Ga terug   Computer Idee Forum > Internet > Beveiliging

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 22 July 2015, 22:54   #1
anoniem13515
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Windows 8.1 - Welke beveiliging?

Nieuwe installatie van Windows 8.1

Nu zit ik toch wel met de beveiliging, voorheen stonden er nogal wat dubbele dingen op, welke waarschijnlijk toch conflicten gaven, al zag je dat niet in pop-up schermpjes.

Ik wil een goede Back-Up maken, zonder dubbele dingen, omdat ik dat veel gebruik, Acronis 2014.

CCleaner heb ik er ook niet op staan, als het zou moeten installeer ik liever eens een klein programmatje om even mee te scannen, eventueel iets online, maar ben dan weer bang dat ze dan op je computer zitten te koekeloeren.

Momenteel heb ik er alleen Windows Defender op staan.
Dus ook geen malwarebytes.

Paar dagen geleden nog even geëxperimenteerd met Eset Antivirus en Smart Security 2015.

Wanneer ik dan Defender uitschakel, geeft het vlaggetje rechtsonder een foutmelding, zegt dat er geen virusscanner is.
Maar die is er dan wel van Eset, vreemd.

Edit: kan weer eens niet Quoten.
  Met citaat antwoorden
Oud 22 July 2015, 23:14   #2
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Defender wordt als het goed is vanzelf uitgeschakeld, als je een ander antivirus programma installeert.
Zelf maak ik gebruik van het gratis 360 total security. http://www.360totalsecurity.com/
Let ook nog redelijk op Malware en beveiligd ook het surfen.
Eéns in de 2 maanden doe ik en scan met Malwarebytes. Zelden wordt er iets gevonden door die laatste, maar ik surf ook wel met enige ervaring.
Waarom trouwens een dubbelpost van een ervaren gebruiker van het forum. (Dat is intussen opgelost)

Overigens kan je de app van Defender ook gewoon verwijderen.

Niek

Laatst gewijzigd door Niekie30 : 23 July 2015 om 14:44
  Met citaat antwoorden
Oud 23 July 2015, 21:43   #3
anoniem13515
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ja, normaal met andere Windows auto uitschakeling als er een ander programma is geïnstalleerd, is uiteraard bekend.
Maar nu blijft ie een kruis geven.
Ik zal die 360 eens proberen, of hij dan ook nog komt.

Als Malwarebytes geen conflict geeft, zet ik hem er gewoon bij.

Ik ben geen heilig boontje en kom ook wel eens op af te raden sites, ook daarom is het handig als je een back-up terug kunt zetten.

Bedoel je een dubbele post van mij over beveiliging?

Beveiligingen veranderen toch dagelijks, misschien is er dan wat recenter, of bedoel je dat niet?

Kan hier niet Quoten, ligt dat aan mij, is wel lastig.
  Met citaat antwoorden
Oud 23 July 2015, 22:10   #4
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door burgkop Bekijk bericht
Kan hier niet Quoten, ligt dat aan mij, is wel lastig.
Ja ik kan het wel, dus ligt de oorzaak vermoedelijk bij jou.

Over diubbelpost: Er stond 2 keer exact dezelfde post van je. Modje heeft dat opgelost.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 23 July 2015, 23:34   #5
anoniem13515
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Niekie30 Bekijk bericht
Ja ik kan het wel, dus ligt de oorzaak vermoedelijk bij jou.

Over diubbelpost: Er stond 2 keer exact dezelfde post van je. Modje heeft dat opgelost.

Niek
Vreemd kan nú weer wél Quoten, kijken hoelang dat weer goed gaat.

Oh, een dubbele post, heb ik niet gezien, maar is dan gekomen doordat ik de tekst had gekopieerd en terug geplakt omdat ik het anders niet kon aanpassen.

Sorry voor het ongemak.
  Met citaat antwoorden
Oud 23 July 2015, 23:40   #6
anoniem13515
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Nee, werkt toch niet, Edit en Quote.

Alleen het bericht van Niek 22:10 kan ik Quoten, alle andere berichten hier niet.

Vreemd, wat zou ik kunnen nalopen?

____

Dit bericht weer wel te Quoten, bericht daarvoor weer niet.
Kortom ene bericht wel andere niet.

In een ander topic weer wel alles.
Ik vind het voorlopig wel even best en laat het er maar even bij, bedankt voor het meedenken.

Laatst gewijzigd door burgkop : 23 July 2015 om 23:46 Reden: VREEMDE ZAAK -
  Met citaat antwoorden
Oud 24 July 2015, 00:40   #7
anoniem13515
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Niek,

Hoe/waar kan ik in 360TS Scannen in Archieven overslaan, kan het zo niet vinden.
  Met citaat antwoorden
Oud 24 July 2015, 16:39   #8
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Als je 360 opent, heb je rechtsboven in de balk 3 horizontale streepjes staan. Klik daar eens op.
360 regelt trouwens ook je updates van Windows.
Ik heb geen last van ongewenste scans.
Heb via de settings ook dat vermelden van de opstart tijd uitgeschakeld.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 24 July 2015, 21:39   #9
anoniem13515
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Niekie30 Bekijk bericht
Als je 360 opent, heb je rechtsboven in de balk 3 horizontale streepjes staan. Klik daar eens op.
360 regelt trouwens ook je updates van Windows.
Ik heb geen last van ongewenste scans.
Heb via de settings ook dat vermelden van de opstart tijd uitgeschakeld.

Niek
Zo, met Quote.

Bij die instellingen had ik uiteraard als eerste gekeken, maar ik zie zo niet waar ik .rar bestanden kan uitsluiten, vandaar de vraag.
  Met citaat antwoorden
Oud 24 July 2015, 22:06   #10
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Die kun je aan of uitvinken bij de virusscan. (compressed files) neem ik aan. ( ze worden standaard niet gescanned). Maar waarom zou je die niet willen scannen?

Niek
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 08:11.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.