Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 10

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 26 May 2018, 00:22   #1
Johannes1903
 
Johannes1903's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 8 July 2008
Berichten: 809
Standaard ongewild programma

Help! Er komt steeds een blok omhoog net zoals er komt als je een programma wil installeren, maar ik heb nergens op geklikt, toch wil hij veranderingen aanbrengen. Er staat wel dat het van Microsoft komt, maar is dat wel betrouwbaar?? Het begint met Exchange.
Johannes1903 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 May 2018, 10:02   #2
Obelix71
 
Obelix71's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 June 2005
Berichten: 5.288
Standaard

Wees wat duidelijker.
Waar komt dat blok omhoog?
Wanneer komt het omhoog?
Waar staat dat het van Microsoft komt?
Wat begint met Exchange?

Welke antivirussoftware draait er? Defender? Iets anders? Niets?

Kortom: leg uitgebreid uit wat er gebeurt. Maak screenshots om dingen te verduidelijken. Maakt het waarschijnlijk makkelijker om een antwoord te geven.
Obelix71 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 May 2018, 17:02   #3
Johannes1903
 
Johannes1903's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 8 July 2008
Berichten: 809
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Obelix71 Bekijk bericht
Wees wat duidelijker.
Waar komt dat blok omhoog?
Wanneer komt het omhoog?
Waar staat dat het van Microsoft komt?
Wat begint met Exchange?

Welke antivirussoftware draait er? Defender? Iets anders? Niets?

Kortom: leg uitgebreid uit wat er gebeurt. Maak screenshots om dingen te verduidelijken. Maakt het waarschijnlijk makkelijker om een antwoord te geven.
Ik was te langzaam voor screenshots.
Ik heb altijd geleerd nergens op te klikken als het vanzelf op komt, maar het is niet te ontwijken, nu ook gelijk bij het opstarten. Ik heb dus maar op ja geklikt, maar er gebeurde niets in de zin dat er iets geïnstalleerd werd. Ik heb avast free.
Johannes1903 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 May 2018, 10:48   #4
Obelix71
 
Obelix71's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 June 2005
Berichten: 5.288
Standaard

Je hoeft niet alles te quoten van hetgeen direct boven je reactie staat. Heeft geen toegevoegde waarde.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Johannes1903 Bekijk bericht
Ik was te langzaam voor screenshots.
Er zit een hele mooie knop op je toetsenbord voor screenshots. Ging het zo snel?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Johannes1903 Bekijk bericht
Ik heb altijd geleerd nergens op te klikken als het vanzelf op komt, ..... Ik heb dus maar op ja geklikt
Dan is het nu wachten op eventuele volgende problemen omdat je les 1 niet ter harte hebt genomen

Daarnaast geef je geen antwoord op een aantal andere vragen.
Obelix71 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 May 2018, 12:44   #5
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 July 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 17.827
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Johannes1903 Bekijk bericht
Er komt steeds een blok omhoog net zoals er komt als je een programma wil installeren, maar ik heb nergens op geklikt, toch wil hij veranderingen aanbrengen.
Dit lijkt op de UAC prompt die om toestemming vraagt.

Exchange zal wel een mailprogramma van Office zijn
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 May 2018, 19:46   #6
Obelix71
 
Obelix71's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 June 2005
Berichten: 5.288
Standaard

@Erik: die toestemming zou toch gevraagd worden op moment dat TS wat wil installeren? Dat lees ik niet in de posts, in tegendeel.

Het mailprogramma van Office is Outlook.
Obelix71 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 May 2018, 16:05   #7
Desperado
 
Desperado's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 25 June 2012
Berichten: 4.445
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Obelix71 Bekijk bericht
@Erik: die toestemming zou toch gevraagd worden op moment dat TS wat wil installeren? Dat lees ik niet in de posts, in tegendeel.

Het mailprogramma van Office is Outlook.


Exchange Online met Office 365

Geen servers. Lagere IT-kosten. Automatische updates.
•Je gegevens blijven privé en worden nooit gebruikt voor advertenties
•Voldoet aan HIPAA en 9 andere compliance-standaarden
•Bescherming tegen spam en virussen
Desperado is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 May 2018, 16:06   #8
Desperado
 
Desperado's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 25 June 2012
Berichten: 4.445
Standaard

Het meest geschikt voor bedrijven die veilige en betrouwbare zakelijke e-mail nodig hebben.
Desperado is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 May 2018, 19:36   #9
Obelix71
 
Obelix71's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 June 2005
Berichten: 5.288
Standaard

Weer wat geleerd.

Maar ik ga er van uit dat als TS Office 365 gebruikt, het niet de 1e keer zal zijn dat er een melding verschijnt van Exchange (ik gok er nu op dat het zal gaan om een update en/of een nieuw e-mailbericht).

TS geeft echter heel weinig info
Obelix71 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 29 May 2018, 05:36   #10
Desperado
 
Desperado's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 25 June 2012
Berichten: 4.445
Standaard

Het zal een pop up zijn om het programma te kopen .
En die zal voorlopig steeds terug komen.
Verwijderen zal de beste optie zijn .
Want het kost toch 40 euro per jaar .
En als de proeftijd om is , vaak 30 dagen heb je geen goed werkend programma meer.
Afmelden Bij Microsoft ,is de manier om het kwijt te raken.
Desperado is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 05:34.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.