Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Software > Software Overige

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 20 August 2018, 18:08   #11
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 July 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 17.880
Standaard

OK, maar wat als het probleem zich voordoet.... ?

90 gebruikers op 1 router ?
Als er groepjes met dezelfde interesses zijn zullen die misschien op het zelfde moment van de verbinding gebruik maken.

Firefox herstarten met uitgeschakelde add-ons (in het menu 'Help'), en dan zien wat er gebeurt.
__________________
Alleen als je het niet weet verdraag je een systeem dat natuurwetten verzwijgt.
-----------------------------
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Oud 20 August 2018, 18:27   #12
iemand85
 
Geregistreerd: 31 March 2009
Berichten: 781
Standaard

ik neem aan dat ze een soort bedrijfsabbonement hebben dat geschikt is voor meerdere gebruikers, zoeits?
ik kreeg net de geplaatste snelheid, en het gaat vaker mis als ik langer tv zit te kijken, anders niet, dus het lijkt samen te hangen.
iemand85 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 20 August 2018, 18:35   #13
iemand85
 
Geregistreerd: 31 March 2009
Berichten: 781
Standaard

ik zie 3 add ons, waarbij er bij 1 staat: vragen om te activeren,
er staat ook dat verschillende add ons niet meer ondersteund worden, kan het zijn dat ik add ons toegevoegd had die niet meer ondersteund worden en dus niet meer in die lijst staan maar nog wel vertragen? ik had facebook purity geinstalleerd, maar die wordt niet meer ondersteund door firefox, maar ik weet niet of het een add-on is?

Erik: als het probleem zich voor doet blijft het beeld hangen, en als ik dan firefox sluit blijft het nog wel actief

deze add ons zijn/waren actief:
OpenH264-videocodec, aangeboden door Cisco Systems, Inc.
Widevine Content Decryption Module, aangeboden door Google Inc.
iemand85 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 20 August 2018, 19:22   #14
iemand85
 
Geregistreerd: 31 March 2009
Berichten: 781
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door FooBar Bekijk bericht

Of het aan de internetverbinding ligt moet je ook kunnen zien aan de "afspeelbalk"; die laat zien hoe ver je bent met kijken, maar ook hoe ver vooruit al gedownload is. Als hij het met downloaden niet kan bijhouden, dan zie je dat daar vrij snel. Maar zou dan nog steeds niet tot een crash van Firefox mogen leiden.
ik zie dit niet
iemand85 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 21 August 2018, 11:26   #15
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 July 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 17.880
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iemand85 Bekijk bericht
ik zie dit niet
Ik moet zeggen, bij mij werkt de voortgangsbalk ook niet. Deze blijft de hele opname aan het begin staan.
__________________
Alleen als je het niet weet verdraag je een systeem dat natuurwetten verzwijgt.
-----------------------------
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Oud 21 August 2018, 13:14   #16
iemand85
 
Geregistreerd: 31 March 2009
Berichten: 781
Standaard

ik zie de hele balk niet, ik heb gister via internet de herhaling van een programma gekeken, was geen probleem.
iemand85 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 21 August 2018, 20:35   #17
FooBar
 
FooBar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2005
Locatie: Elders
Berichten: 14.081
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iemand85 Bekijk bericht
ik zie dit niet
Probeer dan even met Youtube. Maakt voor de test om te zien of je internet snel genoeg is niet uit. (Ik had er overheen gelezen dat het over NPO1 ging. Daar heb ik zo'n balk inderdaad ook niet)
FooBar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 21 August 2018, 20:56   #18
iemand85
 
Geregistreerd: 31 March 2009
Berichten: 781
Standaard

ik heb een screen shot gemaakt van youtube maar ik zie het daar ook niet,
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg youtube.jpg‎ (21,3 KB, 4x gelezen)
iemand85 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 August 2018, 19:22   #19
FooBar
 
FooBar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2005
Locatie: Elders
Berichten: 14.081
Standaard

Je moet wel een video bekijken natuurlijk
FooBar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 August 2018, 19:59   #20
iemand85
 
Geregistreerd: 31 March 2009
Berichten: 781
Standaard

ja foutje, maar met video zie ik het ook niet, of de rode balk onder in beeld laat zien hoe ver de video is, niet hoe ver er gedownload is, ik begrijp dat je dat apart kunt zien.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg youtube video.jpg‎ (20,8 KB, 2x gelezen)
iemand85 is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 21:06.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.