Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Multimedia > Multimedia Overige

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 17 oktober 2009, 22:08   #1
visje1950
 
Geregistreerd: 17 oktober 2009
Berichten: 5
Standaard Pinacle Studio 12

Hallo,

Ik heb een probleem met Pinacle Studio 12 .Ik heb zojuist een nieuwe PC met Vista en als ik een avchd filmpje afspeel in Pinacle gaat de film heel snel en het geluid normaal.Met het gevolg dat het filmpje al gestopt is en het geluid nog door gaat. Mijn PC voldoet ruimschoots aan de eisen van Pinacle.
Is er misschien iemand die hetzelfde probleem heeft of iemand die weet hoe ik dit probleem kan oplossen? Ik zou daar heel erg blij mee zijn.

Bij voorbaat mijn hartelijke dank.

Visje1950
visje1950 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 oktober 2009, 09:41   #2
Ray Chieves
 
Ray Chieves's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 8 april 2009
Berichten: 84
Standaard

Kennelijk zijn er meer mensen met hetzelfde probleem geweest en hopelijk kan het volgende artikel u verder helpen: http://www.computertotaal.nl/web/Art...-Studio-12.htm

Grtz.
Ray Chieves is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 oktober 2009, 23:29   #3
visje1950
 
Geregistreerd: 17 oktober 2009
Berichten: 5
Standaard Pinacle Studio 12

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ray Chieves Bekijk bericht
Kennelijk zijn er meer mensen met hetzelfde probleem geweest en hopelijk kan het volgende artikel u verder helpen: http://www.computertotaal.nl/web/Art...-Studio-12.htm

Grtz.
Heel hartelijke bedankt. Ik ga meteen kijken.

Groetjes.
visje1950 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 19 oktober 2009, 23:08   #4
visje1950
 
Geregistreerd: 17 oktober 2009
Berichten: 5
Standaard Pinacle Studio 12

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ray Chieves Bekijk bericht
Kennelijk zijn er meer mensen met hetzelfde probleem geweest en hopelijk kan het volgende artikel u verder helpen: http://www.computertotaal.nl/web/Art...-Studio-12.htm

Grtz.
Ik heb mijn films op de manier geimporteerd zoals beschreven op die site, maar helaas heb ik nog steeds hetzelfde probleem.
Maar nogmaals bedankt voor de snelle reactie .

Groetjes
visje1950 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 20 oktober 2009, 20:49   #5
Ray Chieves
 
Ray Chieves's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 8 april 2009
Berichten: 84
Standaard

Vervelend voor je visje,

Misschien dat de eisen die Pinacle Studio aan de PC stelt toch van minder belang zijn als de eisen voor het monteren van een avchd filmpje op zich. Ik heb er zelf geen ervaring mee maar je PC moet toch behoorlijk veel rekenkracht hebben om probleemloos avchd te kunnen monteren.

Heb je het al een keer met andere software geprobeerd? Magix Video Deluxe 16 kan goed overweg
met het avchd-formaat: http://www.cybershooting.nl/magixvideodeluxe/index.html

Een gratis testversie van Magix Video Deluxe 16 Plus(met volledige HD-ondersteuning) is hier te downloaden: http://www.magix.com/nl/gratis-downl...e-testversies/

Grtz.
Ray Chieves is offline   Met citaat antwoorden
Oud 20 oktober 2009, 21:51   #6
visje1950
 
Geregistreerd: 17 oktober 2009
Berichten: 5
Standaard Pinacle Studio 12

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ray Chieves Bekijk bericht
Vervelend voor je visje,

Misschien dat de eisen die Pinacle Studio aan de PC stelt toch van minder belang zijn als de eisen voor het monteren van een avchd filmpje op zich. Ik heb er zelf geen ervaring mee maar je PC moet toch behoorlijk veel rekenkracht hebben om probleemloos avchd te kunnen monteren.

Heb je het al een keer met andere software geprobeerd? Magix Video Deluxe 16 kan goed overweg
met het avchd-formaat: http://www.cybershooting.nl/magixvideodeluxe/index.html

Een gratis testversie van Magix Video Deluxe 16 Plus(met volledige HD-ondersteuning) is hier te downloaden: http://www.magix.com/nl/gratis-downl...e-testversies/

Grtz.
Ik ga die gratis testversie zeker proberen. Ik hoop van harte dat het daar wel mee lukt.
Je hoort van me.
Weer mijn hartelijke dank.

Groetjes, Visje
visje1950 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 2 november 2009, 15:23   #7
visje1950
 
Geregistreerd: 17 oktober 2009
Berichten: 5
Standaard

Ik heb magix video de luxe 15 geinstallleerd en mijn filmpjes staan er op, maar ze bewegen schokkerig.
Ik heb bij instellingen al van alles geprobeerd, maar zonder resultaat. Zou het kunnen zijn dat ik bepaalde drivers mis?

Groetjes, Visje
visje1950 is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 04:39.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.