Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Internet > Websites maken

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 2 June 2008, 23:05   #1
el chupanebrai
 
Geregistreerd: 28 May 2006
Berichten: 126
Standaard lightbox

iemand bekend met javascript?
ik heb nl het probleem dat mijn lightbox niet naar behoren werkt, mijn afbeeldingen worden nl niet als setje beschouwd maar eerder als alleenstaande afbeeldigen

mijn testpagina:http://www.v-ip.be/lightboxtest.html
hoe het zou moeten (en ook de officiele site van): http://www.lokeshdhakar.com/projects/lightbox2/
ik zou dus mijn afbeeldigen met de "next" en "previous" willen krijgen zoals bij image set... wat me niet echt lukt

enige raad? (feedback over de foto's mag ook natuurlijk)



nog wat gerelateerd leesvoer
http://en.wikipedia.org/wiki/Lightbox_(JavaScript)
el chupanebrai is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 June 2008, 06:03   #2
Gsedb
 
Gsedb's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: The Netherlands
Berichten: 1.031
Standaard

HTML-code:
<a href="http://v-ip.be/images/steen/DSCF3136-Edit.jpg" rel="lightbox">
<IMG style="border: black" border=10 src="images/steen/DSCF3136-Edit.jpg" height="100">
Je moet je <a> ook afsluiten na de image met </a>

HTML-code:
<a href="http://v-ip.be/images/steen/DSCF3136-Edit.jpg" rel="lightbox">
<IMG style="border: black" border=10 src="images/steen/DSCF3136-Edit.jpg" height="100"></a>
__________________
Gsedb besteedt zijn uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens die in de posts verwerkt worden. Onjuistheden en onvolledigheden in de getoonde gegevens kunnen echter voorkomen. Copyright ©2008-2014 -
Gsedb is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 June 2008, 08:16   #3
el chupanebrai
 
Geregistreerd: 28 May 2006
Berichten: 126
Standaard

dat is dan ook weer gefixt, spijtig genoeg heeft het mijn oorspronkelijk bericht niet opgelost...

dus de vraag blijft open
el chupanebrai is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 June 2008, 14:41   #4
Raymy
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Berichten: 427
Standaard

Heb je de site van lightbox wel gelezen op de eerste pagina staat dat als je groepen wil je de groep naam tussen blokhaken moet zetten in het rel attribuut. Dus niet rel="lightbox", maar rel="lightbox[mijngroep]". Als je had gelezen had je het gevonden.
Raymy is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 June 2008, 15:43   #5
el chupanebrai
 
Geregistreerd: 28 May 2006
Berichten: 126
Standaard

het stond inderdaad op ertussen... forum ogen zijn beter dan 2
(had het stap per stap gedaan, en na stap3 dadelijk naar de faq... domme ik? domme ik!)
el chupanebrai is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:48.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.