Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Systemen

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 13 december 2009, 18:31   #1
Daniel2009
 
Geregistreerd: 13 december 2009
Berichten: 9
Standaard Mijn beeldscherm is niet volledig uitgevuld.

Hoewel ik een 17 inch scherm heb bedraagt mijn daadwerkelijke beeld slechts 80 procent (een deel van het scherm is zwart terwijl ik kan zien dat het nog wel werkt). Ik heb naar mijn weten de nieuwste driver voor mijn Mobile Intel 945 Expres Chipset Family geinstalleerd. Ik gebruik Windows Vista Home Premium, 32 bits. Ik begrijp niet waar het aan ligt en vooral hoe ik dit kan stoppen. Ook als ik naar de beeldscherminstellingen ga dan lijkt alles er normaal uit te zien. Met andere woorden mijn computer 'ziet' geen fouten.
Groet,
Daniel2009
Oh ja, ik heb het idee dat mijn beeldscherm niet op de breedbeeldmodus staat, zou dat kunnen?

Laatst gewijzigd door Daniel2009 : 13 december 2009 om 20:08
Daniel2009 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 december 2009, 20:10   #2
Ozzy
 
Geregistreerd: 13 december 2009
Berichten: 8
Standaard

Als het goed is heeft uw beeldscherm een Menu knop. Hierin zijn opties waarmee u als het goed is het beeld kunt uitrekken totdat hij het scherm volledig gebruikt.
Ozzy is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 december 2009, 20:15   #3
Daniel2009
 
Geregistreerd: 13 december 2009
Berichten: 9
Standaard

Bedankt voor de snelle reactie.
Het gaat om het beeldscherm van mijn laptop. Ik meende dat deze geen aparte menuknop heeft. Kan ik dit menu ook op een andere manier bereiken?
Vriendelijke groet,
Daniel
Daniel2009 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 december 2009, 20:20   #4
bloodkill
 
Geregistreerd: 12 december 2009
Berichten: 510
Standaard

meestal zitten er toch een aantal knopjes op de monitor van de pc, daar zou je het oorspronkelijk mee meoten doen toch. daar kan je de meest gekke dingen mee uithalen. het zou kunnen dat het aan de zijkant van de monitor zit, of eventueel aan de onderkant maar dat niet kan zien/voelen. overal even goed kijken.
bloodkill is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 december 2009, 20:25   #5
Ozzy
 
Geregistreerd: 13 december 2009
Berichten: 8
Standaard

Bij laptops is er een Fn(Function/Functie) knop. Die samen met nog een op het toetsenbord zou u het scherm moeten kunnen regelen.
Ozzy is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 december 2009, 20:26   #6
Daniel2009
 
Geregistreerd: 13 december 2009
Berichten: 9
Standaard

Nee, ik kan echt geen knopjes ontdekken...
Daniel2009 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 december 2009, 20:33   #7
bloodkill
 
Geregistreerd: 12 december 2009
Berichten: 510
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ozzy Bekijk bericht
Bij laptops is er een Fn(Function/Functie) knop. Die samen met nog een op het toetsenbord zou u het scherm moeten kunnen regelen.
ik heb zelf ook een laptop en idd de Fn toets maar ik kan alleen contrast veranderen, niet me beeld verschuiven. ik heb alle knopjes gebruikt dus daar heeft ie nix aan ^^.

@ daniel, zoek iets op internet over beeld verschuiven/opvullen.. miss kan je iets vinden
bloodkill is offline   Met citaat antwoorden
Oud 14 december 2009, 20:07   #8
Daniel2009
 
Geregistreerd: 13 december 2009
Berichten: 9
Standaard

Bedankt voor de info. Ik ga het proberen tot nu toe echter zonder resultaat.
Mocht iemand nog een inval hebben...
Daniel2009 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 december 2009, 15:53   #9
bloodkill
 
Geregistreerd: 12 december 2009
Berichten: 510
Standaard

kzat even iets te kijken, doe eens op je bureaublad > rechtermuis klikken > grafische opties > volledig scherm. kijk of dat helpt

grtz
bloodkill is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 december 2009, 16:17   #10
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 juli 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 15.421
Standaard

Andere resolutie geprobeerd ?

1024x768 pixels = 4:3 verhouding, maar b.v. 960x600 pixels = 8:5 verhouding.
En zo zijn er meer, maar dan moet je in de gegevens van je laptop kijken wat de resolutie van dat scherm is.

Om de resolutie in te stellen:
rechtsklik je bureaublad (of "Beeldscherm" in je configuratiescherm), kies "Eigenschappen - tab Instellingen"

Let op, wanneer je een resolutie instelt, en je klikt "OK", dan geeft Windows je een paar seconden de gelegenheid om in te stemmen met de gedane (en dan zichtbare) verandering. Mocht je namelijk niets meer zien door de verandering, dan kan je niet overeenstemmen doordat je niets ziet, en dan schakelt Windows automatisch terug naar de laatste goed werkende.

Laatst gewijzigd door erikdenhouter : 15 december 2009 om 16:36
erikdenhouter is nu online   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 14:21.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.