Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 10

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 18 June 2016, 22:25   #11
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Dan hoop ik wel dat je nog voor 30 juli 2016 die dag uittrekt, want daarna is W10 niet meer gratis.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 19 June 2016, 09:49   #12
anoniem15124
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

@Niekie: er is al een upgrade uitgevoerd van W 7 naar W 10.
Dan is er toch al geactiveerd? Of wordt 32 bit en 64 bit als 2 verschillende installaties gezien?
  Met citaat antwoorden
Oud 19 June 2016, 11:25   #13
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Van W7 en W10 32 bits kun je niet upgraden naar W10 64 bits.

Wel een verse Install , dus inclusief het verwijderen van de 32 bits versie.
  Met citaat antwoorden
Oud 19 June 2016, 14:43   #14
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Obelix71 Bekijk bericht
@Niekie: er is al een upgrade uitgevoerd van W 7 naar W 10.
Dan is er toch al geactiveerd? Of wordt 32 bit en 64 bit als 2 verschillende installaties gezien?
Ja dat vraag ik me juist af. Bij W7 kreeg je voor 1 prijs de 32 en 64 bit versie bij aankoop van de retail versie.
Maar ik dacht gelezen te hebben, dat nu met de huidige upgrade methode je inderdaad de bit versie krijgt die er op staat.
Ik denk daarom dat Desperado helemaal gelijk heeft.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 19 June 2016, 15:30   #15
anoniem15124
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Niekie30 Bekijk bericht
Maar ik dacht gelezen te hebben, dat nu met de huidige upgrade methode je inderdaad de bit versie krijgt die er op staat.
Dan draaide er dus ook een W 7 32 bit versie (?).
Kan die dan wel gebruiken maken van het uitgebreide RAM-geheugen?
Of zou TS de 16Mb extra RAM na update hebben geplaatst?
  Met citaat antwoorden
Oud 19 June 2016, 15:58   #16
anoniem27570
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Een verse install met een W10 64 bit kan indien er eerst een upgrade van een 32 bit W7/8.1 naar W10 32 bit is geweest.
  Met citaat antwoorden
Oud 20 June 2016, 02:00   #17
anoniem63039
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Obelix71 Bekijk bericht
Dan draaide er dus ook een W 7 32 bit versie (?).
Kan die dan wel gebruiken maken van het uitgebreide RAM-geheugen?
Of zou TS de 16Mb extra RAM na update hebben geplaatst?
IDD, ik heb die extra ram onlangs geplaatst. Dus na upgrade van W7 naar W10.
  Met citaat antwoorden
Oud 20 June 2016, 06:14   #18
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Alleen heb je er met een 32bit versie helemaal niets aan helaas.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 20 June 2016, 10:05   #19
anoniem33315
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik weet iit eigen ervaring dat je er gewoon een 64bit op kan zetten,wordt gewoon geaktiveerd.
  Met citaat antwoorden
Oud 20 June 2016, 12:52   #20
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Bij de normale upgrade Procedure van Microsoft naar W10 , krijg je de gelijkwaardige versie ,


Dus 32 of 64 bit, afhankelijk wat er op je Computer staat.


Dan is er nog geen keuze mogelijk.

Laatst gewijzigd door Desperado : 20 June 2016 om 12:57
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 21:14.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.