Ga terug   Computer Idee Forum > Internet > Internet Overige

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 16 September 2016, 14:41   #1
anoniem13230
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Hoe kom ik van een verkeerde startpagina af?

Mijn internetprovider is Ziggo. Ik heb dus ook voor het openen van Internet Explorer in “Configuratiescherm – Internetopties” als startpagina https://www.ziggo.nl ingevuld. Tot voor kort ging dit goed, maar de laatste tijd komt steeds een of andere klotepagina van Bing tevoorschijn. Weet iemand hoe ik hiervan afkom? Ik wil gewoon bij het openen van Internet Explorer (ik heb IE11) mijn startpagina https://www.ziggo.nl tevoorschijn zien komen. Graag een oplossing, a.u.b.
  Met citaat antwoorden
Oud 16 September 2016, 16:00   #2
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Internet opties daar instellen wat je nu wil

Bijlage 19051

Laatst gewijzigd door Desperado : 15 December 2016 om 08:38
  Met citaat antwoorden
Oud 23 September 2016, 15:30   #3
anoniem13230
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Hoe kom ik van een verkeerde startpagina af?

Beste Desperado,

Wat je hier hebt aangegeven, is precies datgene wat ik gedaan heb. Toch krijg ik bij het openen van IE steeds die kolerepagina van Bing i.p.v. de ingevoerde Ziggo. Ik ben dus dat wat jouw pseudoniem betekent: (de) wanhopige, want ik ben nog steeds niet geholpen met het probleem. In ieder geval bedankt voor je aandacht.
  Met citaat antwoorden
Oud 23 September 2016, 16:20   #4
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Op het voorbeeld plaatje ,daar is de enige plek waar je de startpagina ,kunt aanpassen .
En je moet wel even op okay klikken , voordat het werkt

Ik heb zelf de blanco optie in gebruik . about tabs .

Dus ik begin altijd met een leeg scherm.
  Met citaat antwoorden
Oud 23 September 2016, 17:26   #5
anoniem38560
Guest
 
Berichten: n/a
Post Startpagina

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bendawied Bekijk bericht
Beste Desperado,

Wat je hier hebt aangegeven, is precies datgene wat ik gedaan heb. Toch krijg ik bij het openen van IE steeds die kolerepagina van Bing i.p.v. de ingevoerde Ziggo. Ik ben dus dat wat jouw pseudoniem betekent: (de) wanhopige, want ik ben nog steeds niet geholpen met het probleem. In ieder geval bedankt voor je aandacht.
Dit kan meerdere oorzaken hebben:

Kijk bij je geinstaleerde programma's of er iets van bing geinstaleerd staat.
Zo ja verwijder dat.
Kijk bij je beveiligings software of deze niet toelaat om je startpagina te veranderen.
Kijk of er bing plugins in je browser zitten en verwijder deze ook de bing zoekmachine.
Rechtsklik de link van internet explorer, kies uigenschappen en kijk bij doel of bing daar niet opgestart word.
Als dat allemaal niet werkt, kom dan terug hier dan kan ik je misschien via teamviewer helpen.

Dappertje
  Met citaat antwoorden
Oud 23 September 2016, 17:38   #6
anoniem38560
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Desperado

Dit klopt wel wat je schrijft maar er zijn legio mogelijkheden om dat te omzeilen.
zet het volgende maar in je hosts file (C:\windows\System32\drivers\etc\hosts)
204.79.197.200 www.ziggo.nl
elke keer als je dan naar Ziggo gaat kom je op Bing terecht

Dappertje
  Met citaat antwoorden
Oud 23 September 2016, 19:22   #7
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Arrow

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dappertje Bekijk bericht
Desperado

Dit klopt wel wat je schrijft maar er zijn legio mogelijkheden om dat te omzeilen.
zet het volgende maar in je hosts file (C:\windows\System32\drivers\etc\hosts)
204.79.197.200 www.ziggo.nl
elke keer als je dan naar Ziggo gaat kom je op Bing terecht

Dappertje
Dat zijn geen standaard handelingen
  Met citaat antwoorden
Oud 23 September 2016, 20:44   #8
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Doe eens wat scans op malware:

Begin met een scan met ADWcleaner http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/ Klik na het installeren op “Scannen” en wacht totdat dat klaar is en je op "Verwijderen" kunt klikken en start opnieuw op.

Daarna doe je een volledige scan met de Free versie van Malwarebytes: https://www.malwarebytes.org/ en verwijder alles wat gevonden wordt.

Dan : Junkware Removal Tool gebruiken. http://www.bleepingcomputer.com/down...-removal-tool/

Als je met IE surft kan je daarna via het menu Extra, Internet Opties en dan het tabblad Advanced je instellingen opnieuw instellen.

Kijk in het menu “ extra “ ook even naar het "Invoegtoepassingen beheren". Zorg dat daar maar 1 zoek machine staat en dat mag Bing of Google zijn.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 24 September 2016, 12:21   #9
anoniem38560
Guest
 
Berichten: n/a
Smile Geen standaard handelingen

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Desperado Bekijk bericht
Dat zijn geen standaard handelingen
Dat klopt, maar die werkte niet.
  Met citaat antwoorden
Oud 25 September 2016, 10:02   #10
anoniem14733
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Dat klopt, maar die werkte niet.
Dat kan, maar dan ga je eerst naar gewone oorzaken en oplossingen zoeken, bijvoorbeeld dus naar malware scannen.
Anders heb je alleen maar kans dat de problemen later groter worden en als helpers dan niet weten dat er ook nog iets in de hosts file verandert is wordt het soms des te lastiger het dan op te lossen.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 21:26.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.