Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Software > Software Overige

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 29 juli 2012, 11:47   #1
wvs007
 
Geregistreerd: 19 september 2010
Locatie: Belsele - België
Berichten: 94
Standaard Bureaublad pictogrammen

Hallo - Wanneer ik mijn computer opnieuw opstart worden mijn bureaublad pictogrammen automatisch en uitgelijnd geschikt. Hoe kan ik dit verhelpen ?
nb : R-muisklik op het bureaublad en dan naar BEELD en uitvinken helpen wel maar worden bij heropstart automatisch terug ingesteld.
Dank bij voorbaat - Will
wvs007 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 29 juli 2012, 12:03   #2
Anacho
 
Anacho's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 maart 2006
Locatie: Amsterdam
Berichten: 5.375
Standaard

De pictogrammen zetten zoals jij wilt dat ze staan, dan rechtsklikken op het bureaublad en vernieuwen aanklikken.
__________________
De enige manier om je niet te vergissen is om niet te denken!
Anacho is offline   Met citaat antwoorden
Oud 29 juli 2012, 12:35   #3
wvs007
 
Geregistreerd: 19 september 2010
Locatie: Belsele - België
Berichten: 94
Standaard

Ja, maar dan springen die gelijk weer naar de oude plaats, uitgelijnd en geschikt !
wvs007 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 30 juli 2012, 07:30   #4
djenn
 
Geregistreerd: 4 april 2010
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wvs007 Bekijk bericht
Ja, maar dan springen die gelijk weer naar de oude plaats, uitgelijnd en geschikt !
Volgens mij heb je de optie "Automatisch uitlijnen" aanstaan.
Als je daar het vinkje weg haalt ben je er vanaf
djenn is offline   Met citaat antwoorden
Oud 30 juli 2012, 17:20   #5
wvs007
 
Geregistreerd: 19 september 2010
Locatie: Belsele - België
Berichten: 94
Standaard

Bedankt maar ... neen hoor. "Automatisch schikken" en "Uitlijnen op raster" zijn uitgevinkt. Na herstarten is alles weer precies zoals voorheel. Jammer. 'k Zoek nog wel wat verder.
wvs007 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 30 juli 2012, 17:38   #6
Obelix71
 
Obelix71's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 juni 2005
Berichten: 4.547
Standaard

Welke windows?
Veel pictogrammen?
Administrator account?
Obelix71 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 30 juli 2012, 17:39   #7
Anacho
 
Anacho's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 maart 2006
Locatie: Amsterdam
Berichten: 5.375
Standaard

Open eens verkenner, klik op 'Organiseren' klik op 'map en zoek opties', ga naar de Tab 'weergave' en haal het vinkje weg voor 'beveiligde besturingssysteembestanden verbergen (aanbevolen)' klik op OK.
Op je bureaublad zie je nu 1 maar waarschijnlijk 2 items die 'Desktop. ini' heten.
Verwijder deze (allebei) door er met rechts op te klikken en verwijderen te kiezen. Als er een venster verschijnt voor toestemming klik je op Ja.
Als je dit gedaan hebt, zet dan de pictogrammen zoals je wilt, controleer of 'automatisch uitlijnen' en 'schikken op raster' niet geselecteerd zijn en klik 2 keer op 'vernieuwen' (na de 1e keer dus weer even rechts op het bureaublad klikken en dus nogmaals op 'vernieuwen')
Zet hierna het vinkje weer terug bij 'weergave' en klik OK.
__________________
De enige manier om je niet te vergissen is om niet te denken!
Anacho is offline   Met citaat antwoorden
Oud 31 juli 2012, 11:17   #8
wvs007
 
Geregistreerd: 19 september 2010
Locatie: Belsele - België
Berichten: 94
Standaard

Bedankt Anacho maar ... jammer, niet gelukt. 'k Heb precies gedaan wat je mij hebt aanbevolen maar bij herstart staan alle pictogrammen netjes links op het scherm. Onder R-muisklik, Beeld is dan "Uitlijnen op raster" aangevinkt.
Wel zie ik in mijn werkbalk onderaan een pictogram NVIDIA. Ik krijg dat niet open en heb bij mijn weten dat programma nooit geinstalleerd. Kasperski reageert daar echter niet op.
Ik werk met Windows Vista en het aantal pictogrammen op het scherm kan variëren, momenteel 18 stuks.
Will
wvs007 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 31 juli 2012, 12:53   #9
Desperado
 
Desperado's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 25 juni 2012
Berichten: 3.147
Standaard

NVidia dat zal je grafische kaart zijn

klik er eens met de rechtermuisknop op.
Desperado is offline   Met citaat antwoorden
Oud 31 juli 2012, 14:23   #10
wvs007
 
Geregistreerd: 19 september 2010
Locatie: Belsele - België
Berichten: 94
Standaard

Juist ja - Amai, dat was niet zo slim van mij. Had ik moeten weten.
Thanks Desperado - Will
wvs007 is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 07:58.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.