Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Systemen

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 6 november 2010, 20:36   #1
Cyberprinses
 
Geregistreerd: 6 november 2010
Berichten: 3
Standaard Herstelschijven

Wie kan mij vertellen of er een mogelijkheid is om nieuwe herstelschijven van je pc te maken.? De 1e die we gemaakt hebben zijn verloren gegaan en nu zou ik graag nieuwe maken, maar de pc geeft aan dat dat maar 1x mogelijk is. Is er misschien toch een manier?
Cyberprinses is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 november 2010, 20:50   #2
Obelix71
 
Obelix71's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 juni 2005
Berichten: 4.442
Standaard

Wat is merk/model/type van de pc?
Obelix71 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 november 2010, 21:02   #3
FringButton
 
Geregistreerd: 28 maart 2010
Berichten: 120
Stuur een bericht via MSN naar FringButton
Standaard

Het kan met Acronis, back en het is ook nog opstartbaar, dat kan je zelf aan geven als je dat wilt.
__________________
Mvg

Nic Herzig
FringButton is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 november 2010, 23:20   #4
FooBar
 
FooBar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 mei 2005
Locatie: Elders
Berichten: 12.933
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door FringButton Bekijk bericht
Het kan met Acronis, back ...
Ja en nee. Je kan daar een herstelschijf mee maken (lees: image), maar die wordt dan gelijk aan de huidige toestand van je computer, niet gelijk aan de fabriekstoestand zoals dat met de originele herstelschijven.
FooBar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 7 november 2010, 19:35   #5
Cyberprinses
 
Geregistreerd: 6 november 2010
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Obelix71 Bekijk bericht
Wat is merk/model/type van de pc?
Het is een HP Media Center PC
En ja, ik wil dus inderdaad schijven van de originele fabrieksinstellingen. Als ik nu een herstelschijf maak van dit moment, dan gaat mijn probleem niet weg

Laatst gewijzigd door Cyberprinses : 7 november 2010 om 19:43
Cyberprinses is offline   Met citaat antwoorden
Oud 7 november 2010, 19:47   #6
dutch-online
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Welke Windows gaat het over.

Als er een licentie code op de kast zit ?? kun je met een CD XP of DVD Vista of W7
Een verse installatie doen , gewoon even lenen.
  Met citaat antwoorden
Oud 7 november 2010, 23:29   #7
Joman
 
Geregistreerd: 11 april 2008
Berichten: 1.420
Standaard

Citaat:
Als ik nu een herstelschijf maak van dit moment, dan gaat mijn probleem niet weg
Hmmmm, achteraf afdalen naar het prille begin en dan een herstelschijf maken? Dat geloof je toch zelf niet?
Misschien kun je -als je XP hebt- experimenteren met een losse Recovery console, zie http://forum.computeridee.nl/showthread.php?t=58626
Voor Vista en W7 zijn losse recoverydisks te downloaden http://forum.computertotaal.nl/phpBB....php?p=1426218

Je kan ook het primaire systeem recoveren met behulp van de F10-toets, zie bijv.
http://h30434.www3.hp.com/t5/Operati...tion/m-p/17952 en dan je herstelschijven maken. Je kan dan alles weer opnieuw installeren en configureren en da's effe lekker hobbyen.
Waarschijnlijk gaat dat recoveren via een verborgen recoverypartitie op je schijf; heb je die niet meer dan is het jammer...denk ik.
Joman is offline   Met citaat antwoorden
Oud 8 november 2010, 07:09   #8
Obelix71
 
Obelix71's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 juni 2005
Berichten: 4.442
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Cyberprinses Bekijk bericht
Als ik nu een herstelschijf maak van dit moment, dan gaat mijn probleem niet weg
Wat is dat probleem dan? Misschien dat dat opgelost kan worden?
Obelix71 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 8 november 2010, 07:13   #9
dutch-online
Guest
 
Berichten: n/a
Wink

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Obelix71 Bekijk bericht
Wat is dat probleem dan? Misschien dat dat opgelost kan worden?
..

Dat staat in de eerste post , dus gewoon even terug kijken.
  Met citaat antwoorden
Oud 8 november 2010, 09:43   #10
Obelix71
 
Obelix71's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 juni 2005
Berichten: 4.442
Standaard

Uit post #5 maak ik op dat ze herstelschijven wil maken, omdat ze problemen heeft met de computer. Daarom mijn vraag: wat zijn die problemen. Misschien kan het opgelost worden, zonder terug te gaan naar de fabrieksinstellingen.
Obelix71 is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:51.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.