Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows NT/2000/XP

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 21 juni 2010, 17:41   #31
Niekie30
 
Niekie30's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 december 2009
Locatie: Westland
Berichten: 12.518
Standaard

Da's heeeel mooi!!!!

Haal je email adres even weg met EDIT want ander krijg je spam......

Op je laptop staat het exactie type dus packerdbell xxxx. xxxxx . HIER STOND IETS VERKEERDS. Je moet naar http://www.packardbell.nl/pb/nl/NL/H...n181y.redirect.

Op een pc met internet doe je het volgende:
Je gaat naar http://www.packardbell.nl/pb/nl/NL/H...n181y.redirect en dan naar software/support of drivers.
Je zoekt jou laptop en download alle drivers voor jou laptop op een usb stick ofzo.
Die pak je uit en je installeert ze op je laptop.
Je begint met de chipset driver.
Ook de wirelslan of lan driver zal daar bij zijn.
Daarna nog even Windows updaten en youre ready!!!!

Sorry dutch.....

Niek
__________________
I don't need google. My wife knows everything.

Laatst gewijzigd door Niekie30 : 21 juni 2010 om 18:38
Niekie30 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 21 juni 2010, 17:57   #32
dutch-online
Guest
 
Berichten: n/a
Wink

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Niekie30 Bekijk bericht
Da's heeeel mooi!!!!

Haal je email adres even weg met EDIT want ander krijg je spam......

Op je laptop staat het exactie type dus: HP pavillion xxxxxxx .
Op een pc met internet doe je het volgende:
Je gaat naar www.hp.nl en dna naar software/support of drivers.
Je zoekt jou laptop en download alle drivers voor jou laptop.
Die pak je uit en je installeert ze op je laptop.
Je begint met de chipset driver.
Ook de wirelslan of lan driver zal daar bij zijn.
Daarna nog even Windows updaten en youre ready!!!!

Niek
Het gaat toch om een Packard Bell ???
  Met citaat antwoorden
Oud 21 juni 2010, 19:50   #33
jroos4
 
Geregistreerd: 22 januari 2009
Berichten: 102
Standaard xp opnieuw installeren op Packard B lukt niet

Op de laptop kan ik geen vermelding vinden van mijn type, wel op de aankoopbon Packard Bell - EasyNote MZ35-001

Op de door jullie aangegeven site staat mijn type niet vermeld.

http://www.packardbell.nl/pb/nl/NL/H...n181y.redirect


Kan ik niet naar deze gaan?

http://driverwhiz.com/drivers-nl?bra...FdcsDgodT3MNJw
jroos4 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 21 juni 2010, 21:02   #34
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 juli 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 15.434
Standaard

Met enig getruuk heb ik dit aan de lijn kunnen leggen:
http://webcache.googleusercontent.co...&ct=clnk&gl=nl


Alleen door met Google te zoeken, en de cache pagina te kiezen, alle 'normale' links eindigden in een PB site die van toeten nog blazen weet over het bestaan van de Packard Bell MZ35-001

Zoektermen:
EasyNote "MZ35-001" drivers
zoeken naar de Packard Bell site in de resultaten, en 'in cache' klikken.

Dar staat trouwens dit nummer vermeld voor dat model: P/N : PB77Q00286
Noteer dat ook maar.

Edit:
Ik merk nu wel dat elke link op- die pagina doodloopt bij Acer....
En na een tweede klik op dezelfde link (!) kom ik ineens alleen nog op die van niets wetende home-page van Packard Bell...

Kluitjes, riet, handen voor de ogen, 'ze zien me niet'

Laatst gewijzigd door erikdenhouter : 21 juni 2010 om 21:26
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Oud 21 juni 2010, 22:15   #35
dutch-online
Guest
 
Berichten: n/a
Wink

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jroos4 Bekijk bericht
Op de laptop kan ik geen vermelding vinden van mijn type, wel op de aankoopbon Packard Bell - EasyNote MZ35-001

Op de door jullie aangegeven site staat mijn type niet vermeld.

http://www.packardbell.nl/pb/nl/NL/H...n181y.redirect


Kan ik niet naar deze gaan?

http://driverwhiz.com/drivers-nl?bra...FdcsDgodT3MNJw
................................
Packard Bell heeft nog niet alle typen op hun nieuwe website staan

kijk eens bij de engelse of belgische site van Packard Bell.

daar ben ik laatst na telefonisch contact met Packard Bell wel verder gekomen.

http://www.packardbell.co.uk/pb/en/G...icp5y=download


en dan helemaal onderaan deze page kijken.
  Met citaat antwoorden
Oud 21 juni 2010, 22:18   #36
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 juli 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 15.434
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dutch-online Bekijk bericht
kijk eens bij de engelse of belgische site van Packard Bell.
Ik was al bezig geweest om alle talen af te lopen om die MZ35-001 te vinden geen resultaat, maar ik moet zeggen dat ik de laatste 3 overgeslagen heb want ik had er een beetje genoeg van....

Die site is echt (nog) niet in orde.
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Oud 21 juni 2010, 22:22   #37
dutch-online
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

bij de link die ik geef in post nr 35 zou hij moeten staan ???

heb laatst voor een kennis ,met een half uur met Packard Bell aan de telefoon, deze optie gekregen.

en daar staat hij volgens mij inderdaad wel bij

Laatst gewijzigd door dutch-online : 21 juni 2010 om 22:25
  Met citaat antwoorden
Oud 21 juni 2010, 22:23   #38
jroos4
 
Geregistreerd: 22 januari 2009
Berichten: 102
Standaard xp opnieuw installeren op Packard B lukt niet

erikdenhouter : wat moet ik nu doen, ik zie zoveel informatie staan? Ook wordt o.a. weer verwezen naar die download pagina waar mijn type niet voorkomt.
jroos4 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 21 juni 2010, 22:27   #39
jroos4
 
Geregistreerd: 22 januari 2009
Berichten: 102
Standaard xp opnieuw installeren op Packard B lukt niet

Ik zie hier zeven drivers staan....welke moet ik downloaden?

Index van ftp://ftp.download.packardbell.com/NOTEBOOK/EasyNote MZ35 series/Driver/XP/
jroos4 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 21 juni 2010, 22:54   #40
Niekie30
 
Niekie30's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 december 2009
Locatie: Westland
Berichten: 12.518
Standaard

Allemaal dus. Ja die van het Agere modem zou je niet hoeven doen, maar compleet is maar compleet.

Wel voor XP kiezen he 1 scherm eerder!!!

Als je deze drivers ziet staan zit je goed. (Je link werkt bij mij even niet)


05/05/2010 12:19 750,184 ATI_Chipset_510.exe
05/05/2010 12:19 22,399,304 ATI_Video_8203.exe
05/05/2010 12:19 9,868,632 Agere_mdm_2172.exe
05/05/2010 12:19 1,898,608 EN_MZ3x_WLAN.exe
05/05/2010 12:20 17,918,784 Realtek_HDA_5282.exe
05/05/2010 12:20 659,923 Realtek_lan_driver_649_615.exe
05/05/2010 12:20 4,274,056 Synaptics_830.exe

Je haalt ze binnen, zet ze in een mapje op de laptop en beging met de chipsetdriver. Daarna de video drivers en dan de rest.

ze zijn achtereen volgens voor:
Chipset da's duidelijk
Videokaart of chip
Agere ik vermoed het modem
De Wlan voor draadloos i-net
De realtek HDA voor het geluid
De realtek Lan voor de bedrade netwerkkaart
Synaptics voor je touchpath en de FN functietoetsen.

Niek
__________________
I don't need google. My wife knows everything.
Niekie30 is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 16:53.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.