Ga terug   Computer Idee Forum > Internet > Websites maken

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 7 November 2007, 15:46   #1
anoniem18037
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard rare tekens in firefox en niet in ie

Hoi Allemaal,

Ik heb een vreemd probleempje ik heb een site gemaakt die in ie het prima doet.
Kijk ik met ff staan er deze tekens "" in de linkerbovenhoek.
Als ik in de bron kijk staan deze tekens in ff wel in de bron en bij ie niet.
Als ik de backup bekijk staat deze tekens er ook niet.
Weet iemand van jullie hoe ik er van af kom?
De site waar het probleem zich voor doet is gvkservice.
Alvast bedankt voor de tijd en moeite.
  Met citaat antwoorden
Oud 7 November 2007, 16:29   #2
anoniem27456
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Laat me raden: Dat ding is met Frontpage gemaakt..?
  Met citaat antwoorden
Oud 7 November 2007, 16:37   #3
anoniem18037
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

nou nee,
als ik hem laat valideren bij w3 dan geeft hij ook aan dat die tekens erin staan.
Ik blijf het een raar probleem vinden.
Trouwens ook al zou het frontpage gemaakt zijn blijft het nog steeds er vreemd dat de ene explorer het wel ziet en de andere niet.
  Met citaat antwoorden
Oud 7 November 2007, 18:25   #4
anoniem18037
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

nou ik heb net getest met firefox en dan staat het er wel?
  Met citaat antwoorden
Oud 7 November 2007, 18:35   #5
anoniem27456
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik dacht dat het met frontpage was gemaakt, omdat er allemaal commentaar tussen zit met MS enz. Maar, het is niet logisch dat als het in FP is gemaakt dat het dan ook werkt in FF.

Wat is je echte bron (die je op de server hebt gezet, dus niet die ene die de browser weergeeft)?
  Met citaat antwoorden
Oud 7 November 2007, 18:46   #6
anoniem18037
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Nou de site is met expression gemaakt de opvolger van FP.
Ik heb de broncode hier niet bij de hand als je hem nodig heb kijk wel even of ik er morgen tijd voor heb om hem met een pm te sturen.
Ik voel er niet zoveel voor om hem hier op het forum te zetten.
*edit*
Net even door een ander laten kijken maar die tekens staan ook daar niet in.
Word ik nou gek?

Laatst gewijzigd door rajo : 7 November 2007 om 18:52
  Met citaat antwoorden
Oud 7 November 2007, 19:25   #7
anoniem27456
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Waarschijnlijk gebruikt MS een bepaalde tekenreeks die alleen IE snapt.
Dat kunnen commentaar tekens zijn, maar het zou ook een door MS bedachte code kunnen zijn (je moet dan denken aan dit soort code's: &nbsp. Meer kan ik je neit vertellen als ik de originele bron niet zie.
  Met citaat antwoorden
Oud 7 November 2007, 19:56   #8
anoniem18126
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Hoi Rajo, ik zie ze wel, maar ik heb geen idee wat je eraan kan doen
  Met citaat antwoorden
Oud 7 November 2007, 20:45   #9
anoniem18037
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

tsja Anacho,
ik weet het ook niet meer ik diverse site`s gemaakt met dit proggie en nooit problemen
gehad.
  Met citaat antwoorden
Oud 7 November 2007, 20:47   #10
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Leuk, weet hier NIETS van, maar als ik google op die  dan krijg ik 7 miljard hits....
Maar nergens in de tekst te vinden ?

En
http://www.plextor.nl/index.php?opti...id=50&Itemid=1
heeft het ook.

Edit:
Google schijnt niet met die term om te kunnen gaan en zoekt alleen op de ï

Laatst gewijzigd door erikdenhouter : 7 November 2007 om 21:11
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 16:33.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.