Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 10

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 1 May 2018, 16:38   #11
rainbowniagara
 
Geregistreerd: 2 December 2009
Berichten: 234
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Niekie30 Bekijk bericht
Ga via "Instellingen" naar "Apps" en dan "Standaard Apps" . Daar zou je Adobe moeten kunnen instellen als standaard app voor pdf.

Niek
Ik doe dit ook op deze manier, maar elke keer als ik heropstart, zet die terug de beginwaarden.
rainbowniagara is offline   Met citaat antwoorden
Oud 1 May 2018, 19:38   #12
Niekie30
 
Niekie30's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 December 2009
Locatie: Westland
Berichten: 15.693
Standaard

De-installeer Adobe eens. Start opnieuw op, download en installeer het opnieuw, MAAR lees elk schermpje wat je krijgt heel goed door, want er komt een schermpje om tijdens de installatie van Adobe dit in te stellen en dan moet het goed gaan

Niek
__________________
I don't need google. My wife knows everything.
Niekie30 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 1 May 2018, 22:41   #13
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 July 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 17.875
Standaard

Mijn laatste bericht hier heb ik verwijderd, ik had op 'chrome' gezocht, maar het gaat om Edge.


Misschien dat het lukt via de Eigenschappen van een PDF bestand zoals hier uitgelegd:
https://helpx.adobe.com/nl/acrobat/k...windows10.html
.

Laatst gewijzigd door erikdenhouter : 1 May 2018 om 22:46
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 May 2018, 06:36   #14
rainbowniagara
 
Geregistreerd: 2 December 2009
Berichten: 234
Standaard

@Erikdenhouter

Ik heb dit zo geprobeerd zonder resultaat echter. Wanneer ik heropstart, staat alles terug zoals het was: Edge als PDF lezer.
Blijkbaar is dit door de laatste update van Windows 10.
Wachten op de volgende update totdat ze dit terug aanpassen, vrees ik
Toch bedankt in elk geval
rainbowniagara is offline   Met citaat antwoorden
Oud 4 May 2018, 10:23   #15
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 July 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 17.875
Standaard

Er is in Windows 10 een Actiecentrum
Kijk daar of je meldingen ziet dat app's terug naar hun default waarde zijn gezet.

Ik lees dat er oudere apps/programma's zijn die er voor zorgen dat Windows verkeerd ziet dat er wijzuigingen zijn aangebracht, en daardoor overgaat tot het terug zetten van de associaties naar de standaard waarden.
Een oudere Winzip las ik als voorbeeld.
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 11:00.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.