Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Hardware overige

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 26 June 2007, 19:38   #1
anoniem18037
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard raar opstart probleem

Mensen ik heb een raar opstart probleem met de comp van mijn maat.
Het volgend probleem doet zich voor.
Als ik de comp aanzet gaan alle fan even draaien en gaat daarna de comp uit.
Als ik de power van de harde schijf haal start hij normaal op tot hij naar de bootdisk gaat kijken en geeft dan natuurlijk een fout aan.
Dus de conclusie was een corupte schijf. Nieuwe gehaald maar helaas het zelfde probleem. De voeding is net drie maanden oud dus die verdenk ik ook niet. Opstarten met de power van de schijf tot de bootdiskfout dan de power erop zetten dan slaat de comp gelijk weer uit.
Ik weet het even niet meer zijn er nog sugeties wat er mis kan zijn?
  Met citaat antwoorden
Oud 26 June 2007, 21:01   #2
anoniem13802
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

zoiets had ik ook
dat werd dus een nieuw moederbord.
  Met citaat antwoorden
Oud 26 June 2007, 21:41   #3
anoniem25666
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Als je de computer aan met de harde schijf afgekoppeld, gaan dan de fans ook even draaien?
  Met citaat antwoorden
Oud 26 June 2007, 22:02   #4
anoniem17980
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

In ieder geval proberen een onverdachte voeding te bemachtigen voor een wisselproef; afstrepen wat iets NIET is.
  Met citaat antwoorden
Oud 26 June 2007, 22:12   #5
anoniem18037
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wytse Gerichhausen Bekijk bericht
Als je de computer aan met de harde schijf afgekoppeld, gaan dan de fans ook even draaien?
Nee als ik de harde schijf afkoppel dan start hij normaal op tot hij wil gaat booten vanaf
de harde schijf.
  Met citaat antwoorden
Oud 26 June 2007, 22:13   #6
anoniem18037
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door willem1940 Bekijk bericht
In ieder geval proberen een onverdachte voeding te bemachtigen voor een wisselproef; afstrepen wat iets NIET is.
Hoi Willem voeding is net nieuw dus daar verwacht ik de minste problemen van.
Maar ik heb er nog wel een die ik even kan proberen
  Met citaat antwoorden
Oud 26 June 2007, 22:22   #7
anoniem25666
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Nja, je weet niet, gloednieuwe palm apparaten moeten ook 7 keer worden teruggestuurd voor ze goed functioneren
  Met citaat antwoorden
Oud 26 June 2007, 23:39   #8
anoniem13291
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik heb zoiets ook eens gehad en bleek de videokaart niet goed in z'n slot te zitten.
Vond ik vreemd maar was toen dus wel de oorzaak.
Niet geschoten is altijd mis natuurlijk.
  Met citaat antwoorden
Oud 27 June 2007, 09:19   #9
anoniem18037
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Edmoor Bekijk bericht
Ik heb zoiets ook eens gehad en bleek de videokaart niet goed in z'n slot te zitten.
Vond ik vreemd maar was toen dus wel de oorzaak.
Niet geschoten is altijd mis natuurlijk.
ff eruit gehaald en er weer ingedaan pfffff probleem blijft bestaan.
Zal vanavond even een moederbord kopen met de garantie dat ik hem terug kan brengen als dat het ook niet is.
  Met citaat antwoorden
Oud 27 June 2007, 14:51   #10
anoniem18037
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door willem1940 Bekijk bericht
In ieder geval proberen een onverdachte voeding te bemachtigen voor een wisselproef; afstrepen wat iets NIET is.
*update* je geloof het toch niet even op advies van Willem de voeding uitgewisseld en eureka hij start op.
Blijkt de voeding kapot te zijn en die is maar drie maanden oud.
Terug gegaan naar de winkel en er werd niet moeilijk over gedaan ik kreeg gelijk een nieuwe mee.
Het bleek dat de retour voeding of melding niet goed was.
Het schijnt dat je harde schijf een seintje geef als hij is opgestart en dat was kapot.
anyway hij doet het weer bedankt voor alle sugesties.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 23:27.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.