Ga terug   Computer Idee Forum > Internet > Internet Overige

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 13 May 2012, 17:46   #1
anoniem44509
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Een rare boodschap

Sinds vandaag krijg ik een rare boodschap als ik Firefox 12.0 open. De boodschap is als bijlage ingesloten. Maar deze melding staat niet op zichzelf. Ik heb het idee dat mijn PC ook trager werkt. Ik heb inmiddels zowel Security Essentials als Malwarebytes Anti Malware laten scannen, maar beide vonden niets. Mijn IE9 lijkt ook normaal te werken. firefox heb ik inmiddels ook opnieuw (met nieuwe exe) geďnstalleerd. Weet iemand hier waar ik het moet zoeken, want ik weet dat niet meer.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg Knipsel.jpg‎ (21,8 KB, 21x gelezen)
  Met citaat antwoorden
Oud 13 May 2012, 18:03   #2
dutch-online
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Doe nog een scan met

F-Secure online
http://www.f-secure.com/en/web/labs_...online-scanner

gratis
  Met citaat antwoorden
Oud 13 May 2012, 20:28   #3
anoniem44509
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

bedankt dutch-online voor de reactie. Ik heb de (snelle) scan uitgevoerd, en hij heeft een trojan gevonden. Zie bijlage. Kan die er iets mee te maken hebben?
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png F-secure.PNG‎ (3,5 KB, 7x gelezen)
  Met citaat antwoorden
Oud 13 May 2012, 20:30   #4
anoniem18126
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Hoe bedoel je "als bijlage ingesloten"?
Heb je kort geleden toevallig uitzending gemist bekeken?
Download en installeer CCleaner, link met handleiding hieronder
http://www.wurksjops.nl/ccleaner/
Waarschijnlijk is er iets achtergebleven waarnaar nu geen link meer bestaat.
  Met citaat antwoorden
Oud 13 May 2012, 20:43   #5
anoniem44509
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Dat was nu juist een van de problemen. Het opschonen met CCleaner gaat ook ontzettend traag. En het klopt dat ik gisteren Uitzending gemist heb bekeken. CCleaner draait nu weer, wacht gewoon af tot hij klaar is. Ik kijk dan even verder.
Bedankt voor je reactie Anacho
  Met citaat antwoorden
Oud 13 May 2012, 21:46   #6
anoniem44509
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

het probleem lijkt opgelost. Na een lange sessie heeft CCleaner alle Cache verwijderd en Firefox start weer goed op. En weer wat geleerd vanavond.
Bedankt Dutch-online en Anacho voor de hulp.
  Met citaat antwoorden
Oud 13 May 2012, 22:27   #7
anoniem18126
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Firefox kan idd een behoorlijk grote cache opbouwen, in de opties van Fx onder 'privacy' kan je instellen wat je wel en niet bewaart wilt hebben bij het afsluiten, standaard staat deze op dat Fx alle geschiedenis onthoudt, maar door op het pijltje te klikken kan je dit aanpassen.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 23:12.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.