Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Overige > Overige

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 5 januari 2010, 19:10   #1
havaro
 
Geregistreerd: 12 december 2007
Locatie: Roelofarendsveen
Berichten: 14
Standaard kan geen map maken

Als ik in "mijn documenten staat, en dan mijn rechter muis in tikt krijg je een kader.
Ga je dan naar nieuw, ontbreekt het item Nieuwe map. Ik kan dus geen nieuwe map aan maken.
Toen dacht ik ik ga alles naar een externe schijf copieren en daar in mappen doen.
Toen ik dit terug bracht naar mijn documenten, stonden de items die ik in een map had gedaan weer uit de mappen los in mijn documenten.
Wat kan ik hier aan doen????
havaro is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 januari 2010, 20:21   #2
Edmoor
 
Edmoor's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 maart 2005
Berichten: 3.711
Stuur een bericht via Skype™ naar Edmoor
Standaard

Welke Windows versie heb je?
__________________
<---The information went data way ---
Edmoor is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 januari 2010, 20:46   #3
Jeep
 
Jeep's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 1 april 2009
Berichten: 570
Lightbulb

Hi,

Kan het zijn dat je als je met rechts op Nieuw klikt er een lange lijst (lang kader) verschijnt?
Als die lijst te lang wordt, dan zie je onder en boven kleine pijltjes.
Als je daarop klikt, komen de keuzes die niet meer in de lijst passen tevoorschijn.

Bekijk de twee afbeeldingen die ik heb toegevoegd.

Jeep
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg mapmaken1.jpg‎ (31,1 KB, 15x gelezen)
Bestandstype: jpg mapmaken2.jpg‎ (31,1 KB, 13x gelezen)
__________________
The light at the end of the tunnel is a train
Jeep is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 januari 2010, 19:36   #4
BlackTiger
 
BlackTiger's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 mei 2005
Locatie: State Penitentiary
Berichten: 10.155
Standaard

Hmmz... interessant. Ik heb precies hetzelfde, maar bij mij ontbreekt "tekstdocument" in dat rijtje. Het is geen lang rijte. Geen idee hoe het weggekomen is dus ik ben ook wel benieuwd naar een oplossing.
__________________
Greetings, Black Tiger

-----------------------------
Don't argue with idiots, they will drag you down to their level, and beat you with experience.
BlackTiger is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 januari 2010, 20:10   #5
Jeep
 
Jeep's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 1 april 2009
Berichten: 570
Lightbulb

Hi,

Blacktiger, heb jij iets aan de onderstaande link?

Link: http://capitalhead.com/articles/new-...and-vista.aspx

Dat gaat over de 'missing text document' - optie.

Wat betreft de ontbrekende 'New Folder' - optie: dat zou iets te maken kunnen hebben
met het kortgeleden updaten van NVidia-drivers.

Daarover staat een en ander op de nu volgende link:

Link: http://help.lockergnome.com/windows2...ict192090.html

Weet alleen niet of Havaro daar iets mee kan ...

Jeep
__________________
The light at the end of the tunnel is a train
Jeep is offline   Met citaat antwoorden
Oud 7 januari 2010, 02:28   #6
BlackTiger
 
BlackTiger's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 mei 2005
Locatie: State Penitentiary
Berichten: 10.155
Standaard

Dat is hem precies, hartstikke bedankt Jeep!
__________________
Greetings, Black Tiger

-----------------------------
Don't argue with idiots, they will drag you down to their level, and beat you with experience.
BlackTiger is offline   Met citaat antwoorden
Oud 7 januari 2010, 16:39   #7
Jeep
 
Jeep's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 1 april 2009
Berichten: 570
Lightbulb

Check,

Jeep
__________________
The light at the end of the tunnel is a train
Jeep is offline   Met citaat antwoorden
Oud 11 januari 2010, 22:14   #8
havaro
 
Geregistreerd: 12 december 2007
Locatie: Roelofarendsveen
Berichten: 14
Standaard

Sorry maar mijn engels is niet zo best dat ik er veel van kan lezen dus dit durf ik niet aan.
Maar als ik mijn rechter muisknop druk en naar nieuw gaat krijg ik wel een heel rijtje, maar het zinnetje nieuwe map staat daar niet in
havaro is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 januari 2010, 14:35   #9
Chiwa
 
Geregistreerd: 17 maart 2005
Locatie: Capelle aan den IJssel
Berichten: 71
Standaard

Het eenvoudigst is in de map waar je een nieuwe map wilt maken naar bestand gaat, daar klik je op nieuwe map maken.
Mocht je ook dat niet kunnen vinden, ga dan naar extra, en kies in beeld voor werkbalken, menubalk.
Chiwa is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 10:57.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.