Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Onderdelen

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 11 april 2007, 16:13   #1
Bram
 
Geregistreerd: 7 april 2007
Berichten: 157
Standaard voedingskabel sapphire ati x1950

ik heb dus de Sapphire Radeon x1950 GT besteld, er zit ook een pci-express 16x aansluiting op mn mobo, maar volgens een revieuw-site heeft deze kaart een 6-pin voedingskabel nodig. Volgens mij zit er op mijn dell voeding helemaal geen 6 pin stekker.

help.
Bram is offline   Met citaat antwoorden
Oud 11 april 2007, 16:31   #2
Intel 3000
 
Intel 3000's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 juli 2006
Locatie: Groningen
Berichten: 3.193
Standaard

Heeft je voeding een PCIe Voedingskabel. Die moet je namelijk hebben.

En die heeft als ik mij niet vergis 6 Pinnetjes/gaatjes. 2 rijen met 3 pins/gaatjes.


Dell er zo'n voeding in heeft gestopt is het goed. Heb je het niet koop zo'n kabel : http://www.mnm-computers.nl/product_...oducts_id=5317

Let wel op dat je een best zware voeding nodig hebt. denk aan 400 watt.
Intel 3000 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 11 april 2007, 16:39   #3
Bram
 
Geregistreerd: 7 april 2007
Berichten: 157
Standaard

zon kabel heb ik net besteld. er zit bij dell wel een pci express kabel op maar dat is gewoon 4 pins molex.

dit staat eronder

NOTE: The P10 connector is intended for use with PCI Express graphics cards that have power requirements exceeding 75 watts.
Bram is offline   Met citaat antwoorden
Oud 11 april 2007, 16:52   #4
Intel 3000
 
Intel 3000's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 juli 2006
Locatie: Groningen
Berichten: 3.193
Standaard

Als je zo'n kabel hebt bestelt moet het sowieso werken.

Als het even kan zou ik hem proberen aan te sluiten rechtstreeks op de voeding


Hoeveel watt is je voeding ?? staat op een stikker op de voeding
Intel 3000 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 11 april 2007, 18:11   #5
Bram
 
Geregistreerd: 7 april 2007
Berichten: 157
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Intel 3000 Bekijk bericht
Als je zo'n kabel hebt bestelt moet het sowieso werken.

Als het even kan zou ik hem proberen aan te sluiten rechtstreeks op de voeding


Hoeveel watt is je voeding ?? staat op een stikker op de voeding

bestaan er sata-molex adapters?ikde dell voeding zit maar 1 molex en 4 sata power connectors. ik weet weldat er molex-sata adapters bestaan,maar andersom...
Bram is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 april 2007, 09:47   #6
Bram
 
Geregistreerd: 7 april 2007
Berichten: 157
Standaard

niemand???
Bram is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 15:25.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.