Ga terug   Computer Idee Forum > Software > Software Overige

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 11 January 2015, 17:50   #1
anoniem57423
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Spotnet werkt niet meer

Ik ben al een hele tijd bezig om Spotnet weer aan de gang te krijgen. Niets lukt echter tot heden. De melding die ik steeds krijg is : Spotnet werkt niet mer. Er wordt naar een oplossing voor het probleem gezocht.

Onderstaand enkele gegevens:
OS: Windows 7 Home Premium (v6.1.7601) | X64 | SP1 | Nederlands
Windows directory: C:\Windows
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz
GeÔnstalleerd geheugen (RAM): 4 GB
Microsoft Net Framework 4 v4.5.51209
Anti-Virus/Firewall: AVG Internet Security 2015 - Ingeschakeld
ieframe.dll v11.0.9600.17496
ieframe.dll gemaakt op: 06-01-2015 14:16 | gewijzigd: 06-01-2015 14:16
C:\Program Files (x86)\Spotnet\Spotnet.exe v1.8.1 | SABnzbd.exe v0.6.10
[spoiler][cmd] RegKey: 'CLSID\{56FDF344-FD6D-11d0-958A-006097C9A090}'
HIVE: [HKCR: Y] | [HKCR\Wow6432Node: Y] | [HKLM: Y] | [HKLM\Wow6432Node: Y][/cmd]
Code:
<Spotnet>
  <Server Type="Headers" Server="" Username="" Password="" Port="119" SSL="0" Connections="2" />
  <Server Type="Downloads" Server="" Username="" Password="" Port="119" SSL="0" Connections="2" />
  <Server Type="Uploads" Server="" Username="" Password="" Port="119" SSL="0" Connections="1" />
</Spotnet>
[/spoiler]Generated by SST v1.0h

wat kan de oplossing zijn ?? Ik heb al van alles geprobeerd. Opnieuw instaleren met removal tool, Out of memory met behulp van DBC Loader en nu Support Toolkit.
Graag hulp .

Fred Tuurenhout

Laatst gewijzigd door fredtuur : 11 January 2015 om 17:51 Reden: Sorry hoe maak ik een nieuw bericht??
  Met citaat antwoorden
Oud 11 January 2015, 21:01   #2
anoniem22217
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

kijk hiervoor eens op deze site.
  Met citaat antwoorden
Oud 12 January 2015, 13:40   #3
anoniem57423
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Hallo Stroke 33,

De bewuste update verwijderd. Hij kwam echter niet meer terug als belangrijke update, dus kon hem niet verbergen.

Het heeft echter niet geholpen om Spotnet weer op te starten.

Heb je nog meer ideeŽn om dit probleem nu eindelijk is op te lossen.??

Met dank en vriendelijke groet.

Fred Tuurenhout
  Met citaat antwoorden
Oud 12 January 2015, 22:01   #4
anoniem22217
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Schakel AVG eens uit en start Spotnet op.
Anders herstel de computer naar een datum in het verleden dat het nog goed werkte.
rechtsklikken confuguratiescher/systeem/systeemeigenschappen/systeembeveiliging/ knop systeemherstel
  Met citaat antwoorden
Oud 13 January 2015, 14:05   #5
anoniem57423
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Hallo Stroke 33,

AVG geheel uitgezet en daarna Spotnet opgestart. Geen resultaat. Daarna alle beveiligingen uitgezet. Ook daarna geen resultaat.

Systeem teruggezet naar 7-01-2015 (verder terug niet mogelijk) Geen resultaat.

Wat nu ????????

Met dank en vriendelijke groet.

Fred Tuurenhout
  Met citaat antwoorden
Oud 13 January 2015, 14:17   #6
anoniem55908
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Een mooi alternatief voor Spotnet is SpotlLite.
Werkt stabieler dan Spotnet.
  Met citaat antwoorden
Oud 13 January 2015, 18:31   #7
anoniem22217
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Welke browser gebruik je? Outlook zo ja download Google Chrome eens.
  Met citaat antwoorden
Oud 13 January 2015, 21:31   #8
anoniem18126
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Outlook is echt geen browser hoor, je zal wel IE bedoelen.
  Met citaat antwoorden
Oud 14 January 2015, 07:26   #9
anoniem22217
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Anacho Bekijk bericht
Outlook is echt geen browser hoor, je zal wel IE bedoelen.
Je hebt groot gelijk! Dom van mij

Maar TS zou een andere browser kunnen proberen daar ging het mij om. Het legen van de koektrommel, geschiedenis en cashe wil vaak ook helpen.

Laatst gewijzigd door stroke33 : 14 January 2015 om 07:28
  Met citaat antwoorden
Oud 15 January 2015, 21:24   #10
anoniem13291
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Doe eens het volgende:
Citaat:
- Ga naar C:\ProgramData\Spotnet
- Kopieer het bestand servers.xml naar je bureaublad
- Verwijder in C:\ProgramData de Spotnet map
- Deinstalleer Spotnet
- Installeer Spotnet
- Ga naar C:\ProgramData\Spotnet
- Verwijder het bestand servers.xml
- Kopieer het bestand servers.xml van je bureaublad naar C:\ProgramData\Spotnet
- Start Spotnet
Dan wordt wel de database opnieuw opgebouwd dus dat kan enige minuten duren.
Maar dat is nu net waar het om gaat.

Laatst gewijzigd door Edmoor : 15 January 2015 om 21:28
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 23:19.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.