Ga terug   Computer Idee Forum > Internet > Verbinding

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 25 June 2016, 08:43   #1
anoniem63169
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard LAN verbinding werkt maar niet

Goedemorgen,

Wie zou mij kunnen helpen met het volgende probleem?

Ik werk altijd op mijn laptop (HP Pavilion) via WiFi van mijn ziggo modemrouter (Cisco).
Nu wil ik mijn laptop via LAN aansluiten maar ik krijg maar geen verbinding.

Al diverse dingen geprobeerd

-Andere netwerk kabel
-Andere poort op mijn router
-Stuurprogramma er nieuw op gezet
-Router gereset

Niets werkt voor alsnog

Wie weet de oplossing voor me?
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg Naamloos.jpg‎ (51,8 KB, 9x gelezen)
  Met citaat antwoorden
Oud 25 June 2016, 10:29   #2
anoniem35068
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Open een opdrachtprompt via start > uitvoeren > intikken 'cmd' (zonder de ') > enter.
In het scherm wat nu opent tik je in 'ipconfig /all' gevolgd door een enter. Plaats het resultaat (eventueel als een printscreen) in een volgend bericht.
  Met citaat antwoorden
Oud 25 June 2016, 11:22   #3
anoniem63169
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

ok, bij deze
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg ipconfig.jpg‎ (94,7 KB, 11x gelezen)
  Met citaat antwoorden
Oud 25 June 2016, 11:25   #4
anoniem27570
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

In apparaatbeheer staat de lan adapter goed geïnstalleerd?

En je had eerst even de wifi uit kunnen zetten alvorens die ipconfig te doen.
  Met citaat antwoorden
Oud 25 June 2016, 12:15   #5
anoniem63169
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Apparaatbeheer staat goed.

toegevoegd een prt sc zonder wifi
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg ipconfig 2.jpg‎ (93,9 KB, 10x gelezen)
Bestandstype: jpg apparaatbeheer.jpg‎ (67,2 KB, 9x gelezen)
  Met citaat antwoorden
Oud 25 June 2016, 14:18   #6
anoniem27570
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Vreemd, daar staat dat het werkt.

Opnieuw in netwerkbeheer instellen proberen.
  Met citaat antwoorden
Oud 25 June 2016, 15:19   #7
anoniem63169
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Hoe gaat dat in zijn werk?

En moet ik niet ergens een wachtwoord of zo opgeven om op internet te komen?
  Met citaat antwoorden
Oud 25 June 2016, 16:03   #8
anoniem27570
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Nee, in het netwerkcentrum kijken of er een verbinding met het net kan worden gemaakt.

Verbinding maken of verbreken gebruiken.
  Met citaat antwoorden
Oud 25 June 2016, 22:10   #9
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Daarna:
even aangenomen dat het om Windows 10 gaat:

http://windows.microsoft.com/nl-nl/w...nection-issues

Voor je hier aan begint zou ik zeker een herstelpunt maken.
  Met citaat antwoorden
Oud 26 June 2016, 00:25   #10
anoniem33315
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Verwijder de netwerkkaart in apparaatbeheer en dan de computer opnieuw opstarten.
Werkt dat niet kijk dan op de site van HP of er nieuwere drivers zijn.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 07:59.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.