Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Netwerk

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 27 maart 2010, 20:09   #1
tjeckit
 
Geregistreerd: 5 juni 2009
Berichten: 91
Angry Wat is mijn Router wachtwoord?

Hallo mensen,

Ik wil inloggen op mijn Router en het NAT type veranderen want ik heb het NAT type 3 En ik wil 2. Ik heb nu 2 vragen aan jullie:

1.Wat is mijn router wachtwoord En hoe kom ik daar achter:
(Ik heb standaard password al geprobeerd mijn router is "Netgear" en standaard gebruiksnaam is :admin en wachtworod: password maar dat werkte dus niet)

2. Hoe verander ik met NAT type van 3 naar 2?

Meer informatie:
Ik heb aan 1 router draadloos en met draad zitten deze computer is met draad en mijn vader computer draadloos en mijn playstation 3 ook en alle 3 apparaten hebben NAT type 3 help mij alsjeblieft!

Met Vriendelijke Groet,
Tjeckit
tjeckit is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 maart 2010, 20:20   #2
tjeckit
 
Geregistreerd: 5 juni 2009
Berichten: 91
Standaard

Met beetje googlen heb ik toch wachtwoord achter gehaald.
En nu hoef ik alleen maar mijn NAT type te veranderen naar 2 Graag hulp!
Mijn router is: Netgear WGR614v6
tjeckit is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 maart 2010, 22:53   #3
Niekie30
 
Niekie30's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 december 2009
Locatie: Westland
Berichten: 11.658
Standaard

Heb even gegoogled maar als je provider kpn is met de experiabox, of hoe dan ding mag heten, dan wordt het een heel moeilijk verhaal.

Niek
__________________
I don't need google. My wife knows everything.
Niekie30 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 maart 2010, 10:21   #4
FringButton
 
Geregistreerd: 28 maart 2010
Berichten: 120
Stuur een bericht via MSN naar FringButton
Standaard

ik heb gelezen op een site dat je gewoon je de reset knop moet indrukken en ook ondertussen de stroom eraf halen 10 seconden en dan de stroom er weer in doen, dan rest nog 10 sec vast houden en je kan dan alles opnieuw aanmaken mail even naar KPN of zij dat voor jullie kunnen doen want jij huurt de Router/Modem van hun.

Gr

Nic
FringButton is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 maart 2010, 11:36   #5
tjeckit
 
Geregistreerd: 5 juni 2009
Berichten: 91
Standaard

Ik heb Alice dus geen kpn maar ik zal contact opnemen volgensmij is dit een heel ingewikkeld gedoe of ik roep gewoon een monteur die het even regeld maar dit komt over mijn grenzen.
Toch bedankt voor jullie reacties.

Met Vriendelijke Groet,
Tjeckit
tjeckit is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 maart 2010, 17:22   #6
FringButton
 
Geregistreerd: 28 maart 2010
Berichten: 120
Stuur een bericht via MSN naar FringButton
Standaard

Geen dank maar probeer dat maar eens wat ik zeg dan kan het zijn dat ie weer werkt.
__________________
Mvg

Nic Herzig
FringButton is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 maart 2010, 17:24   #7
FooBar
 
FooBar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 mei 2005
Locatie: Elders
Berichten: 12.927
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door FringButton Bekijk bericht
Geen dank maar probeer dat maar eens wat ik zeg dan kan het zijn dat ie weer werkt.
Wat jij zegt lijkt me alleen handig om te doen als je het wachtwoord niet meer weet. Dat is hier nu niet meer aan de orde.
FooBar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 april 2010, 22:21   #8
burgkop
 
burgkop's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 maart 2005
Locatie: Veluwe
Berichten: 3.565
Standaard

Heb je het nu over een Router of een Modem?
Ik zit ook bij Alice en heb van hen een Modem - Copper Jet 1616 2P
Daar heb ik een Sitecom router op aangesloten om meerdere computers te kunnen aansluiten, kabel/draadloos.
burgkop is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 april 2010, 00:08   #9
BlackTiger
 
BlackTiger's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 mei 2005
Locatie: State Penitentiary
Berichten: 10.155
Standaard

Misschien moeten jullie eens opnieuw gaan lezen, maar in zijn tweede post staat heel duidelijk dat hij het wachtwoord al achterhaald heeft (Foobar had dat ook al in de gaten).
Verder staat er ook aangegeven dat het hier om een Netgear WGR614v6 gaat dus hoe jullie bij KPN en experiabox komen en router resetten etc. is mij een raadsel.

De enig open blijvende vraag is:
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tjeckit
En nu hoef ik alleen maar mijn NAT type te veranderen naar 2 Graag hulp!
Het antwoord daarop weet ik ook niet maar gezien het router merk en type bekend is weet misschien iemand dit antwoord nu wel.
Het gaat dus al lang niet meer om het wachtwoord.
__________________
Greetings, Black Tiger

-----------------------------
Don't argue with idiots, they will drag you down to their level, and beat you with experience.
BlackTiger is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 april 2010, 15:44   #10
Niekie30
 
Niekie30's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 december 2009
Locatie: Westland
Berichten: 11.658
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Niekie30 Bekijk bericht
Heb even gegoogled maar als je provider kpn is met de experiabox, of hoe dan ding mag heten, dan wordt het een heel moeilijk verhaal.

Niek
Ahum....deze ging ook over het Nat2 en Nat 3 gedoe en de provider was toen nog niet bekend, maar ik kwam bij het googlen heel veel vragen over NAT tegen mbt dat experiabox ding.

Niek
__________________
I don't need google. My wife knows everything.
Niekie30 is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:13.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.