Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Onderdelen

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 21 December 2009, 15:22   #1
anoniem41887
Guest
 
Berichten: n/a
Question ATI Radeon 9000 vervangen door gecube x1950xt

Geachte forum,
Aller eerst weet ik niet of ik zomaar een disscusie mag beginnen, maar als het mag dan is dit mijn vraag.

Ik heb een probleempje; ik weet namelijke niet of ik mijn radeon 9000 kan laten vervangen door een gecube x1950xtx agp. Ik heb hem eigenlijk gekregen van een vriend in ruil voor iets anders.

Als u meer informatie over mijn pc nodig heeft kunt u op deze link klikken en dan de 202 (2.53 ghz) versie kiezen.

Ik hoop dat u mij kunt helpen want ik heb google stuk gezocht

alvast bedankt,
Cas
  Met citaat antwoorden
Oud 21 December 2009, 17:55   #2
anoniem15124
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

iedereen mag een discussie beginnen/vraag stellen. Enige verzoek is om het dan wel in het juiste onderdeel te doen. Modje is al gevraagd om dit topic te verplaatsen, dus daar hoef je deze keer niets meer aan te veranderen.

Je geeft in je vraag aan dat je kunt klikken op een link. Die zie ik echter niet staan.
  Met citaat antwoorden
Oud 21 December 2009, 18:46   #3
anoniem32141
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Bij deze verplaatst.
  Met citaat antwoorden
Oud 21 December 2009, 19:15   #4
dutch-online
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door s_ion Bekijk bericht
Geachte forum,
Aller eerst weet ik niet of ik zomaar een disscusie mag beginnen, maar als het mag dan is dit mijn vraag.

Ik heb een probleempje; ik weet namelijke niet of ik mijn radeon 9000 kan laten vervangen door een gecube x1950xtx agp. Ik heb hem eigenlijk gekregen van een vriend in ruil voor iets anders.

Als u meer informatie over mijn pc nodig heeft kunt u op deze link klikken en dan de 202 (2.53 ghz) versie kiezen.

Ik hoop dat u mij kunt helpen want ik heb google stuk gezocht

alvast bedankt,
Cas
als je een agp slot hebt kan het wel.en is die radeon 9000 een agp kaart.
  Met citaat antwoorden
Oud 21 December 2009, 20:59   #5
anoniem16239
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

En zorg voor een krachtige voeding, eentje die minimaal zo'n 30A op de +12V kan leveren. In jip-en-janneke taal moet je dan denken aan een kwaliteitsvoeding van minimaal zo'n 450-500W.
  Met citaat antwoorden
Oud 21 December 2009, 23:58   #6
anoniem41887
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

dank jullie wel voor jullie tips, maar mijn probleem is nog steeds niet opgelost:S

Laatst gewijzigd door s_ion : 23 December 2009 om 17:20
  Met citaat antwoorden
Oud 21 December 2009, 23:59   #7
anoniem41887
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Obelix71 Bekijk bericht
iedereen mag een discussie beginnen/vraag stellen. Enige verzoek is om het dan wel in het juiste onderdeel te doen. Modje is al gevraagd om dit topic te verplaatsen, dus daar hoef je deze keer niets meer aan te veranderen.

Je geeft in je vraag aan dat je kunt klikken op een link. Die zie ik echter niet staan.
sorry was vergeten er bij te zetten:
http://www.legend-support.com/nl

Laatst gewijzigd door s_ion : 22 December 2009 om 00:00 Reden: nite volledig
  Met citaat antwoorden
Oud 22 December 2009, 00:05   #8
anoniem41887
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dutch-online Bekijk bericht
als je een agp slot hebt kan het wel.en is die radeon 9000 een agp kaart.
Ik denk het wel, want er staat iig iets daarover op dat link( wat ik toen niet erbij had gezegt).

cas
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 09:36.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.