Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Computer Idee > Vraag het de redactie - (geen technische vragen)

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 13 April 2008, 10:27   #1
SMC - FM
 
Geregistreerd: 13 April 2008
Berichten: 1
Standaard vuurwerk geautomatiseerd afschieten

hallo redactie,

ik ben net nieuw op dit forum, maar ik had een vraagje m.b.t. nummer 8 2008 ik geloof dat dit het laatste nummer is, daar stond in dat CID ooit een keer een doe het zelf heeft gehad waar in stond hoe je vuurwerk geautomatiseerd kn afschieten, kan ik deze ergens krijgen ofzow ??

SMC - FM
SMC - FM is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 April 2008, 10:39   #2
reintje
 
reintje's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Locatie: Not@Home
Berichten: 10.823
Standaard

Citaat:
Workshop 2 Pyromanen met de PC. Een schakeling maken om bv je vuurwerk af te steken met de PC. Een complete beschrijving van de benodigdheden en de schema's zij aanwezig. Waar haal je het oude DOS programma Qbasic vandaan? Dit is ook nodig om de relais aan te sturen, want het begin van de aansturing werkt via de printerpoort. Het is ook mogelijk om het Qbasic programmatje te downloaden va de Computer Idee internetsite. www.computeridee.nl Als je lui bent aangelegen kun je ook een compleet relais pakket met 8 relais kopen bij de meeste elektronica winkels. Dit pakket wordt geleverd door de firma Velleman.
Nr. 26 van 1999; blz 92

Bron: http://home.tiscali.nl/~jviss/computeridee1999.html


(Ik heb hem helaas niet meer voor je; misschien inderdaad de redactie of een andere lezer/gebruiker hier)
reintje is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 May 2008, 15:24   #3
noob3080
 
Geregistreerd: 16 May 2008
Berichten: 26
Standaard

google onze beste vriend!! (het wil alleen mijn site niet toevoegen aan haar db !!!)
noob3080 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 May 2008, 17:15   #4
FooBar
 
FooBar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2005
Locatie: Elders
Berichten: 14.124
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door noob3080 Bekijk bericht
het wil alleen mijn site niet toevoegen aan haar db
Dat ligt dan waarschijnlijk meer aan jouw site dan aan google. Neem de richtlijnen voor webmasters eens door (te vinden in de helppagina's van google), en zie hoe of dat je een en ander moet verbeteren.
FooBar is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 08:54.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.