Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Internet > Internet Overige

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 26 januari 2008, 13:05   #1
Covux
 
Geregistreerd: 23 september 2007
Berichten: 124
Standaard Inloggen op Router

Hallo,

Nu wil ik inloggen op mijn router of iets te wijzigen alleen kom ik er niet binnen als ik in het adresbalkje 192.168.1.1,192.168.1.100 of mijn eigen IP adres invul.

Weet iemand misschien wel een code die mijn er in laat.

PS MIjn inlognaam en wachtwoord weet ik nog wel dus resetten is niet echt een optie
Covux is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 januari 2008, 13:21   #2
turn
 
turn's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 19 april 2005
Berichten: 2.024
Standaard

wat is het merk en het type ??
__________________
ach we bedenken wel wat
turn is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 januari 2008, 14:05   #3
Covux
 
Geregistreerd: 23 september 2007
Berichten: 124
Standaard

wrt54g Linksys
Covux is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 januari 2008, 15:27   #4
sjouwer
 
sjouwer's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 18 maart 2005
Locatie: 127.0.0.1
Berichten: 4.643
Standaard

het is of 192.168.1.1 of 192.168.1.100 en niet als een lang woord

je kan kointroleren wat het ip nummer is van je router

ga naar start -- uitvoeren tik hier cmd in en geef enter (dit opend een dosbox)

geef hierin ipconfig /all en enter

de nummers achter gateway of dnsserver is het ip nummer van je router
sjouwer is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 januari 2008, 17:30   #5
Covux
 
Geregistreerd: 23 september 2007
Berichten: 124
Standaard

Lukt ook niet zit er dan nu niks anders op dan resetten?
Covux is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 januari 2008, 17:37   #6
sjouwer
 
sjouwer's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 18 maart 2005
Locatie: 127.0.0.1
Berichten: 4.643
Standaard

heb je ook het 2e gedeelte gedaan

ik kan van hier uit niet in je router komen of ook maar fisiek zien

en gokken naar ip nummers heb ik een hekel aan
sjouwer is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 januari 2008, 17:40   #7
BlackTiger
 
BlackTiger's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 mei 2005
Locatie: State Penitentiary
Berichten: 10.185
Standaard

Wat bij die Linksys apparaten ook nog wel eens wil helpen is de stroom er uit halen, dan een paar seconden wachten, stroom er weer in en dan wachten tot hij weer volledig opgestart is.
Vaak lukt het dan wel weer.

Kan ook aan de browsercommunicatie liggen. Ik heb zoiets belachelijks met de Livebox en Internet Explorer 6. Soms krijg ik die Livebox niet bereikt op 192.168.1.1 waar hij op bereikbaar zou moeten zijn.
Neem ik dan Firefox portable of een andere browser, dan is het geen probleem, maar IE wil niet meer.
Na het herstarten van de Livebox kom ik er met IE ook gewoon weer in.

Er zit dus best een kans in dat iets soortgelijks met de communicatie tussen jouw browser en de Linksys aan de hand is. Zoals gezegd is het probleem in veel gevallen al verholpen door even de stroom uit de Linksys te halen.
__________________
Greetings, Black Tiger

-----------------------------
Don't argue with idiots, they will drag you down to their level, and beat you with experience.
BlackTiger is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 januari 2008, 00:55   #8
Covux
 
Geregistreerd: 23 september 2007
Berichten: 124
Standaard

Stekker in en uit het het lukte .

Wel raar dat zoiets simpel het kan oplossen.
In iedergeval bedankt
Covux is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 januari 2008, 02:54   #9
BlackTiger
 
BlackTiger's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 mei 2005
Locatie: State Penitentiary
Berichten: 10.185
Standaard

Tja dat gebeurt wel eens met Internet Explorer, raar maar waar.
Graag gedaan uiteraard en fijn te horen dat het gelukt is.
__________________
Greetings, Black Tiger

-----------------------------
Don't argue with idiots, they will drag you down to their level, and beat you with experience.
BlackTiger is offline   Met citaat antwoorden
Oud 29 januari 2008, 01:03   #10
Covux
 
Geregistreerd: 23 september 2007
Berichten: 124
Standaard Netwerkadress verkrijgen

Hallo,

Nu is het ene probleem verholpen en is er een ander ontstaan.

Nu heb ik bij de router het een en ander aangepast voor bepalde dingen (downloaden)
Maar nu is het zo dat op alle laptops in mijn huis ik de melding krijg dat er geen netwerk adres kan worden verkregen dus geen internet.

Maar ik verbinding met het netwerk van de buren dat onbeveiligd is dan krijg ik wel een netwerk adres en kan ik gewoon internetten.

Kan iemand mij vertellen wat ik moet doen of verkeerd heb gedaan.

MVG Covux
Covux is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 17:26.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.