Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Hardware overige

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 23 november 2008, 08:44   #1
passiepas
 
Geregistreerd: 19 mei 2005
Locatie: Groningen
Berichten: 843
Standaard Internet Explorer werkt niet meer

Beste Forumlezers

Ik heb een Computer met Vista en daar heb ik Internet Explorer 7 op en een GData Antivirus 2009.

Het gebeurd nu vrij regelmatig dat Internet vastloopt.

Dan komt er steeds een schermpje in beeld met Internet Explorer reageert niet.

Dan kan ik op afsluiten drukken of op Internet Explorer opnieuw starten.

Malwarebytes heeft niks gevonden en Ad Aware wel maar dat heeft niet geholpen.

Wie heeft hier een oplossing voor zo dat Internet Explorer niet meer vast komt te zitten?.

Pascal
passiepas is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 november 2008, 12:41   #2
Wimmie67
 
Wimmie67's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 september 2008
Locatie: Purmerend
Berichten: 346
Standaard

Hoi ga naar Internet Extra Geavanceerd en klik op geavanceerde instellingen herstellen daarna opnieuw opstarten.
Wimmie67 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 november 2008, 14:01   #3
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 juli 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 15.082
Standaard

Of probeer de link in je Start menu waarbij de Verkenner zonder invoegtoepassingen gestart wordt, en zie of het probleem dan verdwijnt.

Zo ja, dan ligt het aan zo'n invoegtoepassing, en zou je via "Extra - invoegtoepassingen beheren" selectief kunnen zoeken welke de fout in gaat.
erikdenhouter is nu online   Met citaat antwoorden
Oud 23 november 2008, 15:32   #4
passiepas
 
Geregistreerd: 19 mei 2005
Locatie: Groningen
Berichten: 843
Standaard

Hallo

Wat Wimmie zei heeft helaas niet geholpen.

Wat Erik zei begrijp ik niet helemaal.

Pascal
passiepas is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 november 2008, 15:44   #5
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 juli 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 15.082
Standaard

Sorry, maar ik schreef Verkenner (= Explorer) maar bedoelde Internet Explorer.

In IE kan je invoegtoepassingen (plugins) installeren, en ik weet niet of je dat gedaan hebt, maar zo start je de browser zonder die dingen.

Dit zit er in je Start menu, alhoewel bij jou op een andere plaats ingedeeld misschien:
IE_7.jpg
Die extra snelkoppeling zit er om de browser kaal te starten, en snel te kunnen zien of zo'n plugin de oorzaak is.

Laatst gewijzigd door erikdenhouter : 23 november 2008 om 15:51
erikdenhouter is nu online   Met citaat antwoorden
Oud 23 november 2008, 16:12   #6
passiepas
 
Geregistreerd: 19 mei 2005
Locatie: Groningen
Berichten: 843
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erikdenhouter Bekijk bericht
Sorry, maar ik schreef Verkenner (= Explorer) maar bedoelde Internet Explorer.

In IE kan je invoegtoepassingen (plugins) installeren, en ik weet niet of je dat gedaan hebt, maar zo start je de browser zonder die dingen.

Dit zit er in je Start menu, alhoewel bij jou op een andere plaats ingedeeld misschien:
Bijlage 13415
Die extra snelkoppeling zit er om de browser kaal te starten, en snel te kunnen zien of zo'n plugin de oorzaak is.
Bij mij is dat anders ingedeeld er is bij mij geen mapje met microsoft waar ik dan via microsoft naar internet explorer moet. Bij mij zie ik alleen het logo van internet explorer die je zo kan aanklikken.

Wel heb ik even onder extra en dan bij opties gekeken bij webpagina's bekijken en daar zijn de volgende dingen aangevinkt:

Browseruitbreidingen van derden inschakelen
Foutopsporing in scripts uitschakelen (internet explorer)
Foutopsporing in scripts uitschakelen (overige)
FTP map weergave inschakelen (zonder internet explorer)
Gebruiksvriendelijke http foutberichten weergeven

Moet er misschien een vinkje uitgehaald worden bij bovenstaande dingen?.

Bij verbindingen staat Nokia N70 USB modem #2 (OTA)

Volgens mij is dat niet goed?.

Ik heb wel een Nokia N70 mobiele telefoon maar we hebben draadloos internet van KPNPlanet.

Pascal
passiepas is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 november 2008, 16:22   #7
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 juli 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 15.082
Standaard

Je kan het ook zo proberen (althans onder XP werkt dat):

In Start - Uitvoeren plak je deze regel (+ de aanwezige aanhalingstekens)
"C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" -extoff
en klikt OK.

Zo niet, gebruik dan even "Start - Zoeken" en zoek in alle bestanden en mappen op station C:, en voer daar Internet Explorer in, en zie of die er Internet Explorer (zonder invoegtoepassingen) bij zit.

Of, misschien kan je deze
Browseruitbreidingen van derden inschakelen
uitschakelen ?
(toch beter één van die eerdere methoden proberen...)

Laatst gewijzigd door erikdenhouter : 23 november 2008 om 16:25
erikdenhouter is nu online   Met citaat antwoorden
Oud 23 november 2008, 16:33   #8
passiepas
 
Geregistreerd: 19 mei 2005
Locatie: Groningen
Berichten: 843
Standaard

Erik ik heb een computer met Vista

Ik heb zojuist gedaan wat je zei van die regel plakken en toen kwam er te staan:

Internet Explorer wordt momenteel zonder invoegtoepassingen uitgevoerd.

Die verbindingen met die Nokia N70 USB modem lijken mij ook niet goed of wel?.

Pascal
passiepas is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 november 2008, 16:42   #9
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 juli 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 15.082
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door passiepas Bekijk bericht
Ik heb zojuist gedaan wat je zei van die regel plakken en toen kwam er te staan:

Internet Explorer wordt momenteel zonder invoegtoepassingen uitgevoerd.
OK, maar dat is dus wel een nieuwe instantie van IE (je hebt er nu misschien meer draaien), dus nu is dan wel de vraag of het probleem zich nog voordoet ? (schakel de "gewone" uit)
Dus eerst testen of DEZE vorm van IE blijft werken, en alleen deze starten en gebruiken.

Als je die zelfde regel als doel in een snelkoppeling plakt, dan kan die op je bureaublad staan.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door passiepas Bekijk bericht
Die verbindingen met die Nokia N70 USB modem lijken mij ook niet goed of wel?Pascal
Daar heb ik echt geen idee van
erikdenhouter is nu online   Met citaat antwoorden
Oud 23 november 2008, 16:54   #10
passiepas
 
Geregistreerd: 19 mei 2005
Locatie: Groningen
Berichten: 843
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erikdenhouter Bekijk bericht
OK, maar dat is dus wel een nieuwe instantie van IE (je hebt er nu misschien meer draaien), dus nu is dan wel de vraag of het probleem zich nog voordoet ? (schakel de "gewone" uit)
Dus eerst testen of DEZE vorm van IE blijft werken, en alleen deze starten en gebruiken.

Als je die zelfde regel als doel in een snelkoppeling plakt, dan kan die op je bureaublad staan.


Daar heb ik echt geen idee van
Ik heb Firefox 3 er ook op staan die had ik er toen opgezet omdat internet eerst helemaal niet wou opstarten.

Ik zal Firefox er uit halen maar dat zal misschien niet helpen denk ik.

Jammer dat je het niet weet van die Nokia modem misschien iemand anders?.
passiepas is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:51.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.