Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 8

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 22 maart 2013, 17:55   #1
wybertje
 
Geregistreerd: 21 mei 2009
Berichten: 8
Arrow Oud startmenu in Win8 (gratis).

Om weer een ouderwets Windows startmenu te krijgen, kun je hier een gratis versie downloaden: http://sourceforge.net/projects/classicshell/

Ik gebruik dit al vanaf eind vorig jaar en het werkt perfect.
wybertje is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 maart 2013, 17:58   #2
Desperado
 
Desperado's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 25 juni 2012
Berichten: 2.901
Talking

Dan kun je beter bij W7 blijven , en heb je W8 toch niet nodig.

Desperado is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 maart 2013, 18:42   #3
wybertje
 
Geregistreerd: 21 mei 2009
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Desperado Bekijk bericht
Dan kun je beter bij W7 blijven , en heb je W8 toch niet nodig.

Maar achter de schermen is het toch Win8
wybertje is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 april 2013, 08:33   #4
Gekwordikervan
 
Gekwordikervan's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 maart 2005
Locatie: Dutchylands
Berichten: 2.348
Stuur een bericht via MSN naar Gekwordikervan Stuur een bericht via Skype™ naar Gekwordikervan
Standaard

Met de eerste grote update van Windows 8.1 komt de startbalk weer terug.

http://www.nu.nl/gadgets/3403821/sta...eer-terug.html
__________________
"als je het niet kan, vraag het dan"
Gekwordikervan is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 april 2013, 11:10   #5
Aladin
 
Aladin's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 maart 2005
Locatie: Aardenburg
Berichten: 1.171
Standaard

Het gaat niet om de (snelstart)balk maar het menu boven de startknop.
Dat classicshell werkt perfect.
Aladin is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 april 2013, 12:38   #6
Niekie30
 
Niekie30's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 december 2009
Locatie: Westland
Berichten: 11.687
Standaard

Classicshell wel geprobeerd en inderdaad een startknop. Maar totaal geen programma's die je kunt kiezen erboven. Die moet je dan zelf weer plaatsen. Het blijft een miskleun van jewelste dat Windows 8. Ik zet op verzoek bijna wekelijks meerdere gloednieuwe pc's en laptops over op Windows 7.
Dus ben duidelijk niet de enige die er wat moeite mee heeft.

Niek
Niekie30 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 april 2013, 22:43   #7
Edmoor
 
Edmoor's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 maart 2005
Berichten: 3.719
Stuur een bericht via Skype™ naar Edmoor
Standaard

Ik heb dat hele startmenu nooit anders gebruik dan voor afsluiten van de PC.
In Windows 8 mis ik het dus ook totaal niet.
Ik heb er een knopje voor gemaakt die op die plek staat en niks anders doet dan het afsluitmenu van Windows 8 activeren.
__________________
<---The information went data way ---
Edmoor is nu online   Met citaat antwoorden
Oud 24 april 2013, 18:32   #8
Aladin
 
Aladin's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 maart 2005
Locatie: Aardenburg
Berichten: 1.171
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Niekie30 Bekijk bericht
Classicshell wel geprobeerd en inderdaad een startknop. Maar totaal geen programma's die je kunt kiezen erboven. Die moet je dan zelf weer plaatsen. Het blijft een miskleun van jewelste dat Windows 8. Ik zet op verzoek bijna wekelijks meerdere gloednieuwe pc's en laptops over op Windows 7.
Dus ben duidelijk niet de enige die er wat moeite mee heeft.

Niek
Dan is er bij jou iets niet goed gegaan.
Heb dat nu op diverse laptops geïnstalleerd en gewoon het bekende XP start menu wat men wenste.
Aladin is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 april 2013, 22:52   #9
Niekie30
 
Niekie30's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 december 2009
Locatie: Westland
Berichten: 11.687
Standaard

Ik heb er nu startbutton8 op staan en dat werkt wel goed.

Niek
Niekie30 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 25 april 2013, 10:59   #10
ricky1
 
Geregistreerd: 23 augustus 2007
Berichten: 2.759
Standaard

Hebben jullie hier nog wat aan ?

9 handige tips voor Windows 8 : http://computerworld.nl/it-beheer/73...rce=newsletter
__________________
Correct me if I'm wrong
ricky1 is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 21:52.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.