Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Software > Software Overige

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 26 May 2005, 01:08   #1
burgkop
 
burgkop's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Locatie: Veluwe
Berichten: 4.218
Standaard Postbank inloggen lukt steeds niet, ná Back-up of setup

Postbank inloggen lukt steeds niet wordt je niet goed van.
Wat doe ik fout.
Een paar instellingen hieronder, als het tenminste leesbaar is.
Op plaatje rechter buroblat staat dat het certificaat in orde is.
Linker plaatje geeft aan dat ik niet kan inloggen op postbank.

Regelmatig heb ik het wel aan de praat, uiteraard met juiste naam en wachtwoord, maar als ik dan de boel weer terug zet, is het weer foute boel.
Opeens werkt het dan blijkbaar weer, dan denk ik, o ja, popups blokkeren even uitzetten.
Dan blijkt dat op dat moment (toevallig) weer te werken.
maar ik wil graag weten wat het precies is wat er veranderd moet worden.
Bij het inlogscherm staat oa. bovenaan de tekst: Security module is niet meer actief .....

Wie weet de oplossing, graag wat bruikbare tips.
(Ik gebruik geen systeem herstel, uitgeschakeld)

Fred.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg postbank__kleiner_149.jpg‎ (42,4 KB, 64x gelezen)
Bestandstype: jpg java_kleiner_192.jpg‎ (37,9 KB, 64x gelezen)
Bestandstype: jpg beveiliging_nog_kleiner_469.jpg‎ (40,9 KB, 64x gelezen)
burgkop is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 May 2005, 17:11   #2
FooBar
 
FooBar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2005
Locatie: Elders
Berichten: 14.098
Standaard

De site van de postbank maakt gebruik van een ActiveX besturingselement om zo goed mogelijk de beveiliging te regelen.

Als je een dergelijk probleem tegenkomt beschikt je pc niet meer over dat bepaalde ActiveX besturingselement. Een kwestie van 't ding opnieuw downloaden en installeren. Let daarbij vooral op de lichtgele "informatiebalk" in internet explorer (SP2).
FooBar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 May 2005, 17:12   #3
FooBar
 
FooBar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2005
Locatie: Elders
Berichten: 14.098
Standaard

De site van de postbank maakt gebruik van een ActiveX besturingselement om zo goed mogelijk de beveiliging te regelen.

Als je een dergelijk probleem tegenkomt beschikt je pc niet meer over dat bepaalde ActiveX besturingselement. Een kwestie van 't ding opnieuw downloaden en installeren. Let daarbij vooral op de lichtgele "informatiebalk" in internet explorer (SP2).

--EDIT--
ow oeps...twee keer hetzelfde :S
FooBar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 May 2005, 19:32   #4
burgkop
 
burgkop's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Locatie: Veluwe
Berichten: 4.218
Standaard

Bedankt voor bericht.
Zover ik weet heb ik die nog nooit bewust geinstalleerd.
Staat ook nergens dat het moet, ik zie tenminste niets.
En welke zou ik dan moeten hebben?
Ik zie dat er verschillende zijn met dezelfde naam, maar zegt mij allemaal niets.
Uiteraard probeer ik wel alles, maar wil niet onnodige rommel installeren.

wat geinstalleerd, maar werkt nog niets.
Zal het wel verkeerd doen.
Maar wat ik niet snap, voorheen al die moeilijke bestandjes nooit hoeven te installeren.
Blijkbaar zit dit ergens ingebakken, zoja, waarin dan?
Ik heb SP2 erop staan.

Groeten,

Fred.
burgkop is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 May 2005, 17:53   #5
FooBar
 
FooBar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2005
Locatie: Elders
Berichten: 14.098
Standaard

Bekijk de afbeelding die ik aan deze post heb toegevoegd. Bovenaan zie je de informatiebalk, klik erop om 't ActiveX besturingselement te installeren. (Is noodzakelijk om te kunnen inloggen, kom je niet onderuit).

Wat ook nog zou kunnen is dat 't besturingselement is uitgeschakeld. Open daartoe Internet Explorer, klik op [ Extra ] > [ Invoegtoepassingen beheren... ]. Selecteer in het dialoogvenster de optie "Invoegtoepassingen die door Internet Explorer worden gebruikt" en zoek in de lijst of cax.cab van de postbank wellicht is uitgeschakeld. Zo ja, even inschakelen.
Staat 't erbij en is 't ingeschakeld, probeer dan of de knop ActiveX bijwerken soelaas biedt.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: gif postbank_148.gif‎ (26,2 KB, 37x gelezen)
FooBar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 May 2005, 18:11   #6
kater
 
kater's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 February 2005
Locatie: Centraal Nederland
Berichten: 2.304
Standaard

Je kan zakelijk en prive inloggen. Log je wel op de juiste site in?

Ik log zakelijk in bij de Postbank met Windows XP pro SP2 en geen problemen.
kater is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 May 2005, 19:38   #7
burgkop
 
burgkop's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Locatie: Veluwe
Berichten: 4.218
Standaard

Kater,

Ik kan uiteraard niet zakelijk inloggen, geen Girotel.

Fred.
burgkop is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 May 2005, 19:53   #8
burgkop
 
burgkop's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Locatie: Veluwe
Berichten: 4.218
Standaard

TarUnited,

Wat een gedonder zeg, ik baal toch echt als een stekker.
Dit heb ik eerder nooit zo gehad.
Al helemaal net wat je wel moet aanvinken bij die internet opties.
Daar staat het zo beschreven dat je net weer niet weet of je die wel of niet moet hebben. Alles met AlgaveX aangeklikt.
Nu bij opstartebn van Outlook weer een andere melding, terwijl ik daar voorheen nooit last van heb.
Zie grote plaatje.
En die regel die je met een pijl hebt aangegeven, heb ik wel, maar NET iets Anders, daar kan ik hem dus niet even inschakelen.

Je hebt het over .cab bestand.
Ik zie hem niet.
Ik heb alles van Java eraf gehaald, ook met Regcleaner en de laatste (had ik ook eerder al) er weer op gezet en opgestart.
Maar blijft allemaal hetzelfde.

Soms lukte het heel makkelijk met de Postbank. in IE, maar nu is het prut.

Kijken of plaatjes meekomen.
Gisteren een andere Browser geprobeerd AVANT, even toestemming geven en het werkte gelijk.
Nu moet ik ik weet niet wat veranderen, uiteraard probeer ik de opgegeven suggesties, kan alles zo terug zetten.
burgkop is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 May 2005, 19:58   #9
burgkop
 
burgkop's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Locatie: Veluwe
Berichten: 4.218
Standaard

Plaatjes gaan niet mee.
Die moet ik 50 kb maken, dat is niet meer leesbaar.
Tenminste met Printkey.

Ik probeer het strak nog eens.

Fred
burgkop is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 May 2005, 20:09   #10
burgkop
 
burgkop's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Locatie: Veluwe
Berichten: 4.218
Standaard

Nogmaals.

Er staat nu hier ook dat ik geen abonnement meer heb op dit onderwerp.
Zal ook wel met die Java te maken hebben.
Iedereen bedenkt maar programma's voor weet ik wat en een ander weer voor wat anders.
Wat zou het allemaal makkelijker zijn als er een programma is die dit allemaal aan kan, ben je van een hoop gelazer af.
Ik zit mij hier groen en geel aan te ergeren, dit moet je met dat lezen/bekijken/openen en dat weer met wat anders.

Ik dwaal af, even plaatjes nogmaals proberen.

Fred.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg cab_bestand_kleiner_192.jpg‎ (48,9 KB, 19x gelezen)
Bestandstype: jpg opstart_fout__kleiner_769.jpg‎ (46,8 KB, 19x gelezen)
Bestandstype: jpg andere_regel__kleiner_174.jpg‎ (44,9 KB, 19x gelezen)
burgkop is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 10:15.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.