Ga terug   Computer Idee Forum > Internet > Verbinding

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 12 July 2015, 18:30   #1
anoniem29987
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Router instelling

Van de week een nieuw Ziggo modem ontvangen type Ubee EVW3226. Functioneert op de begane grond prima als een wireless modem.
Op de eerste verdieping heb ik een D-Link Dir655 router staan, welke met een FTP kabel is aangesloten op het Ziggo Modem. Beide systemen hebben een eigen netwerk.
Nu knippert als maar het WLan lampje.
Mijn D-Link router krijg ik niet aangesloten op het internet. In deze router moet ik blijkbaar iets invoeren maar ik weet niet meer waar en wat.

Wie heeft voor mij de oplossing?
  Met citaat antwoorden
Oud 12 July 2015, 21:15   #2
anoniem46701
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

ziggo instrueert: https://www.ziggo.nl/klantenservice/...achter-router/
  Met citaat antwoorden
Oud 14 July 2015, 15:42   #3
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door h.kamerling Bekijk bericht
Mijn D-Link router krijg ik niet aangesloten op het internet. In deze router moet ik blijkbaar iets invoeren maar ik weet niet meer waar en wat.
Eventueel ook even vertellen welk type D-link dit is.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 03:52.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.