Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 10

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 16 August 2015, 10:28   #1
anoniem15882
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard accountnaam wijzigen

Probeer mijn accoutnaam te wijzigen, maar na invoer van mijn achternaam en opslaan krijg ik de melding "geen naam met grof taalgebruik invoeren"o.i.d.
Nou mijn naam is helemaal niet grof ofzo,
Hoe krijg ik het alsnog doorgevoerd?
  Met citaat antwoorden
Oud 17 August 2015, 15:15   #2
anoniem32141
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Dan van mij de vraag: Welke accountnaam probeer je te wijzigen?
Die in Windows10 of je forumaccount?
  Met citaat antwoorden
Oud 18 August 2015, 09:45   #3
anoniem15882
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

accountnaam van windows, om in te loggen bij opstarten pc. Via Stat op je account staan en via rechtermuisknop menutje openen en kiezen voor accountinstellingen wijzigen.
  Met citaat antwoorden
Oud 18 August 2015, 14:03   #4
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Is het nu gelukt of niet?

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 24 August 2015, 13:46   #5
anoniem15882
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Nee, want heb nog geen antwoord op mijn vraag!!
  Met citaat antwoorden
Oud 24 August 2015, 14:43   #6
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Oke doe dit: Configuratiescherm > Gebruikersaccounts > Gebruikersaccounts.
Daar kan je je account naam wijzigen.
En als w10 dat niet pakt zal het toch aan je naam liggen.
Kan je die vertellen?

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 25 August 2015, 10:47   #7
anoniem15882
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

En, daarna? "Wijzigingen aanbrengen in mijn account in PC-instellingen" ???? Klik je daarop dan opent zich een nieuw scherm en dan?? Weet niet meer hoe ik bij naam wijzigen terecht kwam!!
Naam is trouwens Griede, kan daar niks grof of onfatsoenlijk bij bedenken.
  Met citaat antwoorden
Oud 25 August 2015, 11:46   #8
anoniem14945
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Als je Configuratiescherm > Gebruikersaccounts > Gebruikersaccounts gedaan hebt staat als tweede linkje "Uw accountnaam wijzigen".

Ik kan me bij je achternaam ook niks grofs of onfatsoenlijks bedenken. Windows 10 hier ook niet, want ik kan Griede gewoon als accountnaam instellen:
Knipsel.jpg
  Met citaat antwoorden
Oud 28 August 2015, 10:32   #9
anoniem15882
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

naam wijzigen staat er bij mij niet bij, zie knipsel
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg accountnaam.JPG‎ (33,0 KB, 10x gelezen)
  Met citaat antwoorden
Oud 28 August 2015, 11:22   #10
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Je scherm ziet er niet uit zoals het in Windows 10 zou moeten. Weet je zeker dat deze vraag over W10 gaat?

Niek
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 12:27.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.