Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows Vista/Windows 7

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 17 maart 2008, 21:11   #1
Doky
 
Geregistreerd: 5 februari 2006
Locatie: Den Haag
Berichten: 288
Standaard geluid ( microfoon)instellen

Hoe kun je op vista het geluid van je microfoon instellen?Met skype hoort mijn vriendin mij wel. Ook het beeld is goed. Maar ik kan haar niet horen. Terwijl ik het bij anderen wel hoor.Op haar pc geeft de mocrofoon geen geluid. maar we kunnen niet vinden hoe je dat insteld.
Doky is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 maart 2008, 21:25   #2
StillBorn
 
StillBorn's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 22 juli 2007
Locatie: Emmercompascuum
Berichten: 363
Standaard

configuratiescherm --> geluid en dan tabje opnemen heb ik mijn microfoon staan.. daar kan je het ook oa. instellen
kijk ook bij skype of het daar wel goed ingesteld staat weetniet waar je op skype moet zoeken :S [nietbekend met skype]
StillBorn is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 maart 2008, 00:40   #3
reintje
 
reintje's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 maart 2005
Locatie: Not@Home
Berichten: 10.805
Standaard

Je kunt in Skype een Testgesprek aanklikken. Je kunt dan je geluid en je microfoon testen. Als je op de headset klikt of de microfoon in het onderste grijze balkje, popt er een schermpje op en kun je bij het rode pijltje eventueel een andere geluidsapparaat kiezen. Probeer dat eens uit.

testen_Skype.jpg

Laatst gewijzigd door reintje : 18 maart 2008 om 00:43
reintje is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 maart 2008, 22:59   #4
Doky
 
Geregistreerd: 5 februari 2006
Locatie: Den Haag
Berichten: 288
Standaard

allas geprobeert, voor zover we het kunnen.Ze had ook ineens als ze de laptop dicht deed een geluid als van een fluitketel.Dat kregen we weg ( vraag me niet hoe) maar nu doet het geluid het helemaal niet meer.ze heeft ook op de taakbalk ,bij het speakertje. Als ik het bij mij aanklik krijg ik een schuifregelaar te zien, met bovenaan een luidsprekersymbool. Bij haar staat daar dan een zwart plat doosje.
Doky is offline   Met citaat antwoorden
Oud 19 maart 2008, 13:59   #5
StillBorn
 
StillBorn's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 22 juli 2007
Locatie: Emmercompascuum
Berichten: 363
Standaard

dat fluitende geluid heb ik ook wel is.. dat komt doordat er een microfoon aangesloten is. en als je dan je klep dichtdoet piept ie.
is de driver voor geluidskaart goed geinstalleerd enzo? :S
StillBorn is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 04:01.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.