Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Internet > E-mail

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 10 February 2013, 11:54   #11
JeanPicky
 
Geregistreerd: 12 August 2010
Berichten: 57
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BlackTiger Bekijk bericht
Hmmz... vreemd. Misschien een firewall of popup-blokker dan die de zaak tegen houdt?
Het gebeurt maar op 1 laptop schrijf je, dus moeten we daar toch ergens de oorzaak zoeken.
Deze zijn ook uitgeschakeld. Geen soelaas.
JeanPicky is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 February 2013, 11:55   #12
JeanPicky
 
Geregistreerd: 12 August 2010
Berichten: 57
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stroke33 Bekijk bericht
Zet de beveiliging van IE eens wat lager?!
Ook op de laagste beveiliging geen reactie.
JeanPicky is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 February 2013, 12:03   #13
JeanPicky
 
Geregistreerd: 12 August 2010
Berichten: 57
Standaard

[QUOTE=erikdenhouter;633183]Niet dat het vaak voorkomt, maar er kan iets in dit bestand staan wat niet klopt:
C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\ETC\hosts
Open dat bestand eens met Kladblok, en zet de inhoud hier op het forum.
Weinig kans omdat IE zo te lezen ook wat tijd neemt om te zoeken, en als dit bestand de fout zou hebben was er maar een korte laadtijd.

# Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

# localhost name resolution is handled within DNS itself.
# 127.0.0.1 localhost
# ::1 localhost


Gaat het uitsluitend om die ene inlogpagina, of is de hele site niet te bereiken ?
En als het met een andere laptop wel lukt, gaat dat dan via dezelfde router ?

Het gaat uitsliuitend over de inlogpagina.
De andere laptop gaat ook via mijn draadloos netwerk.
Ook een laptop (in een andeere plaats) geeft wel toegang.


En ik zou wel een link naar die pagina willen zien.
.[/QUO

Het gaat om de inlogpagina van het ABP. (www.abp.nl)

Laatst gewijzigd door JeanPicky : 10 February 2013 om 12:09
JeanPicky is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 February 2013, 15:55   #14
BlackTiger
 
BlackTiger's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 May 2005
Locatie: State Penitentiary
Berichten: 11.107
Standaard

Hmmz... die vraagt wel om cookie toe te staan, dat heb je wel gedaan neem ik aan?
Andere oplossing is om alle cookies te verwijderen en opnieuw te proberen. Maar als je geen uitzonderingen hebt aangegeven in CCleaner, dan zou die dat eigenlijk al gedaan moeten hebben.
Vreemd probleem.
__________________
Greetings, Black Tiger

-----------------------------
Domme vragen bestaan niet. Het is dom om een vraag te hebben en deze niet te stellen.
BlackTiger is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 February 2013, 16:17   #15
Niekie30
 
Niekie30's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 December 2009
Locatie: Westland
Berichten: 15.693
Standaard

Heb je er wel voor gekozen om cookies te accepteren daar, want anders denk ik niet dat je erin komt.

Oeps..... pagina niet ververst en collision met BT..

Niek
Niekie30 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 February 2013, 16:37   #16
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 July 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 17.807
Standaard

Maar zonder cookies aanvaarden zou de pagina toch wel laden ? Of bedoelen jullie de grote koektrommel, de home pagina van ABP ?
Dit is hun cookies beleid c.q. voorlichting: http://www.abp.nl/cookies.asp

Als de cookies oplossing ook niet lukt:
lukt het misschien via deze link ?
https://mijn.abp.nl/applicaties/aanm...x?TAM_OP=login


Kies hier (proxy.org) anders eens een proxyserver (rechter kolom) en voer daarop dat pagina adres in ( https://mijn.abp.nl ). Misschien lukt dat (als tijdelijke oplossing).
.

Laatst gewijzigd door erikdenhouter : 10 February 2013 om 16:42
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Oud 11 February 2013, 15:10   #17
JeanPicky
 
Geregistreerd: 12 August 2010
Berichten: 57
Standaard

Beste Erik,

Via een van de via proxy.org gebruikte servers, is het gelukt om in te loggen.
Welke conclusie moeten we hieraan verbinden?

Groet, JP
JeanPicky is offline   Met citaat antwoorden
Oud 11 February 2013, 15:53   #18
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 July 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 17.807
Standaard

Dat het nog niet werkt
Het was even een workaround.

Probeer eens dit:
open een opdrachtprompt (ergens in je Startmenu) met Administratieve rechten (rechtsklik op de link en kies voor "Starten als... Administrator' b.v.). Type daar de volgende opdracht, en toon hier de inhoud van het gemaakte bestandje c:\trace.txt:
Code:
tracert  mijn.abp.nl  >  c:\trace.txt
De opdracht neemt ongeveer een minuut of twee om te voltooien.

Hiermee kan je redelijk (...) concluderen of het verzoek om die site te contacteren eigenlijk je systeem wel verlaat.
Als ik de opdracht uitvoer (het legt de weg van het verzoek naar die site vast) dan bereik ik de site ook niet (de site wil uit veiligheid niet antwoorden op dit soort verzoeken) maar de weg er naar toe wordt wel voor een groot deel afgelegd en genoteerd. Dus als een deel van die weg bij jou ook getoond wordt zit het probleem waarschijnlijk elders.

Laatst gewijzigd door erikdenhouter : 12 February 2013 om 09:20
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Oud 11 February 2013, 17:18   #19
stroke33
 
stroke33's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 January 2007
Berichten: 4.014
Standaard

Wanneer je de add-on iPfuck in Firefox installeert en Firefox opnieuw opstart bestaat het probleem dan nog, in Firefox??

Het is nu even andersom denken dus, je komt dan op de abp pagina binnen vanaf bijvoorbeeld China of Amerika enz is bijna hetzelfde als de proxyserver die Erik aanreikt.

Staat Java Script wel aan in de browsers of in Windows uberhaupt???
__________________
Being born means you die.

Laatst gewijzigd door stroke33 : 11 February 2013 om 17:21
stroke33 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 February 2013, 09:26   #20
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 July 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 17.807
Standaard

Wat we nog vergeten zijn is een meest voor de hand liggende (maar vaak niet werkende) oplossing:
type in de 'Start - Zoeken' box van Windows 7 de volgende opdracht:
IPCONFIG /flushdns
Let op de spatie.

Hiermee wordt de plaatselijke DNS cache waarin verwijzingen staan om een naam in het geldige IP-adres om te zetten gewist. Mocht daar een foute vermelding in staan dan is deze nu weg.
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 00:12.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.