Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Randapparatuur

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 14 december 2008, 14:06   #1
fotojoy
 
Geregistreerd: 23 april 2007
Berichten: 31
Standaard Beeld in beeldscherm te groot

Hallo allemaal,

Waarschijnlijk een hele domme vraag maar op mijn beeldscherm is mijn beeld te groot. Dus m.a.w. ik moet steeds met schuifbalk zowel onder als naast schuiven om alles in beeld te krijgen. Nu heb ik al via configuratie en beeldscherm gekeken maar ik kom er niet uit. Wat ik ook verander hij blijft zo groot. Kan iemand me helpen?

Groeten
Joy
fotojoy is offline   Met citaat antwoorden
Oud 14 december 2008, 14:38   #2
FooBar
 
FooBar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 mei 2005
Locatie: Elders
Berichten: 13.029
Standaard

Is er daadwerkelijk een schuifbalk, of verschuift het beeld vanzelf als je met de muis aan de rand komt?

Van geval 1 moet je eens een screenshot plaatsen, want dat is wel erg raar. Bij mijn weten heeft heb bureaublad geen schuifbalken.
In geval 2 moet je de resolutie van je beeld juist instellen. Rechtsklik op bureaublad en kies Eigenschappen/Aan persoonlijker voorkeur aanpassen en aldaar de resolutie inregelen op een kleinere waarde.
FooBar is nu online   Met citaat antwoorden
Oud 21 december 2008, 11:20   #3
fotojoy
 
Geregistreerd: 23 april 2007
Berichten: 31
Standaard

okee hier de screenshot van mijn scherm.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg screenshot.JPG‎ (49,2 KB, 28x gelezen)
fotojoy is offline   Met citaat antwoorden
Oud 21 december 2008, 11:25   #4
Flater
 
Flater's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 maart 2005
Berichten: 972
Standaard

duidelijk, maar dit is niet je bureaublad, hoe ziet dat er uit? Dat is het beeld wat je ziet als je je pc opgestart hebt en verder nog niks gedaan hebt, hoe oogt dat?
Flater is offline   Met citaat antwoorden
Oud 21 december 2008, 13:43   #5
fotojoy
 
Geregistreerd: 23 april 2007
Berichten: 31
Standaard

bureaublad ziet er nog normaal uit maar zodra ik internet opga dan moet ik continu scrollen rechts en onder en krijg niet alle info grotendeels op het scherm. Dan moet toch in te stellen zijn.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg bureaublad.JPG‎ (76,9 KB, 25x gelezen)
fotojoy is offline   Met citaat antwoorden
Oud 21 december 2008, 15:01   #6
Flater
 
Flater's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 maart 2005
Berichten: 972
Standaard

Heb je een monitor of gebruik je een laptop? Hoeveel in " is het scherm?
Flater is offline   Met citaat antwoorden
Oud 21 december 2008, 20:06   #7
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 juli 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 15.234
Standaard

Druk eens Ctrl in (als je een beeld als in je eerste afbeelding ziet), en scroll met je muiswiel in- en uit ?

Het lijkt alsof je resolutie op 600x800 staat, en voor de meeste toepassingen op Internet is dat wat laag.
Verander dit eens in minstens 1024x768 door rechts te klikken op je bureaublad (je tweede afbeelding) en kies "Eigenschappen - Instellingen". Daar kan je de resolutie met de schuifregelaar wat hoger proberen.

Laatst gewijzigd door erikdenhouter : 21 december 2008 om 20:11
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:20.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.