Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Onderdelen

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 29 juli 2008, 17:46   #1
Realtek
 
Geregistreerd: 29 juli 2008
Berichten: 3
Unhappy Realtek AC'97 Audio werkt niet

Hallo,
Mijn geluid doet het niet meer wat ik ook probeer ik heb al een nieuwe driver geinstaleerd maar doet het nog niet. Het probleem is als ik naar Start > Configratiescherm > Geluiden en Apparaten > Hardware > en dan me gelduidskaart aanklik staat er:
Dit appaaraat start niet. (Code 10). Weet iemand hier raad mee?
Realtek is offline   Met citaat antwoorden
Oud 29 juli 2008, 19:28   #2
Dontworry
 
Dontworry's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 juni 2007
Locatie: Friesland
Berichten: 736
Standaard

Vertel eens wat over je computer.

welke Windows bv
__________________
We maken allen fouten (Daar zijn we mens voor)
Just A Bedrocker
Dontworry is offline   Met citaat antwoorden
Oud 29 juli 2008, 20:00   #3
Lange Pier
 
Lange Pier's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 november 2007
Berichten: 3.808
Standaard

De gebruikte hardware opgeven kan ook helpen.

http://support.microsoft.com/kb/943104/
__________________
Wie veel praat heeft weinig te zeggen.

Topicstarters, er zullen hier maar weinig helderzienden aanwezig zijn dus geef je OS plus merk en type moederbord of merk PC op.

Laatst gewijzigd door Lange Pier : 29 juli 2008 om 20:17
Lange Pier is offline   Met citaat antwoorden
Oud 30 juli 2008, 17:55   #4
Realtek
 
Geregistreerd: 29 juli 2008
Berichten: 3
Standaard

Windows Xp

Bedankt voor de website Lange Pier
Realtek is offline   Met citaat antwoorden
Oud 30 juli 2008, 18:01   #5
Realtek
 
Geregistreerd: 29 juli 2008
Berichten: 3
Standaard

Alleen het is jammer dat het Engels is en het niet vertaalbaar naar nederlands is ik snap het nu net niet.
Realtek is offline   Met citaat antwoorden
Oud 31 augustus 2008, 19:40   #6
johan_27
 
Geregistreerd: 31 augustus 2008
Berichten: 13
Standaard Help

hallo
mijn computer is gecrast, ik heb toen windows xp opnieuw geinstalleerd, alleen wel de duitse versie, omdat ik in zwitserland woon.
maar nu doet me geluid het niet, ik kan ook al de bios niet vinden e.d

alles wat ik doe werkt niet, wie kan mij alsjeblieft helpen...

hij heeft schijnbaar wel iets gevonden, want de audio staat in de lijst, maar met een rondje met uitroepteken...

help alsjeblieft

groetjes
johan_27 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 31 augustus 2008, 20:19   #7
johan_27
 
Geregistreerd: 31 augustus 2008
Berichten: 13
Standaard

waar kan ik een nieuwe topic maken?
johan_27 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 1 september 2008, 08:56   #8
ricky1
 
Geregistreerd: 23 augustus 2007
Berichten: 2.761
Standaard

Achterhaal met Belarc het serienummer van je PC en tik die gegevens in op de support site van de fabrikant. Zoek dan de beschikbare driver downloads.
Na installatie opnieuw starten.

http://www.belarc.com/free_download.html
__________________
Correct me if I'm wrong
ricky1 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 1 september 2008, 09:07   #9
wouterboreft
 
wouterboreft's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 8 mei 2008
Locatie: Computer BDGR568-0 Autocad12
Berichten: 164
Standaard

ik denk dat je de driver voor de HD audio bus nodig hebt. heb ik ook erg veel problemen mee gehad. google daar maar eens op
__________________
Yeah een NAS
wouterboreft is offline   Met citaat antwoorden
Oud 1 september 2008, 09:41   #10
Wanderer
 
Geregistreerd: 17 maart 2005
Berichten: 1.621
Standaard

Citaat:
Mijn geluid doet het niet meer wat ik ook probeer ik heb al een nieuwe driver geinstaleerd maar doet het nog niet.
Er staat geen uitroep\vraagteken bij in apparaatbeheer?
Citaat:
Alleen het is jammer dat het Engels is en het niet vertaalbaar naar nederlands is ik snap het nu net niet.
Misschien dat deze je iets verder kan helpen.

http://support.microsoft.com/kb/310123/nl


Greetz
Wanderer is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 15:13.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.