Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Hardware overige

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 5 december 2009, 22:18   #1
flipjetiel
 
Geregistreerd: 22 november 2006
Berichten: 138
Standaard webcam beeld onderste boven

hallo, wat ik nu weer heb,

mijn webcam werkte niet goed meer tijdens msn.
ik in apparaatbeheer de cam verwijderd en daarna de laptop opnieuw opgestart.
de laptop detecteerd de webcam meteen en installeerd de juiste software.
ik weer op msn en proberen.
maar nu staat mijn beeld op zijn kop 180 graden gedraaid!!!
ik kan in de instellingen van de webcam niks veranderen wat betrekking heeft op roteren van beeld.
heb daarna nog een paar keer de cam verwijderd en geinstalleerd, maar het beeld blijft stug ondersteboven staan.
er is nergens iets over te vinden.
wat moet ik nu doen???

Asus X70L series
met win vista

grt flip
flipjetiel is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 december 2009, 06:59   #2
rderuiter
 
Geregistreerd: 10 juni 2008
Berichten: 348
Standaard

gewoon de goede driver instaleren.
rderuiter is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 december 2009, 09:43   #3
flipjetiel
 
Geregistreerd: 22 november 2006
Berichten: 138
Standaard driver

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rderuiter Bekijk bericht
gewoon de goede driver instaleren.
ja ok, maar als de laptop opstart gaat hij alles uit zich zelf detecteren en installeren, hier heb ik geen enkele kans om iets te veranderen.
tevens heb ik hem laten zoeken naar een beter of ander stuurprogramma, maar dat komt de melding dat de beste en juiste stuurprogramma's al zijn geinstalleerd.
hoe kom ik er nu achter welke de juiste is????

grt flip
flipjetiel is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 december 2009, 10:36   #4
rderuiter
 
Geregistreerd: 10 juni 2008
Berichten: 348
Standaard

toen je de webcam kocht zat daar denk wel een installatie disk bij,of kijk anders op de website van de fabrikant?
rderuiter is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 december 2009, 10:40   #5
flipjetiel
 
Geregistreerd: 22 november 2006
Berichten: 138
Standaard disk

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rderuiter Bekijk bericht
toen je de webcam kocht zat daar denk wel een installatie disk bij,of kijk anders op de website van de fabrikant?
ok dat ga ik doen

ik heb de apparaatgegevens opgezocht met everest.
nu kan ik op de fabrikant site ff zoeken.
het is trouwens een onboard camera dus geen losse webcam, anders had ik dat ding wel op zijn kop gehangen.
bedank voor de reactie.
grt flip

Laatst gewijzigd door flipjetiel : 6 december 2009 om 10:43
flipjetiel is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 december 2009, 10:54   #6
rderuiter
 
Geregistreerd: 10 juni 2008
Berichten: 348
Standaard

o,ok,dat wist ik dus niet.succes.
rderuiter is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 december 2009, 16:52   #7
René67
 
Geregistreerd: 6 december 2009
Berichten: 2
Standaard webcam beeld ondersteboven

In live messenger klik op \ Extra \ klik op audio en video instellen\in het volgende scherm niets veranderen klik op volgende\ klik op Webcam-instellingen \ in dit scherm Vinkje weg halen Image Flip en klik ok nu moet het goed staan \klik op voltooien en klaar
René67 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 december 2009, 19:01   #8
flipjetiel
 
Geregistreerd: 22 november 2006
Berichten: 138
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door René67 Bekijk bericht
In live messenger klik op \ Extra \ klik op audio en video instellen\in het volgende scherm niets veranderen klik op volgende\ klik op Webcam-instellingen \ in dit scherm Vinkje weg halen Image Flip en klik ok nu moet het goed staan \klik op voltooien en klaar
heel jammer, maar in mijn webcam instellingen kan ik niet kiezen voor image flip
trouwens ik kan helemaal niks veranderen aan de waarde's die daar staan voor contrast en dergelijke.
zelfs de optie (standaard instelling behouden) geeft geen respons als ik erop klik.

heb trouwens al meer gelezen over imageflip, maar op mijn laptop is dit item NERGENS te vinden, ook niet met zoekopdrachten.

grt flip
flipjetiel is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 december 2009, 20:02   #9
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 juli 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 15.440
Standaard

In de eerste link wordt uitgelegd hoe je er achter komt welk merk/type webcam je hebt, en in de tweede staan alle drivers voor verschillende fabrikanten die in een Asus laptop kunnen zitten:

http://support.asus.com/faq/asus-faq...4-BCF5B9FE9714
http://support.asus.com/download/dow...s&model=Camera
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Oud 7 december 2009, 07:29   #10
flipjetiel
 
Geregistreerd: 22 november 2006
Berichten: 138
Standaard

zo zo,
dat noem ik nog eens een reactie.
alles haarfijn uitgelegd en super duidelijk tot op het laatste detail.

ik ga vanavond meteen aan de slag.
echt heeeeel veel bedankt voor jullie hulp.

grt flip
flipjetiel is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 01:57.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.