Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Systemen

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 4 november 2007, 16:26   #1
distar
 
Geregistreerd: 21 oktober 2007
Berichten: 17
Standaard terug naar fabrieksinstellingen

hallo, ik heb een dell laptop en ik wil die graag terug naar de fabrieksinstellingen.
Er staat een apart deel op mijn computer met recovery.
maar hoe start ik die.
Ik heb al ctrl+f11 geprobeerd ofzo maar dan krijg ik een lijstje met internal hdd enz.
Kan iemand mij vertellen hoe ik mijn laptop dus terug krijg naar de fabrieksinstellinge.
alvast bedankt.
distar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 4 november 2007, 16:47   #2
willem1940
 
Geregistreerd: 28 februari 2006
Berichten: 4.747
Standaard

Ik vermoed dat er voor dat doel een CD is meegeleverd; start daarmee op en bekijk de opties.
willem1940 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 4 november 2007, 18:23   #3
dutch-online
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door distar Bekijk bericht
hallo, ik heb een dell laptop en ik wil die graag terug naar de fabrieksinstellingen.
Er staat een apart deel op mijn computer met recovery.
maar hoe start ik die.
Ik heb al ctrl+f11 geprobeerd ofzo maar dan krijg ik een lijstje met internal hdd enz.
Kan iemand mij vertellen hoe ik mijn laptop dus terug krijg naar de fabrieksinstellinge.
alvast bedankt.
er is een bepaalde toetsen code voor nodig

die kun je als je die niet hebt beter even bij Dell opvragen, voordat je alles kwijt bent.
en dan werkt het perfect

staat mischien in het dikke boek van Dell wat bij de laptop geleverd werd
  Met citaat antwoorden
Oud 4 november 2007, 18:33   #4
distar
 
Geregistreerd: 21 oktober 2007
Berichten: 17
Standaard

oke bedankt ik zal morgen even naar de klantenservice van dell bellen.
distar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 november 2007, 16:44   #5
distar
 
Geregistreerd: 21 oktober 2007
Berichten: 17
Standaard

gelukt! ik heb gechat met een dell medewerker: tijdens het opstarten een aantal keer op f8 drukken
distar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 november 2007, 21:09   #6
dutch-online
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Mooi dat werkt dus .
  Met citaat antwoorden
Oud 6 november 2007, 23:06   #7
Intel 3000
 
Intel 3000's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 juli 2006
Locatie: Groningen
Berichten: 3.193
Standaard

yep. daar kan je ook in de veilige modus komen.

Let wel op dat je je bestanden OVerzet die je nodig hebt (tekst doc.'s )
Intel 3000 is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 09:24.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.