Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Systemen

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 18 juli 2009, 10:42   #1
tcooteman
 
Geregistreerd: 31 maart 2005
Locatie: Wormerveer
Berichten: 246
Standaard Computer kan niet opstarten

Sinds vanmorgen heb ik een opstartpprobleem met Windows Vista Home Premium. Zodra ik mijn pc opstart gaat het zoals altijd goed totdat ik het opstartscherm zie. Daar staat dan de navolgende tekst: "updat configureren: fase 3 van 3% - 0% voltooid. Schakel computer niet uit".

Dat doe ik dan ook niet want hij doet het zelf wel en begint het hele verhaal weer opnieuw. In veilige modus als ook in de correcte vorige congfiguratie opstarten is niet mogelijk.

Ik ben het zo zat aan het worden dat ik de herstel cd maar ga gebruiken, of heeft iemand een andere simpelere oplossing voor mij?
tcooteman is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 juli 2009, 14:42   #2
tcooteman
 
Geregistreerd: 31 maart 2005
Locatie: Wormerveer
Berichten: 246
Standaard

Graag even bericht, want ik moet nu iedere keer bij mijn buren kijken of er al een reactier is, en ik kan mijn computer niet opstarten. HELP HELP HELP!!!!
tcooteman is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 juli 2009, 15:21   #3
Dontworry
 
Dontworry's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 juni 2007
Locatie: Friesland
Berichten: 736
Standaard

Zijn het leuke buren ? (geven ze te eten drinken enzo)(srry kon het niet laten)
Heb je al bekeken wat je zoal met herstel schijf kan uitrichten?
__________________
We maken allen fouten (Daar zijn we mens voor)
Just A Bedrocker
Dontworry is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 juli 2009, 15:32   #4
tcooteman
 
Geregistreerd: 31 maart 2005
Locatie: Wormerveer
Berichten: 246
Standaard

heb ik geprobeerd maar er gebeurt gewoon niets, ik heb het systeem naar 13 juli geprobeerd te krijgen maar ook nu blijft hij gewoon opnieuw iedere keer opstarten.
tcooteman is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 juli 2009, 15:37   #5
Dontworry
 
Dontworry's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 juni 2007
Locatie: Friesland
Berichten: 736
Standaard

ik google er altijd maar een beetje na.
zoek maar even mee:
http://www.google.nl/search?source=i...jft+hangen+in+
__________________
We maken allen fouten (Daar zijn we mens voor)
Just A Bedrocker
Dontworry is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 juli 2009, 15:44   #6
tcooteman
 
Geregistreerd: 31 maart 2005
Locatie: Wormerveer
Berichten: 246
Standaard

heb ik ook al gedaan, namelijk op http://support.microsoft.com/kb/949358/nl
maar ik kom geen stap verder, hij blijft opstarten, maar ik ga even op jouw aangeraden site kijken.
tcooteman is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 juli 2009, 15:44   #7
Dontworry
 
Dontworry's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 juni 2007
Locatie: Friesland
Berichten: 736
Standaard

met herstel cd in de lade al eens opgestart (zonder gebruik daarvan)
__________________
We maken allen fouten (Daar zijn we mens voor)
Just A Bedrocker
Dontworry is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 juli 2009, 15:49   #8
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 juli 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 15.064
Standaard

Als je weet hoe je met de opdrachtprompt in een herstelconsole moet werken, dan staat hier wel een tip:
http://www.vistaheads.com/forums/mic...-voltooid.html

"Start de recovery console (m.b.v. deze CD of soms kan dit ook door F8 te
gebruiken tijdens het opstarten).
Kies voor 'Command prompt'.
Ga naar C:\Windows\winsxs en rename daar het bestand pending.xml
naar bijv. pending.old.xml of verplaats het ergens anders heen.
Daarna opnieuw starten. Als het goed is kom je dan voorbij de bekende
"configuring updates 3 of 3 0%" en kun je normaal inloggen"


Daarna krijg je nog wel een error van Windows update ("Error code 8000FFFF when you click Check for Updates") maar ook daar staat op die site een oplossing voor.
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 juli 2009, 15:55   #9
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 juli 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 15.064
Standaard

Als je eenmaal een opdrachtprompt voor elkaar hebt weten te krijgen, dan zijn dit de opdrachten om dat bestand te hernoemen:

Code:
C:
CD  \WINDOWS\WINSXS
REN  PENDING.XML  OLD-PENDING.XML
(Na iedere regel op Enter drukken)
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 juli 2009, 15:55   #10
Dontworry
 
Dontworry's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 juni 2007
Locatie: Friesland
Berichten: 736
Standaard

Gezien dit topic gelezen word zullen meer reacties volgen.
Ook al heb ik geen Vista deze topic loopt
__________________
We maken allen fouten (Daar zijn we mens voor)
Just A Bedrocker
Dontworry is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 14:03.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.