Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Overige > Overige

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 9 november 2007, 14:00   #1
willlieboy22
 
Geregistreerd: 3 september 2007
Berichten: 21
Standaard Echo in Geluid

hallo,

Ik heb een vreselijk echo in mijn geluid

Het ligt niet aan de speakers want als ik andere speakers erin doe dan heb ik hetzelfde en ook met de hoofdtelefoon.

Als ik hem voorin de computer doe heeft ok geen nut.

Kan iemand mij helpen want het is echt heel irritant.
willlieboy22 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 november 2007, 14:13   #2
Lange Pier
 
Lange Pier's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 november 2007
Berichten: 3.832
Standaard

Speel eens met de instellingen van de in en uitgangen in de mixer, denkelijk de ingangen, zet alleen die open die je gebruikt.

Jammer dat de smilies gratis zijn.
Lange Pier is nu online   Met citaat antwoorden
Oud 9 november 2007, 14:15   #3
willlieboy22
 
Geregistreerd: 3 september 2007
Berichten: 21
Standaard

en waar kan ik dat doen???
willlieboy22 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 november 2007, 14:19   #4
couch_potato
 
Geregistreerd: 15 augustus 2007
Berichten: 5.799
Standaard

Kijk ook eens in de driver, of je niet per ongeluk een of ander eax effect hebt ingesteld.
couch_potato is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 november 2007, 14:21   #5
willlieboy22
 
Geregistreerd: 3 september 2007
Berichten: 21
Standaard

lama kheb ut al
willlieboy22 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 november 2007, 14:23   #6
Lange Pier
 
Lange Pier's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 november 2007
Berichten: 3.832
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door willlieboy22 Bekijk bericht
en waar kan ik dat doen???
Rechtermuisklik op het icoon in het systeemvak in je taakbalk van je geluidskaart of via geluiden en audioapparaten in het configuratiescherm bij volumeregeling, geavanceerd en in de mixer bij opties en eigenschappen, kun je ook kiezen voor opname.

Je zou ook de audiodrivers kunnen herinstalleren, staat alles weer default.
Lange Pier is nu online   Met citaat antwoorden
Oud 9 november 2007, 14:24   #7
willlieboy22
 
Geregistreerd: 3 september 2007
Berichten: 21
Standaard

okej dankje ik heb de vreselijke echo eruit gehaalt bij het besturingsprogamma van de soundkaart: soundmax daar stond die ingesteld als concertzaal en dat heb ik op geen gezet en toen deed die het weer helemaal,was een klein foutje maar toch bedankt!
willlieboy22 is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 15:25.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.