Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 8

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 3 december 2013, 17:56   #1
snakepit
 
snakepit's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 december 2006
Berichten: 149
Standaard probleem na update 8.1 account verwijderen

Ik heb vandaag de update gedaan van windows 8.1 en o wat ik heb spijt daar van gehad. Ten eerste duurde deze lang, maar opeens moest ik een hotmail account instellen. Ik heb mijn bestaande ingetikt met wachtwoord maar nu is het telkens als ik mijn laptop opstart dat ik mijn hotmail account zie en wachtwoord moet invullen, dan pas kan in Windows 8 in. En dan zie ik dat buroblad etc.
Bij start zie ik ook voor ''afmelden'' mijn login naam van hotmail.

Ik wil niet dat de laptop zo is ingesteld, maar wil m '''vrij'' hebben dus geen naam of niets met afmelden en zo.

Hoe kan ik dit veranderen, dat ie weer functioneert zoals voorheen?
snakepit is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 december 2013, 18:47   #2
FooBar
 
FooBar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 mei 2005
Locatie: Elders
Berichten: 13.018
Standaard

Als je Engels een beetje wil: http://www.eightforums.com/tutorials...ndows-8-a.html
FooBar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 december 2013, 19:29   #3
Desperado
 
Desperado's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 25 juni 2012
Berichten: 3.078
Arrow

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door snakepit Bekijk bericht
Ik heb vandaag de update gedaan van windows 8.1 en o wat ik heb spijt daar van gehad. Ten eerste duurde deze lang, maar opeens moest ik een hotmail account instellen. Ik heb mijn bestaande ingetikt met wachtwoord maar nu is het telkens als ik mijn laptop opstart dat ik mijn hotmail account zie en wachtwoord moet invullen, dan pas kan in Windows 8 in. En dan zie ik dat buroblad etc.
Bij start zie ik ook voor ''afmelden'' mijn login naam van hotmail.

Ik wil niet dat de laptop zo is ingesteld, maar wil m '''vrij'' hebben dus geen naam of niets met afmelden en zo.

Hoe kan ik dit veranderen, dat ie weer functioneert zoals voorheen?
..
En een mail account is echt niet nodig.
Alleen als je van plan bent om iets in de Windows Store te halen.
Desperado is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 december 2013, 22:25   #4
snakepit
 
snakepit's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 december 2006
Berichten: 149
Standaard

het is mij gelukt in de gebruikersinstellingen het wachtwoord uit te schakelen alleen zie ik nog steeds bij het opstarten mijn hotmail logo en ik moet daar op klikken om verder te komen in het hoofdmenu / bureaublad.

Ik wil in 1 keer zoals voorheen als ik mijn laptop opstart dat ie zonder klikken meteen in bureaublad komt. Hoe kan ik dit doen?
snakepit is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 december 2013, 22:44   #5
Niekie30
 
Niekie30's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 december 2009
Locatie: Westland
Berichten: 12.079
Standaard

Je moet zoeken naar "inloggen met lokaal account. "
http://www.schoonepc.nl/windows8/geb...afstellen.html

Niek
__________________
I don't need google. My wife knows everything.
Niekie30 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 december 2013, 23:13   #6
snakepit
 
snakepit's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 december 2006
Berichten: 149
Standaard

@Niekie30, onder gebruikersaccounts, uw accounttype wijzigen zie ik het volgende staan:

HP, lokaal account Administrator, dat ben ik nu.

Daaronder zie ik twee opties
1. standaard; met een standaardaccount kunnen gebruikers de meeste software gebruiken en systeeminstellingen die geen invloed hebben op andere gebruikers of op de beveiliging van deze pc
2. administrator; administrators beheren de pc volledig. ze kunnen alle instellingen wijzigen en alle bestanden en programma's openen die zijn opgeslagen op de pc.

deze staat ook aangevinkt met een zwart balletje.

maar ik kan mij niet herinneren dat dit hiervoor, voordat ik de update 8.1 deed ook het geval was. ik kan de standaard ook niet selecteren. deze is grijs.
snakepit is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 december 2013, 23:15   #7
Niekie30
 
Niekie30's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 december 2009
Locatie: Westland
Berichten: 12.079
Standaard

Mogelijk moet je eerst afmelden met je MS account en opnieuw opstarten?

Niek
__________________
I don't need google. My wife knows everything.
Niekie30 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 4 december 2013, 05:26   #8
snakepit
 
snakepit's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 december 2006
Berichten: 149
Standaard

MS account heb ik al verwijderd. Maar het lukt mij niet om standaard te kiezen ipv administrator. Ook zie ik bij het opstarten een logo staan van een van mijn afbeeldingen. Dit kan ik ook niet verwijderen.
snakepit is offline   Met citaat antwoorden
Oud 4 december 2013, 05:42   #9
snakepit
 
snakepit's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 december 2006
Berichten: 149
Standaard

aanvullend op mijn vorige bericht....

wat ik nu merk is bij het opstarten, als ik de logo zie dat het beeldscherm 2x heel snel knippert en dan krijg ik mijn hoofdscherm bureaublad te zien.

dat knipperen was voorheen niet zo.
snakepit is offline   Met citaat antwoorden
Oud 4 december 2013, 05:55   #10
Niekie30
 
Niekie30's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 december 2009
Locatie: Westland
Berichten: 12.079
Standaard

MS account verwijdert? Ik hoop niet op je pc, maar bij Microsoft?
En wat is er tegen om als administrator in te loggen?
Op die login pagina moet een keer heel klein tevoorschijn komen "lokaal account" .

Niek
__________________
I don't need google. My wife knows everything.
Niekie30 is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:40.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.