Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 10

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 10 March 2018, 23:51   #11
burgkop
 
burgkop's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Locatie: Veluwe
Berichten: 4.211
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Desperado Bekijk bericht
Type winver in het zoek vak voor de laatste versie

Daar moet dan 1709 staan klopt dat nog niet , dan loop je nog steeds achter.
In mijn geval staat daar op dit moment : 1709 build 16299.248
__________________
Windows 8
burgkop is offline   Met citaat antwoorden
Oud 11 March 2018, 12:14   #12
Desperado
 
Desperado's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 25 June 2012
Berichten: 4.461
Standaard

Dan ben je bij de tijd.

Hij was er al vanaf eind Oktober.

Laatst gewijzigd door Desperado : 11 March 2018 om 17:13
Desperado is offline   Met citaat antwoorden
Oud 11 March 2018, 18:15   #13
burgkop
 
burgkop's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Locatie: Veluwe
Berichten: 4.211
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Desperado Bekijk bericht
Dan ben je bij de tijd.

Hij was er al vanaf eind Oktober.
Zou kunnen, maar pas een paar dagen geleden ging ie een grote en lange update doen!!!
Geen idee welke versie er daarvoor in stond, let ik nooit op.
Windows 10 is nog niet zo mijn ding, ook niet met Classic Start Menu.
Gebruik in hoofdzaak Win 8.1
__________________
Windows 8
burgkop is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 March 2018, 14:21   #14
Johannes1903
 
Johannes1903's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 8 July 2008
Berichten: 810
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Desperado Bekijk bericht
Type winver in het zoek vak voor de laatste versie

Daar moet dan 1709 staan klopt dat nog niet , dan loop je nog steeds achter.
Er staat Winver 1709.

Ik heb het idee dat er een proces bezig is dat niet wil afsluiten.
Johannes1903 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 March 2018, 14:32   #15
Lange Pier
 
Lange Pier's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Berichten: 4.832
Standaard

http://www.thewindowsclub.com/ultima...r-4-windows-10

Alles wat met afsluiten heeft te maken op 0 milliseconden zetten.
Indien aan het updaten dan gaat dat gewoon door.
__________________
Sig;
Wie veel praat heeft weinig te zeggen.
Topicstarters, er zullen hier maar weinig helderzienden aanwezig zijn dus geef je OS plus merk en type moederbord of merk PC op.
Lange Pier is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 March 2018, 17:46   #16
Johannes1903
 
Johannes1903's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 8 July 2008
Berichten: 810
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lange Pier Bekijk bericht
http://www.thewindowsclub.com/ultima...r-4-windows-10

Alles wat met afsluiten heeft te maken op 0 milliseconden zetten.
Indien aan het updaten dan gaat dat gewoon door.
Hoe doe je dat? Ook met diezelfde msconfig? Hij wil nu updaten, maar blijft steken bij 30%. De hele middag heeft hij daarop gestaan.
Johannes1903 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 March 2018, 18:06   #17
Lange Pier
 
Lange Pier's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Berichten: 4.832
Standaard

Gaf een link naar een tweak tool.

En als hij zo lang blijft staan dan is het of wachten of rebooten met een risico dat Windows niet op wil starten.
__________________
Sig;
Wie veel praat heeft weinig te zeggen.
Topicstarters, er zullen hier maar weinig helderzienden aanwezig zijn dus geef je OS plus merk en type moederbord of merk PC op.
Lange Pier is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 March 2018, 18:09   #18
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 July 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 17.923
Standaard

Nog gedaan wat ik in #8 vroeg ?

Er is een kans dat er halverwege die update een herstart nodig was, en het daarbij dus ook niet lukte om eerst af te sluiten ?
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 March 2018, 21:28   #19
Johannes1903
 
Johannes1903's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 8 July 2008
Berichten: 810
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erikdenhouter Bekijk bericht
Nog gedaan wat ik in #8 vroeg ?

Er is een kans dat er halverwege die update een herstart nodig was, en het daarbij dus ook niet lukte om eerst af te sluiten ?
Ja, deels. Ik kom alleen niet in Veilige Modus. Ik heb alleen een programma gestopt dat volgens mij problemen veroorzaakte, maar het is nog steeds zo. Ik moet ook zeggen dat ik het lastig vind om te onthouden wat er staat als ik naar een ander scherm moet of opnieuw moet opstarten.
Johannes1903 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 March 2018, 22:15   #20
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 July 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 17.923
Standaard

Waarom werkt Veilige Modus niet ? Wat gebeurt er ?

Onthouden van schermen, daar heb ik ook altijd moeite mee, maar ik heb een Kladblokje op de Taakbalk met al mijn aantekeningen voor alleen mijn PC, en dat is een kwestie van een paar seconden om te noteren. Open dat Kladblokje, druk Ctrl+End en daarna Enter om onderaan te gaan staan, en F5 om de tijd en datum te plaatsen, en zo weet ik nog wat er gebeurde per dag vanaf 2007. Dit is bij mij een noodzakelijk ritueel geworden
Bij veel boxjes met foutmeldingen b.v. hoef je alleen Ctrl+C te drukken om het op het Klembord te plaatsen. Tekst in je logboek kan je selecteren en kopiëren. Plakken in je Kladblokje, en Ctrl+S (Save) om op te slaan.
.

Laatst gewijzigd door erikdenhouter : 17 March 2018 om 22:24
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 15:16.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.