Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Hardware overige

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 30 april 2005, 19:19   #1
jan123
 
Geregistreerd: 26 april 2005
Berichten: 54
Standaard Computer loopt vast

Hallo,

Ik heb last van het volgende probleem: Wanneer ik internet start loopt mijn computer na +/- 1 minuut vast. Ik heb ondekt dat ik dit probleem kan verhelpen door bij Ctrl/Alt/Delete, bij processen svchost.exe (+/- 21.000 kb) en svchost.exe (+/- 8.600) te beeindigen. Nadat ik dit gedaan heb werkt alles prima. Dus wat kan het probleem zijn??

Ik heb windows updates geinstalleerd, ad aware, skybot s&d, spysubstract allemaal laten draaien, maar zonder resultaat.

Hijack This froum : virussen of andere malware lijkt nu wel uitgesloten als oorzaak


Maar nu heb ik het volgende gehad. Zo even viel de pc “weg” en kreeg ik een blauw scherm met de volgende melding (ingekort)

Er is een probleem gevonden

Driver_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

technische ...

*** stop 0x000000d1 (0x00000000, 0x000000ff, 0x00000000, 0x000000)


Nadat ik de computer op dit moment opnieuw had opgestart kwam de computer met de melding:

Ernstige fout veroorzaakt
Technische specificaties:

COCUME~1WINDOW~1LOCALS~1TempWER7bb9.dir00Mini043 005-01.dmp
COCUME~1WINDOW~1LOCALS~1TempWER7bb9.dir00sysdata .xml


Ik heb de fout verzonden en windows kwam met de melding:
De fout is veroorzaakt door een apparaatstuurprogramma.

Misschien dat hierin dan de fout ligt??

Nog wat opmerkingen, die misschien van belang zijn:

- Sinds dat ik een wireless pci card van planet heb geinstalleerd zijn deze problemen ( router = ook van planet)

- Ik heb twee harde schijven C: en D:, en mijn d herkent die sinds dezelfde tijd als een soort van USB Stick (plaatje dat ik zie via deze computer)
jan123 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 30 april 2005, 22:21   #2
nybble
 
nybble's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 februari 2005
Locatie: ik woon hier
Berichten: 770
Standaard

Citaat:
Ik heb de fout verzonden en windows kwam met de melding:
De fout is veroorzaakt door een apparaatstuurprogramma
Dan denk ik dat je de driver van de wireless pci-card eerst weer moet verwijderen en daarna opnieuw installeren.

Tip: doe voordat je opnieuw gaat installeren een schijfcontrole en defragmentatie. Hiermee voorkom je dat het stuurprogramma te verspreid wordt geïnstalleerd.
Succes ermee.
nybble is offline   Met citaat antwoorden
Oud 2 mei 2005, 18:23   #3
jan123
 
Geregistreerd: 26 april 2005
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nybble
Citaat:
Ik heb de fout verzonden en windows kwam met de melding:
De fout is veroorzaakt door een apparaatstuurprogramma
Dan denk ik dat je de driver van de wireless pci-card eerst weer moet verwijderen en daarna opnieuw installeren.

Tip: doe voordat je opnieuw gaat installeren een schijfcontrole en defragmentatie. Hiermee voorkom je dat het stuurprogramma te verspreid wordt geïnstalleerd.
Succes ermee.
bedankt, maar dat was het probleem niet. Enig idee wat het wel kan zijn?
jan123 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 mei 2005, 08:25   #4
nybble
 
nybble's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 februari 2005
Locatie: ik woon hier
Berichten: 770
Standaard

Je zou een memtest kunnen doen : http://www.memtest86.com/
Maar ik krijg toch sterk de indruk dat het aan de nieuwe kaart (driver) ligt.

Wat (soms) kan helpen: updates van alle drivers die je hebt, ook van de nieuwste kaart.
nybble is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 19:07.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.