Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows Vista/Windows 7

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 17 May 2008, 15:22   #1
anoniem31603
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard windows xp multimedia center upgraden naar windows vista 32 bit ultimate

hey mensen ,
ik heb nu windows xp multimedia center 2005 op pc staan nu zou ik graag windows vista op pc zetten dus telkens als ik de cd insteek vraagt hij voor upgrade/instaleren ik klik op upgrade dan krijg ik dit
1) hij pakt bestanden uit
2) hij verzamelt bestanden en dan gaat hij opnieuw opstarten en dan krijg ik dee foutmelding

Laatst gewijzigd door Modje : 20 May 2008 om 15:58 Reden: Plaatje verwijderd, veeeeeeeeeeeeeel te groot!!!
  Met citaat antwoorden
Oud 17 May 2008, 17:21   #2
anoniem14945
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

http://support.microsoft.com/kb/324103/nl

Je hebt mogelijk een SATA harde schijf waarvoor je eerst het stuurprogramma moet installeren.
  Met citaat antwoorden
Oud 18 May 2008, 00:38   #3
anoniem30685
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

doe eens niet de 'upgrade' maar een gewone installatie. Ugrade van XP naar Vista geeft HEEL VEEL problemen.....
  Met citaat antwoorden
Oud 18 May 2008, 13:08   #4
anoniem31603
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

als ik windows vista instaleer krijg ik dezelfde foutmelding
ik heb alle drivers als geinstaleerd voor mijn moederbord + update van gigabyte.com

mijn pc is een dual core 3.0 GHZ intel
ik heb 3GB DDR2 geheugen
ik heb een grafische kaart op mijn moeder bord / en een pci
op de doos van mijn moederbord staat vista 64 bit ready dus normaal zal hij zeker 32 bit moeten aankunnen en met vista advisor zegt hij dat ik 64 bit ultimate aankan dus ik vind het echt raar help mij please
  Met citaat antwoorden
Oud 18 May 2008, 13:35   #5
anoniem30685
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Wanneer begint dat blauwe scherm precies te komen? hoe ver ben je dan met de installatie?
  Met citaat antwoorden
Oud 18 May 2008, 13:44   #6
anoniem31603
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

wel eerst doet hij :
bestanden uitpakken
bestanden verzamelen , dan gaat hij opnieuw opstarten en dan krijg ik die foutmelding
  Met citaat antwoorden
Oud 18 May 2008, 14:07   #7
anoniem30685
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Probeer jij het soms te doen VANUIT Windows????
  Met citaat antwoorden
Oud 18 May 2008, 14:14   #8
anoniem31603
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

ja ik heb het eerst geprobeerd vanuit windows maar toen kreeg ik hetzelfde foutmelding
daarna heb ik geprobeerd als pc start vista cd erin en dan booten en toen ik was aan het instaleren kreeg ik weer hetzelfde foutmelding
ik zou graag vista hebben
help mij please
  Met citaat antwoorden
Oud 18 May 2008, 17:40   #9
anoniem30685
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kevin1511 Bekijk bericht
ja ik heb het eerst geprobeerd vanuit windows maar toen kreeg ik hetzelfde foutmelding
daarna heb ik geprobeerd als pc start vista cd erin en dan booten en toen ik was aan het instaleren kreeg ik weer hetzelfde foutmelding
ik zou graag vista hebben
help mij please
Welk merk en type moederbord heb je?
  Met citaat antwoorden
Oud 18 May 2008, 18:03   #10
anoniem31603
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

ik heb een gigabyte moederbord GA-8I945GMF
HIER HEB IK EEN FILMPJE GEMAAKT MET WAT ER MISLOOPT
HELP MIJ AUB WANT IK WIL ZO GRAAG VISTA IK BEN AL EEN HEEL WEEK AAN HET SUKKELEN
het filmpje : http://www.garagetv.be/video-galerij...00801_3GP.aspx
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 09:31.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.