Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Software > Games

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 16 maart 2007, 07:45   #1
Tomutjuh
 
Geregistreerd: 14 november 2006
Berichten: 38
Standaard Wolfenstein! Grijs Beeld Als Ik Hem Opstart..

Heey Mensen,

Als ik wolfenstein opstart krijg ik een grijs beeld bij het "Wolfenstein Menu" . .
Ik snap er niks van.. Kan iemand mss ff helpen die dit probleem mss ook had ??

Thnx anyway
Tomutjuh is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 maart 2007, 19:20   #2
[Mad]Wolf
 
Geregistreerd: 16 maart 2007
Berichten: 4
Standaard Clan!

HEEJ allemaal Ik heb een eigen clan Als iemand die wil joinen kan dat We zijn nog vrijwel nieuw en hebben niet zo heel erg veel leden maar we hebben al wel een goede site: www.wolfensteinmad.come2me.nl
Ik hoop ook dat julie zullen joinen
[Mad]Wolf is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 maart 2007, 19:42   #3
Silverstarme
 
Silverstarme's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 maart 2005
Locatie: Emmen
Berichten: 1.041
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door [Mad]Wolf Bekijk bericht
HEEJ allemaal Ik heb een eigen clan Als iemand die wil joinen kan dat We zijn nog vrijwel nieuw en hebben niet zo heel erg veel leden maar we hebben al wel een goede site: www.wolfensteinmad.come2me.nl
Ik hoop ook dat julie zullen joinen
Als je niets nuttigs hebt bij te dragen, hou dan heel graag je mond.

Nu het antwoord:
Dit kan meerdere oorzaken hebben. Het kan zijn dat de drivers van je videokaart te oud zijn, Ga naar de site van de fabrikant van je videokaart en haal er de nieuwste drivers vandaan.
Optie 2 is dat het spel bestanden mist. Probeer Wolfenstein eens te verwijderen en te herinstaleren zie of dat werkt.
Wat is de rest van je systeem? Als we dat weten dan kunnen we je beter helpen.
__________________
Be free. Gebruik opensource. Vrij om software aan te passen. Vrij om te verspreiden. Vrij om mee te werken aan verbetering van software.
Mensen, een zin begint met een hoofdletter en eindigt met een punt.
Silverstarme is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 april 2007, 13:41   #4
Tomutjuh
 
Geregistreerd: 14 november 2006
Berichten: 38
Standaard

Mijn computer is 3 dagen geleden weer terug van een reparatie.. ( hij was gecrashed :P )
Maar toen downloade ik hem opnieuw.
En kreeg ik dit:

...created window@0,0 (800x600)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (3)
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
...assuming '3dfxvgl' is a standalone driver
...initializing QGL
...WARNING: missing Glide installation, assuming no 3Dfx available
...shutting down QGL
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
-----------------------
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

Als je hier iets mee kan?
PS.. Mijn Videokaart = Matrox Millenium G450 Dual Head..
( Ik heb al gehoord dat het niet echt een goede Video kaart is )
Maar als je wat informatie hebt zo het fijn zijn

-Tomm
Tomutjuh is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 april 2007, 14:04   #5
Chimera
 
Chimera's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 18 januari 2006
Locatie: @ 192.168.*.***
Berichten: 1.269
Stuur een bericht via MSN naar Chimera
Standaard

drivers al geinstalleert??

nieuwste DIRECTX geinstalleerd?
__________________
Computers are more important then life?
Chimera is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 20:19.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.