Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Hardware overige

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 20 mei 2007, 21:00   #1
Crunch81
 
Crunch81's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 11 mei 2007
Berichten: 251
Question Videokaart Laptop

Acer Aspire 9301 AWSMI.

Ik wil graag de videokaart upgraden. Ik dacht dat dit een leuke en makkelijke upgrade zou gaan worden, nou niet dus.......

Kan iemand aan de hand van de gegevens checken of ik "makkelijk" de videokaart kan vervangen? Ik kan er niet achterkomen.

Ik heb iets info weten te bemachtigen via www en dat is dat je laptop MXM compatible moet zijn?? Zal wel de PCI express zijn?
En nu komt het mooiste: Stel dat mijn videokaart niet geintergreerd is op het Mainboard, Waar is dat ding te koop!!!!???? Nog nooit meegemaakt, is gewoon NIET te koop haha.

Alvast bedankt mensen voor de reactie's!!

Gr.
__________________
___________________________________________________

"Will Work For Bandwidth"
Crunch81 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 20 mei 2007, 22:06   #2
JohnL
 
JohnL's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 18 maart 2005
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 4.223
Standaard

Dat kun je gevoeglijk vergeten, die flaptop heeft een geïntegreerde GeForce Go 6100 aan boord. Die kun je dus helemaal niet vervangen. Er zijn inderdaad speciale laptops waar je een aparte videokaart in kunt monteren, of de bestaande kaart kunt vervangen, maar die gebruiken allemaal een apart type aansluiting (en nee, dat is geen PCI-e). Eerlijk gezegd heb ik er nog nooit één gezien, ze zijn erg zeldzaam, als ze zelfs nog gemaakt worden. Als je zo'n laptop hebt, dan weet je dat echt wel, want het is iets heel aparts.
http://evolutionnt.ca/shop/catalog/p...roducts_id=816
__________________
Belangrijkste regel bij het bouwen van een PC: "Met een hamer past alles!"
JohnL is offline   Met citaat antwoorden
Oud 21 mei 2007, 07:07   #3
Crunch81
 
Crunch81's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 11 mei 2007
Berichten: 251
Standaard

Dit had ik echt nooit verwacht. 'ZE' zijn zo ver met ontwikkelingen. lijkt me een kleine moeite voor die producenten om een extra kleppie aan de onderkant te maken er zitten er toch al zo veel. Maar goed, het is niet anders.

Bedankt voor de reactie!
__________________
___________________________________________________

"Will Work For Bandwidth"
Crunch81 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 21 mei 2007, 08:44   #4
dutch-online
Guest
 
Berichten: n/a
Cool

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Crunch81 Bekijk bericht
Dit had ik echt nooit verwacht. 'ZE' zijn zo ver met ontwikkelingen. lijkt me een kleine moeite voor die producenten om een extra kleppie aan de onderkant te maken er zitten er toch al zo veel. Maar goed, het is niet anders.

Bedankt voor de reactie!
gaat niet om het kleppie

nee het moederbord van een laptop is wel iets anders dan een desktop moederbord
  Met citaat antwoorden
Oud 21 mei 2007, 15:45   #5
Intel 3000
 
Intel 3000's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 juli 2006
Locatie: Groningen
Berichten: 3.193
Standaard

een laptop is gewoon klein. Je hebt geen ruimte Voor een Enorme Kaart. Gaat natuurlijk nooit passen. En een ansluiting kost ook al ruimte. En dan moet je ook nog eens plek aan de voorkant hebben. Laptops Zijn ergelijk niet echt upgate baar. Dat is de reden waarom desktops nog bestaan.
Intel 3000 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 14 augustus 2008, 14:26   #6
bartjeuh
 
Geregistreerd: 14 augustus 2008
Berichten: 1
Standaard vraagje

ik heb een vraag
ik heb een hp compaq hp 8710 p
specificaties
intel core 2 duo t7300 @2.00 ghz
160 gb harde schijf
2 gb ram geheugen

NVIDEA QUADRO NVS 320 m
kan ik deze videokaart upgraden
het is een schitterende videokaart maar ik wil crisis op hoge graphics draaien
en daarvoor word een geforce 8800 gtx aanbevolen
ik zou iets in die aard willen zetten kan iemand dit voor mij opzoeken en mij misschien een prijs van zo een videokaart geven

alvast bedankt
bartjeuh is offline   Met citaat antwoorden
Oud 14 augustus 2008, 22:09   #7
Intel 3000
 
Intel 3000's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 juli 2006
Locatie: Groningen
Berichten: 3.193
Standaard

Neen, Een laptop is gewoon niet/nauwelijks te upgraden. Daarvoor moet je echt een vaste computer nemen.
Intel 3000 is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:39.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.