Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Netwerk

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 13 April 2018, 15:44   #81
BlackTiger
 
BlackTiger's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 May 2005
Locatie: State Penitentiary
Berichten: 11.078
Standaard

Citaat:
Waar kun je dat zien?
In de Cisco 3925 is dat als je inlogt en daarna op geavanceerd klikt.
Dan klik je op LAN Setup en dan helemaal onderaan bij de tijdserver instellingen, daar staat ook de huidige tijd vermeld.
Dat zal bij de Connectbox vermoedelijk ergens anders staan, durf ik niet te zeggen.

@Erik: Hmmz... is dat een Arris TG2492LG? Die schijnt namelijk gelijk te zijn aan de Connectbox en die is al ver dichtgetimmerd. Dus kan ik me voorstellen dat je daar zelf geen tijd in kunt instellen.
Dus zal het probleem wel bij de Connectbox liggen dan.
__________________
Greetings, Black Tiger

-----------------------------
Domme vragen bestaan niet. Het is dom om een vraag te hebben en deze niet te stellen.
BlackTiger is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 April 2018, 15:56   #82
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 July 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 17.772
Standaard

Bijna antiek: ARRIS Touchstone Telephony Modem TM602B
Modem, geen routerfunctie, en dat heeft een Connectbox wel.
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 April 2018, 19:44   #83
burgkop
 
burgkop's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Locatie: Veluwe
Berichten: 4.164
Standaard

Ik dacht dat het hier ook om de witte Ziggo doos ging : Connextbox.?
Heeft een andere lezer deze misschien?
__________________
Windows 8
burgkop is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 April 2018, 20:45   #84
burgkop
 
burgkop's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Locatie: Veluwe
Berichten: 4.164
Standaard

Ik heb nu al 15 minuten verschil, baal daar toch goed van. Komt dus per dag wat bij, zoals ik al had opgemerkt.
__________________
Windows 8
burgkop is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 April 2018, 22:07   #85
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 July 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 17.772
Standaard

Bij mij (telefoon en modem) is het nog steeds 6 minuten.

Heb je nou de tijd in je modem gevonden ? Kan je daar iets instellen ? Tijdserver(s) ?
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 April 2018, 22:59   #86
burgkop
 
burgkop's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Locatie: Veluwe
Berichten: 4.164
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erikdenhouter Bekijk bericht
Bij mij (telefoon en modem) is het nog steeds 6 minuten.

Heb je nou de tijd in je modem gevonden ? Kan je daar iets instellen ? Tijdserver(s) ?
Ben er eigenlijk niet meer in geweest, ben erg flauw van die omwisseling, temeer omdat ik niet weet hoe en waar het vandaan komt.

Blijkbaar hier geen Connectbox gebruikers
__________________
Windows 8
burgkop is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 April 2018, 23:14   #87
burgkop
 
burgkop's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Locatie: Veluwe
Berichten: 4.164
Standaard

IToch nog even gekeken, zag wel dit bij Netwerk in het modem:

IPv4-leasetijd : D:2 H:0 M:45 S:16
IPv4-lease verlopen : Tue Apr 17 10:02:37 2018
IPv4-DNS-servers : 62.179.104.196 213.46.228.196 


Computertijd is 0021, loopt gelijk met radio klokken.

Verschil op CiD met PC = een minuut of 7, toch minder dan met telefoon.
__________________
Windows 8

Laatst gewijzigd door burgkop : 16 April 2018 om 23:21 Reden: tijd met CID heeft verschil
burgkop is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 April 2018, 23:23   #88
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 July 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 17.772
Standaard

Die 3 IPv4 regels hebben niet veel met de tijd te maken.
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 April 2018, 23:27   #89
BlackTiger
 
BlackTiger's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 May 2005
Locatie: State Penitentiary
Berichten: 11.078
Standaard

Ik blijf het prullen vinden.
Maar er zijn er meer die er een probleem mee hebben, als ik dat zo lees op het Ziggo forum in een onderwerp van februari. Alleen zie ik ook daar geen oplossing.

Er is nog eentje die nog veel langer is. Gaat wel over Technicolor.

Ik kan niet vinden of en zoja waar je evt. ntp kunt instellen in de Connectbox.
Misschien daar even vragen?
__________________
Greetings, Black Tiger

-----------------------------
Domme vragen bestaan niet. Het is dom om een vraag te hebben en deze niet te stellen.
BlackTiger is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 April 2018, 23:43   #90
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 July 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 17.772
Standaard

In die eerste link van BlackTiger:
==================================================
"Drlittle schreef:
Heeft Ziggo hier al een antwoord op. Ik ervaar vergelijkbare problemen met het ophalen van de tijd bij tijdservers.

De volgende modems heb ik getest:
1. Technicolor 7200U hardware 1.0 Software STD6.02.11 geeft geen problemen
2. Technicolor 7200U hardware 2.0 Software STD6.02.29 geeft wel problemen
3. Connectbox geeft problemen
4. Mobiele telefoon op tethering geeft problemen.

De nieuwe generatie Ziggo modems geven dus de problemen."
==================================================

In de handleiding van de TC 7200U staat geen mogelijkheid voor tijdservers. Het woord 'klok' of 'tijd' komt er niet in voor.
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 05:11.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.