Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 10

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 11 September 2015, 18:20   #11
anoniem13184
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kater Bekijk bericht
Ik heb de originele CD van Office 2013.
Maar toen hij de eerste keer compleet de mist inging, zie vorige bericht, was de CD helaas niet de oplossing.
Probleem werd toen eerder groter dan kleiner.
En toen ik met Revo uninstall Office 2013 verwijderde, had ik de poppen aan het dansen.
Vandaar de schone installatie toen.
En nu werkt alles goed.
Hopelijk blijft dit zo.
Is er een update of zo geweest?
Of is dit toeval?
  Met citaat antwoorden
Oud 11 September 2015, 18:21   #12
anoniem13184
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Desperado Bekijk bericht
Als je de CD hebt kan het daarmee.

Of https://support.office.com/nl-nl/art...d-f2fec3d56c3e
Windows 10 staat er helaas niet bij.
  Met citaat antwoorden
Oud 13 September 2015, 09:48   #13
anoniem13184
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Deze ochtend, terwijl ik al een paar uur de computer aan heb staan en op de Edge bezig bent met internetten, ineens geen verbinding, geel driehoekje rechtsonder.
Rechts klikken, probleem oplossen. IP adres opgelost en daarna werkt het weer.

De link gaat alleen over WIFI.
Ik heb een vaste kabel verbinding.
Glasvezel KPN 100/100

Met Windows 7 in het begin ook zo'n probleem gehad met opstarten, toen was Photoshop de boosdoener.
Maar alleen met opstarten.
Toen dat was opgelost, nooit meer problemen met Windows 7 gehad.
  Met citaat antwoorden
Oud 18 November 2015, 18:23   #14
anoniem13184
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Het is nu ineens een grote ramp geworden.
Nadat de grote update erop gezet is.
Nu doet de netwerk kaart het steeds niet.
Als ik dan de nieuwe drivers erop zet, doet hij een een paar keer.
Als ik de vorige daarna erop zet, doet hij het weer een paar keer.
En dat vise versa.
Na opstarten geen melding van driehoekje, maar doet het gewoon niet.

Is een losse netwerkkaart een tijdelijke oplossing, totdat ik naar een nieuwe gaat zoeken.
  Met citaat antwoorden
Oud 19 November 2015, 00:35   #15
anoniem30973
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Probleem ligt misschien bij KPN-glasvezel modem? KPN bellen voor test?
  Met citaat antwoorden
Oud 19 November 2015, 07:19   #16
anoniem13184
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Joman Bekijk bericht
Probleem ligt misschien bij KPN-glasvezel modem? KPN bellen voor test?
Nee, daar ligt het probleem niet.
De V10 werkt goed.

Het is ook een driver fout die ik nu krijg, na de W10 update SP1 of zo (1511).
  Met citaat antwoorden
Oud 19 November 2015, 11:56   #17
anoniem13184
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kater Bekijk bericht
Nee, daar ligt het probleem niet.
De V10 werkt goed.

Het is ook een driver fout die ik nu krijg, na de W10 update SP1 of zo (1511).
Aanvulling:

Eind juli van W7 naar W10 gegaan.
toen nog de V8 van KPN.
Met W7 nooit problemen.
Met W10 toen regelmatig geel driehoekje.
Na de V10 van KPN bijna niet meer.

Nu afgelopen vrijdag de update van W10 ontvangen en erop gezet.
Ne driver probelmen.
Moederbord is Gigabyte 3 jaar oud.
  Met citaat antwoorden
Oud 19 November 2015, 13:08   #18
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Heeft Gigabyte wel drivers uitgebracht voor Windows 10 voor dat moederbord. Niet alleen voor de lan kaart, maar bijvoorbeeld ook de chipset.

Heb je weleens een scan op malware gedaan op de pc? Dat kan je verbindingen ook aardig in de weg zitten.

Begin met een scan met ADWcleaner http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/ Klik na het installeren op “Scannen” en wacht totdat dat klaar is en je op "Verwijderen" kunt klikken en start opnieuw op.
Daarna doe je een volledige scan met de Free versie van Malwarebytes: https://www.malwarebytes.org/ en verwijder alles wat gevonden wordt.
Buiten deze twee kan je ook nog: Junkware Removal Tool gebruiken. http://www.bleepingcomputer.com/down...-removal-tool/ Het maakt wel tevoren een backup van het register.
Als je met IE surft kan je daarna via het menu Extra, Internet Opties en dan het tabblad Advanced je instellingen opnieuw instellen.
Kijk in het menu “ extra “ ook even naar het "Invoegtoepassingen beheren". Zorg dat daar maar 1 zoek machine staat en dat mag Bing of Google zijn.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 22 November 2015, 10:49   #19
anoniem13184
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Niekie30 Bekijk bericht
Heeft Gigabyte wel drivers uitgebracht voor Windows 10 voor dat moederbord. Niet alleen voor de lan kaart, maar bijvoorbeeld ook de chipset.

Heb je weleens een scan op malware gedaan op de pc? Dat kan je verbindingen ook aardig in de weg zitten.

Begin met een scan met ADWcleaner http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/ Klik na het installeren op “Scannen” en wacht totdat dat klaar is en je op "Verwijderen" kunt klikken en start opnieuw op.
Daarna doe je een volledige scan met de Free versie van Malwarebytes: https://www.malwarebytes.org/ en verwijder alles wat gevonden wordt.
Buiten deze twee kan je ook nog: Junkware Removal Tool gebruiken. http://www.bleepingcomputer.com/down...-removal-tool/ Het maakt wel tevoren een backup van het register.
Als je met IE surft kan je daarna via het menu Extra, Internet Opties en dan het tabblad Advanced je instellingen opnieuw instellen.
Kijk in het menu “ extra “ ook even naar het "Invoegtoepassingen beheren". Zorg dat daar maar 1 zoek machine staat en dat mag Bing of Google zijn.

Niek
Niekie30, hartelijk dank voor de tips.
Uitgevoerd.
Geen Mailware gevonden.
Ik heb Avast Premium en die haalt volgens mij alles aardig goed weg.

Ik heb dit moederbord:
GA-Z77M-D3H
CD van het moederbord erin gedaan, maar hij zegt geen betere driver gevonden.
Ik heb de driver nu verwijderd en opnieuw opgestart.
Ik ben benieuwd.

Anders ga ik toch op zoek naar een nieuwe computer?
Wilde ik toch al doen in 2016 (maar eerder mag natuurlijk).

Laatst gewijzigd door kater : 22 November 2015 om 11:03 Reden: Toevoigng
  Met citaat antwoorden
Oud 22 November 2015, 12:06   #20
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Op deze site staat de drivers.
Ik zie dat er in 2012 al een update van het bios is geweest om problemen met de Atharos netwerk kaart op te lossen http://www.gigabyte.co.nl/support-do...kw=GA-Z77M-D3H

Niek
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 09:45.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.