Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Netwerk

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 12 April 2017, 22:13   #1
burgkop
 
burgkop's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Locatie: Veluwe
Berichten: 4.164
Standaard Ziggo modem TC7200U - Wie gebruikt deze ook?

Ik vraag maar even wie deze ook gebruikt de Technicolor TC 7200U

De tijd daarin staat niet goed, loopt 2 uur achter, waardoor te huistelefoons steeds 2 uur achterlopen.
Kun je dat niet instellen zodat Zomer/Wintertijd vanzelf gaan?
Zo ja, dan graag screenshot uitwisselen hoe het moet staan.

Ik heb de tijd op + 2 gezet (stond op 0 - in Modem bij Basis - Time) en opgeslagen, maar Huidige Tijd loopt nog steeds 2 uur achter.

Heb er veel over gelezen, maar tijd nog niet goed gekregen.

Iemand?
__________________
Windows 8
burgkop is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 April 2017, 02:25   #2
dappertje
 
dappertje's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 May 2009
Berichten: 702
Standaard

Kijk in geavanceerd bij netwerk time. stel de offset in en zet SNTP aan.
Herstart je modem.

Dappertje
__________________
Dappertje

Gelukkig hoef ik niet zelf op mijn eten te jagen,
Ik zou niet eens weten waar gevulde koeken leven.....
Niets is zeker en zelfs dat niet......

Laatst gewijzigd door dappertje : 13 April 2017 om 02:28
dappertje is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 April 2017, 21:56   #3
burgkop
 
burgkop's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Locatie: Veluwe
Berichten: 4.164
Standaard

Dat had ik eerder al gedaan, maar klok staat nog steeds 2 uur te laat.
Volgens Ziggo moet ik het modem resetten naar fabrieksinstelling, ben ik weer niet blij mee, vooral omdat het niet zeker is dat het dan wel goed is, niet dan?
Plaatje hierbij hoe het nu staat.

Heb je ook deze?
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg SNTP aan - nog steeds 2 uur vroeger.jpg‎ (72,2 KB, 11x gelezen)
__________________
Windows 8
burgkop is offline   Met citaat antwoorden
Oud 14 April 2017, 07:23   #4
FooBar
 
FooBar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2005
Locatie: Elders
Berichten: 14.039
Standaard

Offset staat nu op nul. Zet deze op 2. Bij wintertijd moet je deze weer op 1 zetten.
Jammer dat je de tijdzone niet kunt instellen met automatisch zomertijd, zoals in de Cisco.
FooBar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 14 April 2017, 18:10   #5
burgkop
 
burgkop's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Locatie: Veluwe
Berichten: 4.164
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door FooBar Bekijk bericht
Offset staat nu op nul. Zet deze op 2. Bij wintertijd moet je deze weer op 1 zetten.
Jammer dat je de tijdzone niet kunt instellen met automatisch zomertijd, zoals in de Cisco.
Gedaan.
Ik had hem eerder ook op 2 gezet, maar tijd bleef 2 uur achter, ook volgende dag niet goed.
Waardeloos.
Normaal gesproken doe ik daar niets mee, pc gaat wel steeds naar juiste tijd, vandaar dat je er geen erg in hebt/had.
Telefoon geeft probleem, bij wekker en antw. app. gebruik, eerder nooit opgevallen, blijft raar.

Daarom deed ik ook een oproep naar iemand die hetzelfde modem heeft, kijken hoe die instellingen dan staan.
__________________
Windows 8
burgkop is offline   Met citaat antwoorden
Oud 14 April 2017, 18:49   #6
FooBar
 
FooBar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2005
Locatie: Elders
Berichten: 14.039
Standaard

Qls je de modem op offset 2 zet, klopt de tijd in de modem (de volgende dag) dan wel? Zo ja, dan vraag ik me af of de telefoons hun tijd uit de modem halen...
FooBar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 14 April 2017, 19:23   #7
burgkop
 
burgkop's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Locatie: Veluwe
Berichten: 4.164
Standaard

Zal er nu niets aan doen en morgen kijken.

Screenshot is van kamerklok 20:10

Volgens Siemens komt de telefoontijd uit het modem waarop tel. is aangesloten.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg Tijd in SNPT + 2.jpg‎ (76,7 KB, 10x gelezen)
__________________
Windows 8
burgkop is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 April 2017, 16:13   #8
burgkop
 
burgkop's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Locatie: Veluwe
Berichten: 4.164
Standaard

Klopt nog steeds niets van, huidige tijd op kamerklok 16:20
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg Tijd om 1620.jpg‎ (76,5 KB, 5x gelezen)
__________________
Windows 8
burgkop is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 April 2017, 16:44   #9
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 July 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 17.772
Standaard

Wel staat er (raar) bovenaan die pagina:

"The system has to be reset for any changes to take effect".

Moet je blijkbaar doen na 'Opslaan'.
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 April 2017, 17:27   #10
burgkop
 
burgkop's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Locatie: Veluwe
Berichten: 4.164
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erikdenhouter Bekijk bericht
Wel staat er (raar) bovenaan die pagina:

"The system has to be reset for any changes to take effect".

Moet je blijkbaar doen na 'Opslaan'.
Bedoel je factory reset?
Dan ben je alle instellingen toch weer kwijt?
__________________
Windows 8
burgkop is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 05:11.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.