Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 10

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 4 August 2015, 11:18   #1
anoniem58039
Guest
 
Berichten: n/a
Question Foutmelding in apparaatbeheer

Sinds mijn update naar windows 10 zit ik met een foutmelding die ik niet opgelost krijg!

Wanneer ik mijn dongle van logitech insteek verschijnt er in apparaatbeheer "Broadcom Bleutooth 3.0 USB met een geel driehoekje en uitroepteken"

Iemand dit ook aan de hand ?
  Met citaat antwoorden
Oud 4 August 2015, 12:16   #2
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Zat er ooit bij de Dongle geen cdtje met stuurprogramma's. Want die heb je nodig.
Anders even zoeken op de site van Broadcom.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 7 August 2015, 10:54   #3
anoniem58039
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Niekie30 Bekijk bericht
Zat er ooit bij de Dongle geen cdtje met stuurprogramma's. Want die heb je nodig.
Anders even zoeken op de site van Broadcom.

Niek

Niek,

een cd'tje heb ik niet maar ondertussen heb ik op enkele forums nogal gemerkt dat de mensen met het toetsenbord/muis van Logitech MX5000 hetzelfde probleem hebben en niet opgelost krijgen
Nu op de site van Broadcom is niets te vinden, het gekke is dat mijn windows 8.1 geen enkel probleem had om deze hardware te laten werken.

Rony
  Met citaat antwoorden
Oud 7 August 2015, 11:30   #4
anoniem14396
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Deze kan je eens proberen:

https://www.broadcom.com/support/?gid=2

en dan moet je deze hebben: WIDCOMM« Bluetooth Windows« Software
  Met citaat antwoorden
Oud 12 August 2015, 10:13   #5
anoniem58039
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Lukt nog steeds niet

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Marc H Bekijk bericht
Deze kan je eens proberen:

https://www.broadcom.com/support/?gid=2

en dan moet je deze hebben: WIDCOMM« Bluetooth Windows« Software


Bedankt om het advies maar jammer genoeg wil ook dit niet lukken en vrees er dus voor dat ik zal moeten wachten totdat Logitech met een oplossing komt.

Groeten
Rony
  Met citaat antwoorden
Oud 12 August 2015, 10:41   #6
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Heb je Windows al laten zoeken ??? via apparaat beheer.
  Met citaat antwoorden
Oud 12 August 2015, 13:20   #7
anoniem27570
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

http://support.logitech.com/nl_nl/software/setpoint

Setpoint voor W10 heb je?

Die BT driver de´nstalleren, rebooten en de W8.1 installeren las ik diverse fora, dat werkte.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:41.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.