Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Multimedia > Multimedia Overige

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 8 januari 2010, 18:12   #1
brader
 
Geregistreerd: 1 januari 2010
Berichten: 6
Standaard film

hallo

daar ik een eigengemaakte film van m,n kleinkinderen op d.v.d heb gebrand
prima gelukt, maar nu het volgende graag zou ik deze terug kunnen kopieeren naar de computer
i.v.m. ik er nog wat bij wil zetten maar ik weet niet hoe dat moet.heeft iemand een oplossing.wel heb ik begrepen dat ik dan een nieuwe d.v.d.moet gebruiken omdat deze is voltooid.graag hierop een antwoord

m.v.g. brader
brader is offline   Met citaat antwoorden
Oud 8 januari 2010, 18:15   #2
FooBar
 
FooBar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 mei 2005
Locatie: Elders
Berichten: 12.926
Standaard

Ieder zichzelf respecterend videobewerkingsprogramma moet een dvd kunnen importeren. Vermeld eventueel even welk programma je gebruikt; er is vast wel iemand die weet hoe het precies zit in dat programma.

Je moet inderdaad een nieuwe dvd gebruiken.
FooBar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 8 januari 2010, 18:20   #3
dutch-online
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Voor Testen en uitproberen gebruik dan een rewritable dvd
  Met citaat antwoorden
Oud 8 januari 2010, 18:22   #4
brader
 
Geregistreerd: 1 januari 2010
Berichten: 6
Standaard

hallo

de film heb ik gemaakt in windows movie maker.van daaruit gebrand met windows d.v.d brander
groetjes brader heb hem op een rewritable d.v.d. gebrand

groetjes brader

Laatst gewijzigd door brader : 8 januari 2010 om 18:25
brader is offline   Met citaat antwoorden
Oud 8 januari 2010, 19:19   #5
magicman
 
Geregistreerd: 5 juni 2008
Berichten: 59
Standaard

Je zou de film op de cd kunnen importeren in movie maker ,en daarna opnieuw branden op cd .
Het is wellicht verstandig als je weer een film hebt gemaakt ,deze op te slaan op deze computer, en daarna te branden op cd

Je kunt ook de cd copieren naar je HD en dan branden
__________________
Mensen maken fouten, maar om er een puinhoop van te maken heb je een computer nodig

Laatst gewijzigd door magicman : 9 januari 2010 om 08:11
magicman is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 januari 2010, 12:38   #6
brader
 
Geregistreerd: 1 januari 2010
Berichten: 6
Standaard

bedankt dit ga ik echt uitproberen
en maar hopen dat het me lukt

m.v.gr. brader
brader is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 januari 2010, 17:00   #7
brader
 
Geregistreerd: 1 januari 2010
Berichten: 6
Standaard film

hallo

het lukt me niet .wat bedoel je met naar je HD kopieeren
krijg hem niet in movie maker

m.v.gr brader
brader is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 januari 2010, 17:23   #8
michael91b
 
michael91b's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 3 januari 2009
Locatie: Amstelveen
Berichten: 125
Standaard

Hij bedoelt harddisk (hardeschijf).

Maar heb je het project, de bewerking van de film in windows movie maker, niet opgeslagen. En de orriginele bestanden op de computer staan? Dan kun je vanuit je opgeslagen project weer verder gaan en het eindresultaat op een dvd branden.
__________________
Notebook: Acer Aspire 7720G
Intel Core 2 Duo T550 1.83 GHz
Geforce 9300M 4Gb DDR2

Michael
michael91b is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 januari 2010, 18:57   #9
magicman
 
Geregistreerd: 5 juni 2008
Berichten: 59
Standaard

Stop de cd in uw Dvd-station .als de cd uit zich zelf opstart ,klikt u op anuleren.
Ga via Verkenner na het betreffende station ,klik met uw rechter muis op de cd icoon en klik op copieren.Sla nu het bestand (uw film) op in een map van uw keuze (rechtermuis-plakken)

Er zijn nu diversen mogelijkheden om het bestand te branden.
Met een brandprogramma ,mits op uw pc aanwezig
Importeren met movie maker
Openen met windows media player ,en klik op branden
__________________
Mensen maken fouten, maar om er een puinhoop van te maken heb je een computer nodig
magicman is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 januari 2010, 12:55   #10
brader
 
Geregistreerd: 1 januari 2010
Berichten: 6
Standaard

map geopend waar ik de d.v.d. in opsla deze computer geopend rechtermuisklik op de d.v.d. brander
verkennen gekozen zag video ts map rechter muisklik kopieeren gekozen naar de geopende map gegaan plakken, daarna naar windows movie maker media importeren naar map waar ik de d.v.d. heb geplakt krijg de map maar ik krijg hem met geen mogelijkheid geimporteerd wat ik ook probeer
hier wordt ik echt moedeloos van. ben al zolang bezig wat doe ik verkeerd?
m.v.gr brader
brader is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 14:03.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.