Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Systemen

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 6 december 2008, 13:46   #1
fotojoy
 
Geregistreerd: 23 april 2007
Berichten: 31
Standaard boxen aangesloten op pc maar geen geluid

Beste allemaal,

Ik heb nieuwe boxen gekocht met een versterkertje voor de pc van mijn kids, omdat uit de vorige boxen geen geluid kwam en ik dus dacht dat de boxen kapot waren. Nu heb ik het nieuwe setje aangesloten maar wederom geen geluid. Ik kijk bij configuratie en daar staat dat er geen audio is aangesloten. Heb alle snoertjes overal ingeplugd, alles geprobeerd. Ook via mijn pc scherm op menu en audio geklikt en daar geeft hij wel een volume balkje aan? Wie kan mij helpen?

vr.gr.
Joy
fotojoy is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 december 2008, 13:55   #2
couch_potato
 
Geregistreerd: 15 augustus 2007
Berichten: 5.829
Standaard

Staat er ook iets gedempt in volumeregeling? Wel de juiste drivers geïnstalleerd? Doen de speakers het wel op een andere pc, of mp3 speler, oid.
couch_potato is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 december 2008, 23:24   #3
fotojoy
 
Geregistreerd: 23 april 2007
Berichten: 31
Standaard

niets gedempt of op mute. het was plug and play dus hoefde niets te installeren. ja op andere pc doen de boxen het wel.
fotojoy is offline   Met citaat antwoorden
Oud 7 december 2008, 11:29   #4
Flater
 
Flater's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 maart 2005
Berichten: 972
Standaard

Drivers updaten van je geluidskaart? Staat er bij apparaat beheer ook een uitroep of vraag teken?
Flater is offline   Met citaat antwoorden
Oud 7 december 2008, 15:42   #5
ultiprosan
 
ultiprosan's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 2 januari 2008
Locatie: Spijkenisse
Berichten: 1.011
Stuur een bericht via MSN naar ultiprosan
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door fotojoy Bekijk bericht
niets gedempt of op mute. het was plug and play dus hoefde niets te installeren. ja op andere pc doen de boxen het wel.
Plug & Play werkt idd zonder iets te installeren, maar dan moet wel de geluidskaart goed bij het systeem zijn aangemeld

Ik zou eens op de site van de fabrikant van je geluidkaart kijken voor de drivers
ultiprosan is offline   Met citaat antwoorden
Oud 8 december 2008, 15:17   #6
Baazie
 
Geregistreerd: 17 juli 2008
Berichten: 52
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door fotojoy Bekijk bericht
Beste allemaal,

Ik heb nieuwe boxen gekocht met een versterkertje voor de pc van mijn kids, omdat uit de vorige boxen geen geluid kwam en ik dus dacht dat de boxen kapot waren. Nu heb ik het nieuwe setje aangesloten maar wederom geen geluid. Ik kijk bij configuratie en daar staat dat er geen audio is aangesloten. Heb alle snoertjes overal ingeplugd, alles geprobeerd. Ook via mijn pc scherm op menu en audio geklikt en daar geeft hij wel een volume balkje aan? Wie kan mij helpen?

vr.gr.
Joy
zou je wat meer over je systeem kunnen vertellen en heeft het geluid wel eens gedaan? en sinds waneer werkt het weer ? is heel handig om te weten
__________________
De nummer 1 computer probleem is de gebruik
Baazie is offline   Met citaat antwoorden
Oud 8 december 2008, 15:33   #7
Lange Pier
 
Lange Pier's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 november 2007
Berichten: 3.835
Standaard

Zit er niet toevallig een onboard en een losse inteekkaart in? wil de onboard vaak ook niet werken als de drivers voor de insteekkaart geladen zijn.

Kijk eens of je meer rose/blauwe/groene 3,5mm contra jacks ziet zitten.
__________________
Wie veel praat heeft weinig te zeggen.

Topicstarters, er zullen hier maar weinig helderzienden aanwezig zijn dus geef je OS plus merk en type moederbord of merk PC op.
Lange Pier is offline   Met citaat antwoorden
Oud 8 december 2008, 19:25   #8
q-west
 
q-west's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 7 december 2008
Berichten: 4
Standaard

heb ik zelf ook gehad. bij configuratiescherm -> geluiden en audioapparaten -> hardware
was er toen een van de apparaten niet geheel geinstaleerd op de computer (zie je als je op een apparaat klikt en er staat dat ie niet correct werkt).
na een keer het "probleen oplossen" te hebben doorlopen deed ie het wel weer gewoon.
zou dat het kunnen zijn?
q-west is offline   Met citaat antwoorden
Oud 14 december 2008, 14:51   #9
fotojoy
 
Geregistreerd: 23 april 2007
Berichten: 31
Standaard

Videokaart : ATI Technologies Inc Radeon XPRESS 200

Moederbord : MSI 09AC

Van binnen alles goed aangedrukt. Maar hij geeft aan dat er geen speakers aangesloten zijn terwijl dit wel zo is? op andere pc werken boxen uitstekend (plug and play)
fotojoy is offline   Met citaat antwoorden
Oud 14 december 2008, 16:45   #10
Jimidemunck
 
Geregistreerd: 14 december 2008
Berichten: 7
Standaard

Mischien in je bios instellingen is het afgesloten ...
ik had het probleem dat USB's nooit werden herkent. en keek in me bios en dat stond afgesloten.
of idd Bij je configuratie scherm en volume regelaar of er niet iets is gedempt..
Jimidemunck is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 04:54.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.