Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Systemen

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 28 februari 2007, 21:55   #1
alexc
 
Geregistreerd: 28 februari 2007
Berichten: 1
Standaard hoe kom ik in de bios

hoi hier dan ff een vraag hoe ik in de bios kom van een asus moederbord

heb op
f2
f8
f10
f12
del
gedrukt maar ik kom maar niet inde bios
alexc is offline   Met citaat antwoorden
Oud 1 maart 2007, 00:27   #2
Black Eagle
 
Geregistreerd: 9 oktober 2006
Berichten: 563
Standaard

Al je opstart krijg je dan niet een scherm tezien waar o.a. de cpu staat mem. harddisks, dvdspeler en brander en staat daar niet bij hoe je in de bios komt F?, het zal wel niet zo zijn maar ben je niet te laat met drukken. Als je de pc opstart direct op F? drukken een aan tal keer of als je opstart direct een aantal keer op del drukken.
Black Eagle is offline   Met citaat antwoorden
Oud 1 maart 2007, 01:50   #3
Toolman
 
Toolman's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 8 januari 2007
Berichten: 1.088
Standaard

Heb je de goede DEL-knop gebruikt?
Niet die op het numerieke gedeelte maar de DEL die staat onder INSERT.
Anders even in je manual kijken of die ff downloaden bij Asus.
Toolman is offline   Met citaat antwoorden
Oud 1 maart 2007, 06:34   #4
sjouwer
 
sjouwer's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 18 maart 2005
Locatie: 127.0.0.1
Berichten: 4.639
Standaard

kan ook nog esc of f1 wezen
sjouwer is offline   Met citaat antwoorden
Oud 1 maart 2007, 16:29   #5
Intel 3000
 
Intel 3000's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 juli 2006
Locatie: Groningen
Berichten: 3.193
Standaard

DEL OF F2

Ik ram altijd op die bijdeknopjes

PS,. pas wel op in de bios daar kan je zo je hele pc mollen Nooit met de core speeds klooten
Intel 3000 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 1 maart 2007, 16:33   #6
rajo
 
rajo's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 maart 2006
Locatie: nergenshuizen
Berichten: 2.284
Standaard

Bij mijn is het zoals slouwer al zei esc.
__________________
Domme vragen bestaan niet.
Maar ze zijn wel makkelijk te beantwoorden.
rajo is offline   Met citaat antwoorden
Oud 1 maart 2007, 17:24   #7
Intel 3000
 
Intel 3000's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 juli 2006
Locatie: Groningen
Berichten: 3.193
Standaard

Bij Ik heb Dat heb ik persoonlijk Nooit gezien (van alle PC ooit gezien)

Maar proberen kan altijd
Intel 3000 is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 07:14.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.