Ga terug   Computer Idee Forum > Internet > Websites maken

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 8 May 2007, 22:00   #1
anoniem16492
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard code voor het "balkje" niet te weergeven.

Besten,

er moet toch een simpele code bestaan om te voorkomen dat dit balkje wordt getoond als je op een plaatje gaat staan?


Spijtig genoeg ken ik de code niet :d
Ik weet ook wel enkele ander opties als background gebruiken bv.
Maar weten jullie hoe het makkelijker kan?

Alvast bedankt.
  Met citaat antwoorden
Oud 9 May 2007, 00:50   #2
anoniem13425
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

In IE: Extra > Internet-opties > Tabblad Geavanceerd > onder Multimedia de optie Werkbalk Afbeeldingen weergeven uitzetten > OK (opnieuw opstarten)
  Met citaat antwoorden
Oud 9 May 2007, 02:01   #3
anoniem16232
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Omdat je de vraag stelt in "Websites maken" ga ik er van uit, dat je de code bedoelt in de HTML van je website.
Plaats deze regel in de <head> van je pagina:
<meta http-equiv="imagetoolbar" content="no">
Dan hoeven jouw bezoekers niet die maatregelen te nemen die Reintje aangeeft.
  Met citaat antwoorden
Oud 9 May 2007, 08:42   #4
anoniem13425
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ow.... wat opmerkzaam Doy... helemaal over het hoofd gezien...

Laatst gewijzigd door reintje : 9 May 2007 om 14:32 Reden: "op" moest zijn: "over" ; beeeeetje dom!
  Met citaat antwoorden
Oud 9 May 2007, 13:40   #5
anoniem16492
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Bedankt het werkt
  Met citaat antwoorden
Oud 10 May 2007, 11:32   #6
anoniem20986
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

<style type="text/css">

#plaatje{
width: aantalpixels;
height: aantalpixels;
background-image: url("../images/jeplaajte.jpg");
}

dan in je html code zet je

<div id="plaatje"></div>

Nu kan niemand jou plaatje rippen tenzij ze helemaal de broncode in gaan maar dat zullen maar weinig mensen doen. Je kan nu tevens tekst over je plaatje heen zetten.
  Met citaat antwoorden
Oud 10 May 2007, 12:18   #7
anoniem14945
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ahum...Achtergrond opslaan als is ook nog zoiets.

Beetje omslachtig ook om dat zo via css te doen. Krijg je een stylesheet van hier tot beijing als je veel plaatjes hebt. Misschien handiger om de style gelijk in de div te gooien. Soort veredelde img-tag krijg je dan:
HTML-code:
<div style="width:100; height:100; background-image: url(images/jeplaajte.jpg);"></div>
Wel handig als je tekst over een plaatje wil zetten.
  Met citaat antwoorden
Oud 10 May 2007, 12:18   #8
anoniem18037
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Doy Bekijk bericht
.
Plaats deze regel in de <head> van je pagina:
<meta http-equiv="imagetoolbar" content="no">
Dit werkt alleen met IE als iemand met FF komt kan je nog steeds je plaatje opslaan.
  Met citaat antwoorden
Oud 10 May 2007, 12:23   #9
anoniem14945
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Hmmz..
Volgens mij zitten PC Dream en ik in het verkeerde topic...Ik iig wel...

Die meta-tag zorgt er alleen voor dat dat stomme balkje niet wordt weergegeven. Je kunt evengoed nog rustig rechtsklikken om het op te slaan, ook zonder Fx.
  Met citaat antwoorden
Oud 10 May 2007, 16:03   #10
anoniem16232
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rajo Bekijk bericht
Dit werkt alleen met IE als iemand met FF komt kan je nog steeds je plaatje opslaan.
@rajo: Dat was ook niet de vraag van Gamefun.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gamefun Bekijk bericht
Besten,

er moet toch een simpele code bestaan om te voorkomen dat dit balkje wordt getoond als je op een plaatje gaat staan?
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 09:14.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.